‌‌

Nokia 8

Puhelut

Soita puhelu

1. Napauta kohtaa phone.
  2. Kirjoita numero tai napauta kohtaa group ja valitse yhteystieto, jolle haluat soittaa.
  3. Napauta kohtaa phone. Jos puhelimessasi on kaksi SIM-korttia, voit soittaa puhelun tietyltä SIM-kortilta napauttamalla kyseisen SIM-kortin kuvaketta.

Vastaa puheluun

Kun puhelin soi, vastaa puheluun pyyhkäisemällä ylöspäin.

thumb_up_alt

Vihje: Etkö halua pitää puhelinta äänettömässä tilassa, mutta haluaisit mykistää puhelun, johon et juuri nyt pysty vastaamaan? Mykistä saapuva puhelu painamalla äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä. Voit myös asettaa puhelimen mykistämään soittoäänen siihen vastaamisen yhteydessä. napauta Asetukset > Liike > Mykistä vastaamisen yhteydessä.

Jos haluat pystyä hylkäämään puhelun nopeasti, ota Liike käyttöön: napauta Asetukset > Liike > Hylkää puhelu kääntämällä. Kun puhelu saapuu, voit hylätä sen kääntämällä puhelimen ympäri.

Hylkää puhelu

Hylkää puhelu pyyhkäisemällä alaspäin.