‌‌

Nokia 8

Ilmoitukset

Pysy ajan tasalla ilmoitusten avulla.

Käytä ilmoituspaneelia

Kun saat uusia ilmoituksia esimerkiksi viesteistä tai vastaamattomista puheluista, näytön yläreunan tilapalkkiin ilmestyy tilaosoitinkuvakkeita. Saat lisätietoa kuvakkeista avaamalla ilmoituspaneelin ja tarkastelemalla tietoja.

Avaa ilmoituspaneeli vetämällä tilapalkkia alaspäin. Sulje ilmoituspaneeli pyyhkäisemällä näyttöä ylöspäin.

Muuta sovelluksen ilmoitusasetuksia napauttamalla Asetukset > Ilmoitukset ja avaa sovellusasetukset napauttamalla sovelluksen nimeä.

Käytä pika-asetuskuvakkeita

Aktivoi toiminnot napauttamalla pika-asetuskuvakkeita ilmoituspaneelissa. Saat lisää kuvakkeita näkyviin vetämällä valikkoa alaspäin.

Jos haluat järjestää kuvakkeet uudelleen, napauta kohtaa mode_edit, napauta ja pidä kuvaketta painettuna ja vedä sitten kuvake toiseen paikkaan.