‌‌

Nokia 7.1

Erotu muista

Osta nyt

Kamera

Jakamisen arvoisia valokuvia

Nokia 7.1:llä otat niin upeita valokuvia, että niitä ei voi olla jakamatta. ZEISS-optiikalla varustettu kaksoistakakamera mahdollistaa uskomattomien kuvien ottamisen, ja tekoälytekniikka antaa sinun muokata kuvia 3D-hahmoilla, maskeilla ja filttereillä.

Tutustu kameraan
Tutustu kameraan
Tutustu kameraan

PureDisplay-näyttö

Koe jokainen yksityiskohta

Nokia 7.1:n näyttö sopeutuu dynaamisesti ympäristöönsä ja tarjoaa ensiluokkaisen katseluelämyksen niin ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa kuin hämärässä huonevalaistuksessakin.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Muotoilu

Ylellinen ulkoasu

Laitteisto

Yhdellä latauksella tehoa koko päiväksi

Nokia 7.1:llä voit katsoa videoita, pelata ja surffata netissä pidempään ilman latauskatkoja. Lisäksi tehokas Qualcomm® Snapdragon™ 636 -mobiilialusta takaa, että laitteessa on riittävästi suorituskykyä kaikkeen AR-pelaamisesta striimaamiseen.

Muistin tiedot

  • Tuki jopa 400 Gt:n MicroSD-muistikorteille
  • 3 Gt / 4 Gt RAM-muistia

Ohjelmisto

Android parhaimmillaan

Android One on valikoima puhelimia, jotka täyttävät Googlen asettamat korkeat ohjelmistovaatimukset. Android One -laitteena Nokia 7.1 sisältää kaiken olennaisen ilman mitään turhuuksia.

Tutustu Androidiin
Tutustu Androidiin
Tutustu Androidiin

Lisälaitteet

Korvia hiveleviä säveliä

Yhdistä puhelimesi Nokia True Wireless -korvanappeihin, niin voit nauttia langattomasta viihteestä äänenlaadusta tinkimättä. Ultrakevyet korvanapit kulkevat taskukokoisessa latauskotelossa, jonka sisältämä akku venyttää korvanappien tarjoaman kuuntelunautinnon jopa 14 tuntiin².

Nokia 7.1

299 €

Hinta voi olla eri, jos ostat laitteen toiselta jälleenmyyjältä, ja se voi vaihdella muistin koon, värin ja muiden muuttujien mukaan.

Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Android on Google LLC:n tavaramerkki. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. USB Type-C™ on USB Implementers Forumin tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Google Kuvat tarjoaa rajattomasti maksutonta ja laadukasta tallennustilaa kuville; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden.

2Nokia True Wireless -korvanappien mukana toimitetaan suojakotelo, joka tarjoaa neljä ylimääräistä latauskertaa ja siten jopa 15 tunnin akunkeston. Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä. Testattu laboratorio-olosuhteissa.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä. Testattu laboratorio-olosuhteissa.

5Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo, sen voi päivittää Android 9 Pie -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.