Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay Durability Touch controls Display 2.8 inches 2.8 Game Play

Nokia 6310

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt

Nokia 6310

Uusi Nokia 6310 muistuttaa muotoilultaan tuttua alkuperäistä mallia. Siinä on suuri kaareva näyttö sekä parannettu luettavuus ja käytettävyys. Mukana on useita tuttuja ja rakastettuja ominaisuuksia, kuten langaton FM-radio, jopa viikkoja kestävä akku ja tietenkin perinteinen matopeli. Kestävään kuoreen rakennettu puhelin kestää elämän kolhut. Nokia 6310 on tuttu puhelin, joka vastaa nykyajan vaatimuksiin.

Täydet tekniset tiedot

Klassinen muotoilu

Tuttu ulkonäkö kovassa polykarbonaattikuoressa

Helppokäyttöisyys

Helppokäyttöinen zoomattujen valikkojen ja suurempien fonttien ansiosta

Näe selkeämmin

Selkeä 2,8 tuuman näyttö

Viihde

Tee uusi ennätys Snake-pelissä ja kuuntele FM-radiota ilman kuulokkeita

Ikoninen suosikki on taas täällä

Ikoninen

Moderni klassikko uudistettuna

Uudessa Nokia 6310:ssa on hyödynnetty ikonisen Nokia 6310 -puhelimen muotoa, joka on päivitetty tähän päivään. Uudet ominaisuudet sisältävät muun muassa suuremmat näppäimet, zoomatut valikot ja radion.

Helppokäyttöisyys

Tuttu ja helppokäyttöinen

Unohda puhelimen ruudun tihrustaminen – Nokia 6310 -puhelimessa on zoomatut valikot ja suuremmat fontit, jotta lukeminen olisi helpompaa.

Esteettömyystila määrittää puhelimen automaattisesti selkeään yhden kuvakkeen näkymään, suurentaa fonttikokoa entisestään ja muuttaa äänenvoimakkuuden maksimiin – kaikki tämä tutussa ja mukavassa puhelimessa.

Muotoilu

Suunniteltu jokapäiväiseen käyttöön

Valitse väri persoonasi mukaan. Nokia 6310 on saatavilla useissa eri väreissä, kuten tummanvihreänä, mustana ja keltaisena. Kova polykarbonaattirunko kestää elämän kolhuja.

Näyttö

Näe sisältö selkeämmin

Nokia 6310:ssa on 2,8 tuuman kaareva näyttö, jonka ansiosta voit selata puhelinta helpommin ja näet sisältösi paremmin.

Pidä hauskaa

Viihdettä ja pelejä

Nokia 6310:lla pidät yhteyttä läheisiisi ja rentoudut klassisen Snake-pelin parissa tai kuuntelemalla FM-radiota. Kuuntele musiikkia, uutisia tai urheilua – kaikki ilman kuulokkeita.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.