Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

48 MP kamera ZEISS-optiikalla

Android™, joka vain paranee ajan myötä

Värinäyttö

HDR-videot. Joka kerta.

Nauti PureDisplayn tarjoamasta terävästä katselukokemuksesta, jonka saat ainoastaan Nokian älypuhelimista. Kaikki katsomasi videot muutetaan reaaliaikaisesti HDR-laatuisiksi, joten ne ovat todella selkeitä. Lisäksi voit nauttia niistä kirkkaalta 6,3 tuuman Full HD+ -näytöltä.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Akku

Enemmän tehoa. Vähemmän lataamista.

Qualcomm® Snapdragon™ 660 -prosessorin ja Android™ 9 Pie -käyttöjärjestelmän tehokaksikon avulla voit unohtaa lataamisen jopa kahdeksi päiväksi.1 Nokia 7.2 -puhelimessa on myös tekoälyn avustama mukautuva akku, joka suuntaa tehon niihin sovelluksiin, joita käytät eniten.

Muotoilu

Pääroolissa estetiikka

Suomalaisesta muotoilusta ammentava Nokia 7.2 yhdistää käsityötaidon ja laadukkaat materiaalit täydellisen tasapainoisesti. Tuloksena on ajaton muotoilu, joka on rakennettu paitsi näyttämään hyvältä, myös kestämään.

Lisätietoja

Android

Valmius Android 10 -käyttöjärjestelmään ja sen seuraajiin

Puhelin, joka vain paranee iän myötä. Tuorein Android 9 Pie -elämys takaa kahden vuoden Android-päivitykset ja kolmen vuoden suojauspäivitykset.

Nokia 7.2

CES 2020 -innovaatiopalkinnon saaja

Nokia 7.2 palkittiin mobiili- ja lisälaitteiden luokassa innovatiivisista ominaisuuksistaan, esteettisestä suunnittelustaan ja teknisestä laadustaan.

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Google Assistant

Apuri mukana kaikkialla

Google Assistant -painike2 mahdollistaa nopean elämänrytmin. Hanki vastauksia kysymyksiisi, tarkista aikataulusi tai himmennä valaistusta – Assistant oppii tekemään tehtävänsä paremmin käytön myötä, jotta sinä voisit keskittyä elämään täysillä.

Lisätietoja

Google Assistant valmiina toimeen myös lepotilassa

Vapauta kädet muuhun

Google Assistantin lepotilanäytöltä näet nopeasti päivän sään ja tehtävät sekä ohjaat musiikkia ja kodin älylaitteita puhelimeen koskematta. Voit myös tehdä puhelimestasi digitaalisen valokuvakehyksen latauksen ajaksi.

Google One

Google One™ auttaa hyödyntämään Googlea tehokkaammin

Kun hankit Nokia 7.2:n, saat kaupan päälle kolmen kuukauden 100 Gt:n Google One -kokeilujakson (arvo 1,99 €/kk).3 Google One -jäsenenä saat 100 Gt:n edestä tallennustilaa Google Drivelle, Gmailille ja Google Kuvat -palvelulle, puhelimen automaattisen varmuuskopioinnin sekä tukea Googlen asiantuntijoilta yhdessä perhetilauksessa.

Ominaisuudet

Nokia 7.2

Päästä luovuutesi valloilleen Nokia 7.2:n avulla. Ikuista uskomattomia kuvia, katso kaikki videot HDR-laatuisina ja unohda lataaminen jopa kahdeksi päiväksi¹. Kaiken taustalla on sutjakka Android 9 Pie -käyttöjärjestelmä, joka vain paranee iän myötä.

Kamerat

Kamerat

ZEISS-optiikalla varustettu kolmoiskamera 48 megapikselin pääkameralla.

Näyttö

Näyttö

6,3 tuuman Full HD+ PureDisplay -näyttö. Reaaliaikainen HDR-muuntaminen.

Akku

Akku

Energiaa säästävä Qualcomm® Snapdragon™ 660 -suoritin ja tekoälyn avustama mukautuva akku.

Muotoilu

Muotoilu

Monikerroksinen sileän metallinen pinnoite. Valoa hajauttava satiinilasitausta.

Täydet tekniset tiedot

Nokia 7.2

Nyt saatavilla

Tallennustila
Värit:

349,00€

Hinta on tämä, kun ostat laitteen verkosta Nokia-puhelimien kaupasta. Hinta voi olla eri, jos ostat laitteen toiselta jälleenmyyjältä, ja se voi vaihdella muistin koon, värin ja muiden muuttujien mukaan.

Google, Android ja muut niihin liittyvät merkit ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. aptX on Qualcomm Technologies International, Ltd:n Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. Qualcomm on Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki. USB Type-C™ ja USB-C™ ovat USB Implementers Forumin tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1HMD Global suoritti kahden päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testiin sisältyi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testi sisälsi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

2Google Assistant on saatavana tietyillä markkinoilla ja kielillä. Jos Google Assistantia ei ole saatavilla, sen korvaa Google Search. Tarkista saatavuus osoitteessa https://support.google.com/assistant.

3Ehtoja sovelletaan.

4Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän osan tilasta.

5Akulla on rajallinen määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.

6Pidennetyn takuun tarjous pidentää valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella, kun asiakas ostaa Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus, Nokia 2720 Flip, Nokia 800 Tough Nokian mobiiliverkkokaupasta 19.09.2019–31.12.2019. Asiakkaan on asuttava Alankomaissa, Belgiassa, Espanjassa, Irlannissa, Isossa-Britanniassa, Italiassa, Itävallassa, Portugalissa, Ruotsissa, Saksassa, Suomessa tai Tanskassa. Tarjous on voimassa niin kauan kuin tuotteita riittää. Pidennetyn takuun tarjous pidentää tavallista kahden vuoden valmistajan rajoitettua takuuta yhdellä vuodella. Takuuaika alkaa puhelimen toimituspäivästä. Osallistuakseen asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias ja hyväksyttävä tarjouksen ehdot. Tarjouksen lunastamiseen voidaan vaatia kelvollinen todiste ostosta, esimerkiksi Nokia-verkkokaupan tilausvahvistus, josta ilmenee ehdot täyttävän Nokia-älypuhelimen ostopäivä. Täydet ehdot ovat luettavissa täällä. Henkilötietojasi käytetään HMD Globalin tietosuojakäytännön mukaisesti. HMD:llä on oikeus päättää tarjous milloin tahansa.