‌‌

Nokia 8

Säädä äänenvoimakkuutta

Muuta äänenvoimakkuutta

Jos et kuule puhelimen soittoääntä meluisissa ympäristöissä tai puhelin soi liian kovaäänisesti, voit muuttaa äänenvoimakkuutta tarpeen mukaan puhelimen sivulla olevilla äänenvoimakkuusnäppäimillä.

Älä kytke laitetta tuotteisiin, jotka tuottavat lähtösignaaleja, sillä ne voivat vahingoittaa laitetta. Älä kytke ääniliittimeen jännitelähteitä. Jos kytket ääniliittimeen jonkin ulkoisen laitteen tai kuulokkeen, jota ei ole hyväksytty käytettäväksi tämän laitteen kanssa, kiinnitä erityistä huomiota äänenvoimakkuuteen.

Muuta mediatiedostojen ja sovellusten äänenvoimakkuutta

Tuo näkyviin äänenvoimakkuuden tilapalkki painamalla puhelimen sivulla olevaa äänenvoimakkuusnäppäintä, napauta kohtaa keyboard_arrow_down ja vedä mediatiedostojen ja sovellusten äänenvoimakkuuspalkin liukusäädintä vasemmalle tai oikealle.

Siirrä puhelin äänettömään tilaan

Siirrä puhelin äänettömään tilaan painamalla puhelimen sivulla olevaa äänenvoimakkuusnäppäintä ja napauttamalla kohtaa notifications.

thumb_up_alt

Vihje: Etkö halua pitää puhelinta äänettömässä tilassa, mutta haluaisit mykistää puhelun, johon et juuri nyt pysty vastaamaan? Mykistä saapuva puhelu painamalla äänenvoimakkuuden pienennysnäppäintä. Voit myös asettaa puhelimen mykistämään soittoäänen siihen vastaamisen yhteydessä. napauta Asetukset > Liike > Mykistä vastaamisen yhteydessä.

Jos haluat pystyä hylkäämään puhelun nopeasti, ota Liike käyttöön: napauta Asetukset > Liike > Hylkää puhelu kääntämällä. Kun puhelu saapuu, voit hylätä sen kääntämällä puhelimen ympäri.