‌‌

Nokia 8

Varmuuskopioi tiedot

Varmista tietojen säilyminen turvassa käyttämällä puhelimen varmuuskopiointitoimintoa. Laitteesi tiedot (WLAN-salasanat ja soittohistoria) ja sovellustiedot (asetukset ja sovellusten tallentamat tiedostot) varmuuskopioidaan etänä.

Ota automaattinen varmuuskopiointi käyttöön

1. Napauta Asetukset > Varmuuskopioi ja palauta ja vaihda asetuksen Varmuuskopioi tiedot arvoksi Käytössä.
  2. Valitse, mille tilille tiedot varmuuskopioidaan napauttamalla kohtaa Varmuuskopiointitili.