Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Play 5G 5G Camera Display 6.82 inches 6.82 Battery

Nokia G50

Siirry pääsisältöön
Tämä tuote ei ole enää ostettavissa Nokia-puhelinten verkkokaupasta. Saattaisit pitää tästä tuotteesta:
The sleek body of the Nokia G50
The sleek body of the Nokia G50

Edistyksellinen ja edullinen 5G-älypuhelin¹ valmiina tulevaisuuteen.

Nokia G50

Laadukkaampi puhelin on parempi sinulle, lompakollesi ja ympäristölle. Nokia G50 on tulevaisuutta varten suunniteltu älypuhelin, joka on erinomainen nyt ja valmis myös huomiseen. Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G -mobiilialustan ansiosta se tukee 5G-yhteyttä¹. Lisäksi Nokia G50 sisältää akun, joka kestää useita päiviä, tekoälyllä ja kuvanvakautuksella varustetun 48 megapikselin kolmoiskameran, pohjoismaisen luotettavuuden ja laadun sekä uusimman Android™ 11 -käyttöjärjestelmän. 2 vuoden käyttöjärjestelmäpäivitykset ja 3 vuoden kuukausittaiset tietoturvapäivitykset takaavat aina ajantasaisen turvallisuuden.

Täydet tekniset tiedot

5G-valmius¹

Sisältää Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G -mobiilialustan

48 megapikselin kolmoiskamera

Ota kuvia tekoälyn avulla ja lisää kuviisi vesileima

Suuri näyttö

Kestävä 6,82 tuuman HD+-näyttö

Kestävä akku

Käytä jopa kaksi päivää lataamatta

Taking a photo with Nokia G50

Kamera

Ikuista kaiken kauneus

Etsit aina kauneutta maailmassa – ja nyt voit ikuistaa sen häikäisevän upein yksityiskohdin. Nokia G50 -puhelimessa on 48 megapikselin kolmoiskamera, jolla otat uskomattoman tarkkoja kuvia.

Nokia G50 running Android 11

Android 11

Puhelin, joka vain paranee ajan myötä

Pitkäikäisessä älypuhelimessa ei ole paljon järkeä, jos se tuntuu hitaalta ja vanhentuneelta jo vuoden jälkeen. Siksi Nokia G50:ssä on valmiiksi uusin Android 11 ja se on valmis tulevaisuuteen: saat kuukausittaiset tietoturvapäivitykset kolmen vuoden ajan ja käyttöjärjestelmäpäivitykset kahden vuoden ajan. Se vasta on älykästä.

Talking on Nokia G50

5G-valmius¹

Huomisen älypuhelin

Nokia G50 on loistava nyt ja myös tulevaisuudessa. 5G¹-yhteydellä saat kaiken irti Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G -mobiilialustasta, sillä se on suunniteltu hyödyntämään tulevaisuuden teknologiaa optimaalisesti. Laitetta voi siis sanoa entistä älykkäämmäksi älypuhelimeksi.

Vesileima

Lisää kuviisi vesileima

Lisää kuviisi tekstiä tai logo vesileimana, joka kertoo, että kuvat kuuluvat sinulle.

Watermarking a photo on Nokia G50
Taking a selfie with Nokia G50

Selfie-kuvien vakautus

Vakauta selfiet

Täydellinen selfie-hetki saattaa olla ohi silmänräpäyksessä. Selfie-videoiden vakautuksen ansiosta pysyt kuvassa vaikka hetki olisi nopea. Jos olet yökyöpeli, selfie-superyötilassa voit ottaa upeita selfieitä heikossakin valossa.

Kaikki mitä haluat kuulla, ja enemmän

Kaikki lempikappaleesi ja -podcastit sekä miljoonia uusia tuttavuuksia. Nokia-älypuhelimissa on nyt valmiiksi asennettuna Spotify, joka on maailman suosituin musiikin ja äänen suoratoistopalvelu. Näin voit kuunnella maailman suosituimpien artistien suosituimpia kappaleita yhdellä klikkauksella. Kuuntele musiikkia ja podcasteja milloin vain Spotifyn kautta.

Lue lisää
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

ExpressVPN nostaa turvallisuutesi uudelle tasolle

ExpressVPN lisää uuden suojaustason internetyhteyteesi ja suojaa tietosi uteliailta katseilta käytitpä sitten WiFi-yhteyttä tai mobiilidataa. Nyt saat ExpressVPN-suojauksen 30 päiväksi ilmaiseksi valituille Nokia-puhelimille.

Lue lisää
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Tilaa uutiset ja alennukset, niin saat 10% alennuksen seuraavasta tilauksestasi*

Android on Google LLC:n tavaramerkki. Qualcomm ja Snapdragon ovat Qualcomm Incorporatedin Yhdysvalloissa ja muissa maissa rekisteröimiä tavaramerkkejä.

¹ 5G-verkon kattavuus on rajoitettu eikä oma verkkopalveluntarjoajasi välttämättä tue sitä. Todellinen nopeus riippuu verkosta ja muista tekijöistä.