Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch Play Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock

Nokia G10

Ikuista ja jaa perhe-elämän parhaat hetket suuren näytön ja kestävän akun avulla.

Väri
Vaihtoehdot
3 GB RAM-muistia, 32 GB Sisäinen tallennustila, Dual SIM
Loppu varastosta

Istuta 10 puuta tällä laitteella

Säästä rahaa ja tue ympäristöä hankkimalla tämä laite. Lue lisää

Always on the go with the name you know

Katso nyt

Nokia G10

Perhe-elämän pyörittäminen vaatii energiaa. Paljon energiaa. Onneksi Nokia G10 tarjoaa juuri sitä, mitä tarvitset: sen akku kestää monta päivää – muutaman tunnin sijaan – yhdellä latauksella. Iso näyttö viihdyttää lapsia matkan aikana, ja laadukas kolmoistakakamera on aina valmiina ikuistamaan parhaat hetket. Lisäksi puhelin on pitkäikäinen, sillä siinä on uusin Android™ 11 -käyttöjärjestelmä, johon sisältyvät kahden vuoden ohjelmistopäivitykset ja kolmen vuoden suojauspäivitykset.

Täydet tekniset tiedot

Tekoälyavusteinen akku

Pidä puhelimesi käynnissä akulla, jossa riittää virtaa koko viikonlopuksi.

Tehostettu 6,5 tuuman näyttö

Lumoudu suuren ja kirkkaan näytön tarjoamasta elämyksestä.

Kolmoiskamera tekoälytoiminnoilla

Ikuista perheen parhaat hetket joka kulmasta.

Suojattu käyttö

Avaa lukitus hetkessä – se vaatii vain yhden silmäyksen tai kosketuksen.

5 050 mAh:n tekoälyavusteinen akku²

Voit luottaa siihen kellon ympäri

Onnen salaisuus on... akun kesto. Kun puhelimesta loppuu akku, seurauksena on menetettyjä puheluita, mökötystä ja kiukuttelua. Siksi Nokia G10 on varustettu akulla, joka toimii jopa kolme päivää yhdellä latauksella¹.

Säännölliset suojauspäivitykset

Aina vain parempaa tietoturvaa

Kolmen vuoden ajan toimitettavat säännölliset kuukausittaiset suojauspäivitykset pitävät tiedostosi, videosi, valokuvasi ja tietosi varmasti turvassa.

Android™ 11

Ohjelmisto, joka vain paranee ajan myötä

Haluatko tietää, kuka sanoi mitä ja milloin? Android 11:n avulla voit hallita eri viestisovelluksissa käymiäsi keskusteluja samasta paikasta. Kahden vuoden ohjelmistopäivitysten ansiosta saat aina uusimmat ominaisuudet käyttöösi. Näin sinulla on huomisen puhelin käytössäsi jo tänään.

Tehostettu 6,5 tuuman näyttö

Viihdettä suurella perhekokoisella näytöllä

Nokia G10 ja sen suuri näyttö tarjoavat tehostettua kirkkautta, minkä ansiosta elokuvista, televisio-ohjelmista ja sovelluksista voi nauttia kirkkaassa päivänvalossakin.

Kolmoiskamera tekoälytoiminnoilla

Ikuista perhe-elämän parhaat hetket

Perhe-elämä on usein yhtä hulinaa. Nokia G10 ja sen kolmoiskamera auttavat ikuistamaan nopeasti ohikiitävät hienot hetket koulunäytelmistä perhejuhliin ja kaikesta siltä väliltä.

Muotoilu

Suunniteltu kestämään

Pohjoismainen muotoilu tunnetaan minimalistisesta ja tyylikkäästä estetiikasta. Juuri sitä tarjoaa tämä huipputeknologian ja kevyen, kestävän rakenteen yhdistelmä. Kahteen värivaihtoehtoon – Night (yö) ja Dusk (iltahämärä) – on saatu innoitus pohjoismaisesta luonnosta.

Lukituksen avaus kasvoilla

Avaa lukitus yhdellä silmäyksellä. Pidä perheesi turvassa.

Voit avata puhelimesi lukituksen hetkessä sormenjälkilukijan ja kasvojentunnistuksen avulla, mikä on lapsille ehdoton todiste supervoimistasi.

love it, trust it, keep it

Me Suomessa suhtaudumme elämään ja onnellisuuteen yksinkertaisesti: pidä tiukasti kiinni siitä, mitä rakastat ja mihin luotat. Kun sovellamme tätä ajattelutapaa puhelimiemme suunnittelussa, tulokset ovat selkeitä: jokapäiväinen kumppani, johon voit luottaa ja joka kestää rinnallasi. Uusin Nokia-puhelimien mallisto on samaa maata. Innovatiiviset toiminnot, kestävä muotoilu ja rakenne sekä jatkuvat ohjelmisto- ja tietoturvapäivitykset takaavat, että puhelimemme kestävät rinnallasi päivästä toiseen.

ExpressVPN nostaa turvallisuutesi uudelle tasolle

ExpressVPN lisää uuden suojaustason internetyhteyteesi ja suojaa tietosi uteliailta katseilta käytitpä sitten WiFi-yhteyttä tai mobiilidataa. Nyt saat ExpressVPN-suojauksen 30 päiväksi ilmaiseksi valituille Nokia-puhelimille.

Lue lisää
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Kaikki mitä haluat kuulla, ja enemmän

Kaikki lempikappaleesi ja -podcastit sekä miljoonia uusia tuttavuuksia. Nokia-älypuhelimissa on nyt valmiiksi asennettuna Spotify, joka on maailman suosituin musiikin ja äänen suoratoistopalvelu. Näin voit kuunnella maailman suosituimpien artistien suosituimpia kappaleita yhdellä klikkauksella. Kuuntele musiikkia ja podcasteja milloin vain Spotifyn kautta.

Lue lisää
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global Oy omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. Android, Google ja muut laitteeseen liittyvät merkit ja logot ovat Google LLC:n tavaramerkkejä. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus. Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Kaikki kuvat ovat vain havainnollistavia.

1 HMD Global suoritti kolmen päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan. 2Akulla on rajoitettu määrä latauskertoja, ja sen kapasiteetti heikkenee ajan myötä. Akku on vaihdettava uuteen käyttöiän päättyessä.