‌‌
Ota yhteyttä tukeen

Ota yhteyttä

Keskustele kanssamme

Anna yhteystietosi, ennen kuin aloitat keskustelun asiakastuen kanssa. Chat-palvelu on saatavilla englanniksi.

Lähetä meille sähköpostia

Kerro ongelmastasi, niin otamme sinuun yhteyttä sähköpostitse. Sähköpostituki on saatavilla englanniksi.

Liity yhteisön keskustelupalstalle

Hallinnoi tilauksiasi

Käyttöoppaat
Käyttöoppaat

Nokia-puhelinten viimeisimmät käyttöoppaat

Katso kaikki käyttöoppaat
UKK

Luetuimmat artikkelit ja aiheet

Miksi puhelimeni joskus lopettaa latauksen ennen kuin se saavuttaa 100 % latauksen?

Latauksen suojaus on käytössä matalissa tai korkeissa lämpötiloissa – tällä varmistetaan, että akku toimii optimaalisesti ja turvallisesti. Voit jatkaa latausta normaalinopeuksilla siirtämällä puhelimesi huonelämpötilaan.

>

Puhelimeni ei lataudu. Miten minun tulee toimia?

Varmista ensin, että ongelmana ei ole käytettävä virtalähde tai pistorasia – voit nopeasti tarkistaa tämän liittämällä puhelimesi toiseen pistorasiaan, ja tarkistamalla latautuuko puhelin. Jos pistorasia ei ole ongelma, tarkastele virtajohtoa ja puhelimen latausliitäntää tarkemmin varmistaaksesi, että kaikki näyttää olevan kunnossa. Yritä sitten sammuttaa puhelimesi kokonaan ja liittää se pistorasiaan – muista, että jos akku on täysin tyhjentynyt, lataamisen alkaminen saattaa kestää jopa 2 tai 3 minuuttia.

>

Kuinka voin suorittaa älypuhelimeni laitekäynnistyksen ja palauttaa sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin?

Huomaa: laitekäynnistys poistaa älypuhelimesi kaikki tiedot, asetukset ja sisällön ja palauttaa sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin. Suosittelemme, että varmuuskopioit laitteesi ennen laitekäynnistystä. Tutustu älypuhelimen etäkäyttöiseen varmuuskopiointiin täällä.

Jos haluat nollata älypuhelimen ja poistaa sen kaiken sisällön, varmista ensin, että puhelin on liitetty virtalähteeseen. Suosittelemme myös, että akun varaus on vähintään 50 %, kun suoritat laitekäynnistyksen.

Paina äänenvoimakkuuden suurennusnäppäintä ja virtapainiketta samanaikaisesti noin 30 sekuntia tai kunnes päävalikko tulee näkyviin. Valitse sitten toiminto, jonka haluat ottaa päävalikosta, tässä tapauksessa “Wipe data/factory reset” (poista tiedot / tehdasasetusten palauttaminen).

Vaihtoehtoisesti voit myös suorittaa laitekäynnistyksen napauttamalla Asetukset > Varmuuskopiointi ja palautus > Tehdasasetusten palauttaminen > Nollaa puhelin > Poista kaikki.

>
Huolto ja korjaukset

Huolto ja korjaus

Nokian online-korjauspalvelu

Tarvitsetko apua puhelimesi kanssa? Online-palvelumme avulla voit helposti varata korjauksen Nokia-älypuhelimellesi.

Online-korjauspalvelu
Takuu ja vakuutus

Takuu

Tarkista takuu

Voit tarkistaa takuusi voimassaolon antamalla laitteesi IMEI-koodin.

Mistä IMEI-koodi löytyy?

Android-puhelimet Voit tarkistaa puhelimesi IMEI-koodin valitsemalla Asetukset > Puhelintiedot > Tila > IMEI-tiedot. Jos puhelimessasi on kaksi IMEI-koodia, anna IMEI1.

Klassiset puhelinmallit Voit tarkistaa puhelimesi IMEI-koodin kirjoittamalla näppäimistöllä *#06# puhelimen päänäytössä.

Valitse sijainti
Tarkista takuu

Vakuuta Nokia-laitteesi vahinkojen varalta

Voit hankkia Nokia-puhelimen vakuutuksen 14 päivän kuluessa Android-puhelimen hankinnasta. Vakuutus on voimassa 12 tai 24 kuukautta ja se kattaa näytön vauriot, nestevahingot ja muut vastaavat.

Hanki Nokia-puhelimen vakuutus