Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Nokia G21 -älypuhelin

Siirry pääsisältöön
Saat 10 prosentin alennuksen seuraavasta tilauksestasi*, kun rekisteröidyt ja tilaat uutisia tuotteista ja alennuksista. Rekisteröidy nyt
Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Vuosien tuki ja usean päivän akunkesto

Kolme päivää kestävä akku¹

Nopea ja tehokas prosessointiteho ja kestävä akku vievät sinut läpi viikonlopun.

Suojauspäivitykset

Kaksi kertaa enemmän tietoturvapäivityksiä kuin kilpailijoilla², joten tietosi ovat turvassa.

Käyttöjärjestelmän päivitykset

Kahden vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset takaavat uusimmat ominaisuudet³. Valmis Android 12 -käyttöjärjestelmään.⁴

Nokia G21

Nauti suosikeistasi pidempään isommalla ja kirkkaammalla näytöllä. Nokia G21 yhdistää uskomattoman kolmen päivän akunkeston saumattomaan suorituskykyyn. Lisäksi 50 megapikselin kameralla otat kuvia tekoälyn tehostamana. Puhelin on myös todella kestävä sekä sisältä että ulkoa, sillä polykarbonaattikuori kestää kulutusta ja saat kaksi kertaa enemmän tietoturvapäivityksiä kuin kilpailijoilla², käyttöjärjestelmäpäivitykset kahdeksi vuodeksi ja 30 päivän kokeiluversion ExpressVPN-palvelusta.

Täydet tekniset tiedot

Kolmen päivän akunkesto

Jopa kolme päivää kestävä akku riittää koko viikonlopuksi.

Käyttöjärjestelmäpäivitykset ja tietoturvapäivitykset

Kahden vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset³. Kaksi kertaa enemmän tietoturvapäivityksiä kuin kilpailijoilla².

Kolmoiskamera tekoälyn tehostamalla kuvauksella

50 megapikselin kolmilinssinen kamera, jossa kehittynyt tekoälyn tehostama kuvaus.

90 Hz:n virkistystaajuus

Tasaisempi näytön vieritys. Sujuvampi kokemus.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

Akku

Kolme päivää on pitkä aika. Etenkin akulle.

Elämä on täynnä seikkailuja, ja kuka tietää minne elämä vie sinut seuraavien päivien aikana. Onneksi Nokia G21:n akku kestää uskomattomat kolme päivää, joten et joudu pulaan vaikka seikkailisit paikkaan, jossa et voi ladata puhelintasi. 18 W:n pikalatauksella lataat akun nopeasti aina tarpeen vaatiessa⁵.

Nokia G21 installing an update

Päivitykset

Pysy ajan tasalla ja turvassa

Kahden vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset³ pitävät sinut ajan tasalla ja kaksi kertaa enemmän tietoturvapäivityksiä kuin kilpailijoilla pitävät sinut turvassa²

The triple camera on Nokia G21

Kamera

50 megapikselin kolmoiskamera tekoälyn tehostamalla kuvauksella

Hyvien kuvien ottaminen voi olla vaikeaa. Tai ainakin oli. Nokia G21 -puhelimen 50 megapikselin kolmoiskamerassa on syvyys-, makro- ja pääobjektiivit, joiden avulla laadukkaiden kuvien ottaminen on helppoa. Lisäksi kamerassa on edistynyt hämäräkuvaus, joten voit herättää kaikki upeat ideasi henkiin.

The 6.5” screen on Nokia G21

Näyttö

Nopeampi virkistystaajuus suurella näytöllä

Nokia G21 -puhelimessa on suuri 6,5 tuuman näyttö. Voit esitellä sillä uusimmat suosikkivideosi tai vain käpertyä sohvalle viltin alle katselemaan muiden luomuksia. 90 Hz:n virkistystaajuus tarkoittaa, että somen ja kuvien selailu on sujuvaa.

ExpressVPN nostaa turvallisuutesi uudelle tasolle

ExpressVPN lisää uuden suojaustason internetyhteyteesi ja suojaa tietosi uteliailta katseilta käytitpä sitten WiFi-yhteyttä tai mobiilidataa. Nyt saat ExpressVPN-suojauksen 30 päiväksi ilmaiseksi valituille Nokia-puhelimille.

Lue lisää

Kaikki mitä haluat kuulla, ja enemmän

Kaikki lempikappaleesi ja -podcastit sekä miljoonia uusia tuttavuuksia. Nokia-älypuhelimissa on nyt valmiiksi asennettuna Spotify, joka on maailman suosituin musiikin ja äänen suoratoistopalvelu. Näin voit kuunnella maailman suosituimpien artistien suosituimpia kappaleita yhdellä klikkauksella. Kuuntele musiikkia ja podcasteja milloin vain Spotifyn kautta.

Lue lisää

Luo yhteyksiä, löydä mahdollisuuksia

Nokia-älypuhelimissa on nyt valmiiksi asennettuna LinkedIn, joka on maailman suurin ammattilaisten yhteisö. Muutamalla klikkauksella voit ottaa yhteyttä ihmisiin, joilla on erilaisia taustoja ja kokemusta, löytää uusia mahdollisuuksia ja auttaa viemään uraasi eteenpäin.

Lisätietoja

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

Kaikki annetut tekniset tiedot, ominaisuudet ja muut tuotetiedot voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta. Tarjonta saattaa vaihdella. Tarkista paikallinen saatavuus.

¹ HMD Global suoritti kolmen päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

² Nokia G21 saa yhteensä 36 tietoturvapäivitystä laitteen maailmanlaajuisesta julkaisusta lähtien. Muut saman hintaluokan älypuhelimet saavat keskimäärin 16 tietoturvapäivitystä elinkaarensa aikana.

³ Nokia G21:n maailmanlaajuisesta julkaisupäivästä alkaen.

⁴ Android on Google LLC:n tavaramerkki.

⁵ Tukee 18 W:n USB Power Delivery 3.0 -yhteensopivaa pikalatausta. Pikalaturi on ostettava erikseen. Pakkaus sisältää 10 W:n laturin.