‌‌

Nokia 5.1

Käytä kameraa kuin ammattilainen

Paranna valokuvien laatua käyttämällä kameran eri tiloja.

Tietoja kameran asetuksista

Napauta Kamera-sovelluksessa menu > settings Asetukset, jos haluat tietää enemmän jokaisesta asetuksesta.

Käytä kameraa manuaalitilassa

Manuaalitilassa voit ottaa lähi- ja laajakulmakuvia sekä säätää automaattista valkotasapainoa (AWB). Voit kokeilla manuaalitilaa napauttamalla Kamera > menu > Manuaalinen.

Ota valokuvia ajastimella

Tarvitsetko aikaa, jotta pääset myös itse kuvaan? Kokeile ajastinta.

1. Napauta Kamera.
  2. Napauta kohtaa . Painike näyttää ajastimen asetukset. Muuta asetusta napauttamalla sitä uudelleen.
  3. Valitse ajastimen kesto.
  4. Napauta panorama_fish_eye Valokuva.

Ota korkealaatuisia valokuvia

Napauta Kamera-sovelluksessa menu > settings Asetukset > Tarkkuus ja säädä haluamasi tarkkuus.