Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaGoogle Pay 5G 6.56

Nokia G42 5G -älypuhelin

Siirry pääsisältöön

Nokia G42 5G

Niin nopea ja niin uskomaton akunkesto

Kokeiltu ja testattu

Perusteellisen testauksensa ansiosta Nokia G42 5G kestää vaivatta arjen kolhuja.

Korjattavissa itse ja ajan tasalla

Saat kuukausittaiset tietoturvapäivitykset kolmen vuoden ajan ja käyttöjärjestelmäpäivitykset kahden vuoden ajan.¹ Voit tehdä korjauksia kotona itse iFixitin osilla.

Kierrätysmateriaalit

Nokia G42 5G:n takakansi on valmistettu 65-prosenttisesti kierrätysmateriaaleista. Lisäksi sen tuotepakkaus on valmistettu FSC®-sertifioidusta sekamateriaalista.

Nokia G42 5G

Napsi kuvia, jaa, shoppaile ja suoratoista omaan tahtiisi 5G:llä². Ota hämmästyttävän kirkkaita ja selkeitä kuvia tekoälyä hyödyntävällä kameralla ja jaa niitä nopeasti somessa. Voit käyttää puhelinta useita päiviä lataamatta ja useita vuosia huoletta: kolmen päivän akku³ riittää koko viikonlopuksi, kun taas QuickFix-korjattavuuden ansiosta voit tehdä korjauksia itse ja pitää puhelimesi käyttökunnossa pidempään.

Täydet tekniset tiedot

5G-yhteys²

Snapdragon® 480+ 5G -piirisarja takaa nopeat verkkoyhteydet.

Suuri näyttö ja vaikuttava äänentoisto

6,56 tuuman HD+-näyttö ja OZO-äänentoisto takaavat erinomaisen kuvan- ja äänenlaadun.

Upeita selfieitä

Tekoälyalgoritmien ansiosta saat 50 megapikselin kameralla jakamiskelpoisia kuvia päivin öin.

Kolme päivää kestävä akku

Unohditko laturin? Nokia G42 5G:llä se ei ole mikään ongelma, sillä sen akku riittää koko viikonlopuksi.

Wearing Nokia Clarity Earbuds 2 + in pink

Nokia Clarity Earbuds 2 +

Niin mukaansatempaava

Uudet Nokia Clarity Earbuds 2+ -nappikuulokkeet ovat täydellinen pari G42 G5:lle. Värivaihtoehtoja ovat vaaleanpunainen, violetti ja harmaa – ja kuulokkeet tarjoavat todella upean äänentoiston.

Osta nyt

5G

Niin nopea

5G²:n ansiosta voit nauttia selaamisesta, ostosten tekemisestä ja valokuvien jakamisesta salamannopeasti. Jopa kolme päivää kestävän akun³ ansiosta saat yhdellä latauksella aikaan vaikka mitä.

Photos

Niin tarkka

Kolmoistakakamera hyödyntää uusimpia tekoälyalgoritmejamme, minkä ansiosta saat sillä upeita kuvia missä tahansa olosuhteissa, oli sitten päivä tai yö. Ja kun kuvaat videoita, OZO 3D -äänitallennus takaa, että videosi myös kuulostavat yhtä hyvältä kuin näyttävätkin.

Näyttö ja ääni

Uskomattoman viihdyttävä

Nauti sisällöstä 6,56 tuuman HD+-näytöllä ja 90 hertsin virkistystaajuudella, joka takaa entistä sujuvamman näytön vierityksen. OZO Playback -äänentoiston ansiosta voit nauttia entistä vaikuttavammasta äänimaailmasta. Jos olet joskus meluisassa paikassa, kaiuttimen äänten tehostustila mahdollistaa sen, että kuulet ensisijaisesti haluamasi äänet.

Lisätietoja

QuickFix

Niin fixattavissa

Olet kenties joskus pudottanut puhelimesi niin, että näyttöön on tullut säröjä? Enää tämä ei ole mikään ongelma. QuickFix-rakenteensa ansiosta voit korjata Nokia 42 5G:n itse kotona. Tarvitset vain muutaman perustyökalun sekä uudet osat ja ohjeet iFixitiltä.

Lisätietoja

Performance

Niin saumaton

Virtuaalimuistiominaisuuden⁴ avulla voit varata kaksi gigatavua tallennustilaa käytettäväksi ylimääräisenä RAM-muistina, mikä auttaa puhelintasi toimimaan entistä sujuvammin. Käytätkö useita sovelluksia kerralla? Ota siinä tapauksessa se käyttöön ja koe ero omin silmin.

Android™ 13

Niin turvallinen

Android™ 13 antaa sinulle mahdollisuuden hallita paremmin sitä, mitä tietoja sovellukset voivat ja eivät voi käyttää, esimerkiksi tietyt valokuvat, videot ja leikepöydän historia. Jopa kolmen vuoden kuukausittaisten tietoturvapäivitysten¹ ansiosta sinun ei tarvitse huolehtia suojauksen vanhentumisesta lähiaikoina.

Pysy ajan tasalla. Tilaa uutiskirje, niin kuulet ensimmäisten joukossa Nokia-puhelinuutisista ja ‑tarjouksista.

HMD Global OY omistaa yksinoikeudella lisenssin Nokia-tuotemerkin puhelimiin ja tabletteihin. Nokia on Nokia Corporationin rekisteröity tavaramerkki. OZO on Nokia Technologies Oy:n rekisteröity tavaramerkki. Android on Google LLC:n tavaramerkki. Snapdragon on Qualcomm Technologies Inc:n ja/tai sen tytäryhtiöiden omistama tuote.

¹ Tämä lasketaan Nokia G42 5G:n maailmanlaajuisesta julkaisupäivästä lähtien.

² 5G-verkon kattavuus on rajoitettu, eikä oma verkkopalveluntarjoajasi välttämättä tue sitä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.

³ HMD Global suoritti kolmen päivän akkutestin tosielämän tilanteissa. Testi sisälsi uudella akulla varustetun laitteen aktiivista käyttöä viisi tuntia päivässä. Testiin sisältyi muun muassa pelaamista, videoiden suoratoistoa, puheluita, tekstiviestien lähettämistä, netin selaamista ja sovellusten käyttöä (esimerkiksi sosiaalista mediaa, uutisia, navigointia ja musiikkia). Testi suoritettiin tavallisilla laiteasetuksilla valaistussa sisätilassa. Laite jätettiin yöksi valmiustilaan.

⁴ Muistilaajennuksen (virtuaalisen RAM-muistin) käyttö edellyttää riittävästi tallennustilaa. Tallennustilan suojaamiseksi muistilaajennus poistetaan automaattisesti ja pysyvästi käytöstä, kun 90 prosenttia käyttörajasta on täynnä. Näin voi käydä neljän vuoden kovan käytön jälkeen.