Nokia 7.1

‌‌

Nokia 7.1

Erotu muista

Lisätietoja

Kamera

Jakamisen arvoisia valokuvia

Nokia 7.1:llä otat niin upeita valokuvia, että niitä ei voi olla jakamatta. ZEISS-optiikalla varustettu kaksoistakakamera mahdollistaa uskomattomien kuvien ottamisen, ja tekoälytekniikka antaa sinun muokata kuvia 3D-hahmoilla, maskeilla ja filttereillä.

Tutustu kameraan
Tutustu kameraan
Tutustu kameraan

PureDisplay-näyttö

Koe jokainen yksityiskohta

Nokia 7.1:n näyttö sopeutuu dynaamisesti ympäristöönsä ja tarjoaa ensiluokkaisen katseluelämyksen niin ulkona kirkkaassa auringonpaisteessa kuin hämärässä huonevalaistuksessakin.

Lisätietoja
Lisätietoja
Lisätietoja

Muotoilu

Ylellinen ulkoasu

Laitteisto

Yhdellä latauksella tehoa koko päiväksi

Nokia 7.1:llä voit katsoa videoita, pelata ja surffata netissä pidempään ilman latauskatkoja. Lisäksi tehokas Qualcomm® Snapdragon™ 636 -mobiilialusta takaa, että laitteessa on riittävästi suorituskykyä kaikkeen AR-pelaamisesta striimaamiseen.

Muistin tiedot

  • Tuki jopa 400 Gt:n MicroSD-muistikorteille
  • 3 Gt / 4 Gt RAM-muistia

Ohjelmisto

Android™ 10 nyt ladattavissa

Helpot yksityisyysasetukset, vastausten nopeampi kirjoittaminen ja monia yleisiä parannuksia, jotka tekevät puhelimen käytöstä entistä luonnollisempaa – Android 10:een kuuluu joukko uusia ominaisuuksia, jotka auttavat sinua hyödyntämään Nokia-älypuhelintasi entistä tehokkaammin.

  • Tumma teema
  • Älykkäät vastaukset

Counterpoint-tutkimus

Nokia-puhelimet ykkösenä ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa

Nokia-älypuhelimiin kuuluu kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden kuukausittaiset suojauspäivitykset. Tähän lupaukseen sitoutumisen ansiosta puhelimemme sijoittuivat ensimmäiselle sijalle ohjelmistopäivityksissä ja tietoturvassa peitoten muut älypuhelinvalmistajat. Lue lisää Counterpointin tutkimuksesta.

Lisävarusteet

Korvia hiveleviä säveliä

Yhdistä puhelimesi Nokia True Wireless -korvanappeihin, niin voit nauttia langattomasta viihteestä äänenlaadusta tinkimättä. Ultrakevyet korvanapit kulkevat taskukokoisessa latauskotelossa, jonka sisältämä akku venyttää korvanappien tarjoaman kuuntelunautinnon jopa 14 tuntiin².

Nokia 7.1

Ota jakamisen arvoisia kuvia Nokia 7.1:n syvyyden tunnistavilla kameroilla, joissa on hyödynnetty alan johtavaa tekoälyä. HDR takaa terävät ja tarkat valokuvat valaistuksesta riippumatta. Kirkkaan 5,8 tuuman Full HD+ PureDisplay -näytön ja 19:9:n kuvasuhteen ansiosta koet kaiken suurempana mutta kompaktissa puhelinkoossa. Qualcomm Snapdragon 636 -mobiilialusta tarjoaa koko päivän kestävän akun, kun taas Android 9 Pie⁵ pitää puhelimen aina suojattuna ja päivitettynä.

Rekisteröidy
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot
Täydet tekniset tiedot

Rekisteröidy

Kuule tuoreimmista uutisista ensimmäisten joukossa.

Android on Google LLC:n tavaramerkki. Qualcomm Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote. USB Type-C™ on USB Implementers Forumin tavaramerkki. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1Google Kuvat tarjoaa rajattomasti maksutonta ja laadukasta tallennustilaa kuville; vaatii Google-tilin ja internetyhteyden.

2Nokia True Wireless -korvanappien mukana toimitetaan suojakotelo, joka tarjoaa neljä ylimääräistä latauskertaa ja siten jopa 15 tunnin akunkeston. Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä. Testattu laboratorio-olosuhteissa.

3Valmiiksi asennetut järjestelmäohjelmistot ja -sovellukset käyttävät merkittävän määrän tilasta.

4Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä. Testattu laboratorio-olosuhteissa.

5Jos laitteessa on myytäessä Android Oreo tai Android 9 Pie, sen voi päivittää Android 10 -käyttöjärjestelmään. Huomaa, että tämä saattaa kuluttaa mobiilidataa.

(