Nokia phone insurance and extended warranty plans

Palvelun tarjoaa Servify

Nokia-puhelinvakuutusten ja pidennetyn takuun ohjelmat

Suojaa Nokia-puhelimesi

Pidät uudesta Nokia-älypuhelimestasi, mutta joskus voi tapahtua onnettomuuksia. Onneksi sinulla on Nokia-puhelinvakuutus. Tarjoamme sinulle suojan käsittelyvirheiden varalta: jos näyttösi rikkoutuu, jos tapahtuu nestevahinko tai jos kolmas osapuoli rikkoo puhelimen. Vakuutus on saatavilla täysin ehjään puhelimeen rajoitetun ajan laitteen oston jälkeen. Tarkista ehtojen täyttyminen ostosi osalta verkossa tai Nokia-puhelimesi My phone -sovelluksessa. Ei huolta, me hoidamme homman!

Nokia-puhelinvakuutus

Mitä Nokia-puhelinvakuutus kattaa?

Nokian hyväksymä tapaturmien ja nestevahinkojen suoja1

  • Tapaturmainen vahinko
  • Nestevahinko
  • Maailmanlaajuinen kattavuus

Nokia-puhelinvakuutuksen voi hankkia kuudeksi kuukaudeksi tai yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi

Nokia-puhelinvakuutus plus

Mitä Nokia-puhelinvakuutus plus kattaa?

Nokian hyväksymä tapaturmien, nestevahinkojen ja varkauksien suoja1

  • Tapaturmainen vahinko
  • Nestevahinko
  • Maailmanlaajuinen kattavuus
  • Varkaus

Nokia-puhelinvakuutuksen voi hankkia kuudeksi kuukaudeksi tai yhdeksi tai kahdeksi vuodeksi

1Nokia-puhelinvakuutukset tarjoaa asiakkaalle Aftersales Group BV, yksityinen osakeyhtiö, jonka rekisteröity toimipaikka on osoitteessa Achter de Tolbrug 151, 5211 SM 's-Hertogenbosch, Alankomaat. Aftersales Group toimii Nokia-puhelinvakuutusten ja pidennetyn takuun ohjelmien vakuutusvälittäjänä Euroopassa ja yksinomaan Aftersales Group BV:n ja asiakkaan välillä ilman HMD Global Oy:n tai sen osakkuusyhtiöiden vastuuvelvollisuutta, regressiä tai oikeuskeinoja. Tutustu vakuutusehtoihin huolellisesti.
Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna