Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Siinä on kaikki. Ja enemmän ajan myötä.

Google Assistant

Apua yhdellä painalluksella niin kotona kuin menossakin.

Google Assistant -painike1 mahdollistaa nopean elämänrytmin. Hanki vastauksia kysymyksiisi, tarkista aikataulusi tai himmennä valaistusta. Assistant myös oppii tekemään tehtävänsä paremmin käytön myötä, jotta sinä voisit keskittyä elämään täysillä.

Muotoilu

Laatutietoista, hiottua muotoilua

Kaunis muotoilu kuuluu myös arkeen. Puhelin sopii hyvin yhteen käteen, sillä se on vain 8,4 mm paksu ja sen edessä ja takana on laadukas, pyöristetty 2.5D-lasi. 5,71 tuuman HD+-näytön kuvasuhde on 19:9, joten puhelin on käsien lisäksi ilo myös silmille. Käyttötapoihisi mukautuvan, kestävän akun ansiosta puhelin ei pelkästään näytä hyvältä, vaan myös toimii älykkäästi.

Tutustu muotoiluun

Kuvaaminen

Muistot säilyvät kirkkaampina kuin koskaan

Kerro koko tarina. Kaksoiskameran ja laajakulmaisen selfie-kameran ansiosta kuvaan mahtuu koko porukka. Heittäydy sitten luovaksi uusimpien teknisten ominaisuuksien siivittämänä ja muokkaa kuvia boke-sumennuksella sekä edistyneillä kuvankäsittelytoiminnoilla.

Android™

Vain paranee ajan myötä

Android One tuo Nokia 4.2:een puhtaan Android-kokemuksen, jonka käyttöjärjestelmänä on Android 9 Pie. Puhelimessa ei ole turhuuksia tai kolmannen osapuolen sovelluksia. Lisäksi saat maksuttomat kuukausittaiset suojauspäivitykset - jotka eivät hidasta puhelintasi.

Kun pakettiin lisätään vielä tapoihisi mukautuva tekoäly ja ennakoivat pikavalinnat sovelluksiin ja hyvinvointityökaluihin, tuloksena on Android-kokemus, jota ei malttaisi laskea käsistään.

Katso, miten se toimii
Katso, miten se toimii
Katso, miten se toimii

Nokia 4.2

Voittaja: vuoden 2019 Good Design® -palkinto

Design- ja arkkitehtuurimuseo Chicago Athenaeum on myöntänyt Nokia 4.2:lle vuoden 2019 elektroniikan Good Design -palkinnon, joka pohjautuu tuotteen muotoiluun, edullisuuteen ja siihen, että se tarjoaa silti uusimmat älypuhelinten innovaatiot.

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Osta Nokia 4.2

Pakettitarjous, johon sisältyy lisätuotteita 80 euron arvosta

Nokia 4.2 -tuotteen mukana toimitetaan seuraavat lisätuotteet:

  • Alennus Nokia 4.2 -tuotteen hinnasta
  • Nokia Clear Case -suojakotelo
  • Double USB Quick Charge 3.0 -yhteensopiva autolaturi
  • 1 vuoden lisätakuu

Ehdot ovat voimassa

Tallennustila
Värit:

149,00€

Hinta voi vaihdella eri jälleenmyyjillä ja riippua esimerkiksi muistin koosta ja muista tuotteen teknisistä tiedoista. Amazon Associate -ohjelman jäsenenä HMD Global saa osuuden vaatimukset täyttävistä ostoksista.

Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Google, Android ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

3Google Kuvat tarjoaa rajoittamattoman, korkealuokkaisen valokuvien säilytyksen. Se tarvitsee Google-tilin ja internetyhteyden toimiakseen.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

5Pidennetyn takuun tarjous pidentää valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella, kun asiakas ostaa Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus Nokian mobiiliverkkokaupasta 19.09.2019–31.12.2019. Asiakkaan on asuttava Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Portugalissa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa tai Tanskassa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Pidennetyn takuun tarjous pidentää tavallista kahden vuoden valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella. Takuuaika alkaa puhelimen toimituspäivästä. Osallistuakseen asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias ja hyväksyttävä tarjouksen ehdot. Tarjouksen lunastamiseen voidaan vaatia kelvollinen todiste ostosta, esimerkiksi Nokia-verkkokaupan tilausvahvistus, josta ilmenee ehdot täyttävän Nokia-älypuhelimen ostopäivä. Täydet ehdot ovat luettavissa täällä. Henkilötietojasi käytetään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti. HMD:llä on oikeus päättää tarjous milloin tahansa.