‌‌

Nokia 8

Avaa ja sulje sovellus

Avaa sovellus

Avaa sovellus napauttamalla kuvaketta aloitusnäytössä. Jos haluat avata taustalla toimivan sovelluksen, napauta check_box_outline_blank ja valitse sovellus.

Sulje sovellus

Napauta check_box_outline_blank ja napauta kohtaa close suljettavassa sovelluksessa.

Etsi sovelluksesi

Saat kaikki sovelluksesi näkyviin aloitusnäytössä pyyhkäisemällä näytön alareunasta ylöspäin.

Sulje kaikki käynnissä olevat sovellukset

Paina check_box_outline_blank, pyyhkäise kaikkien sovellusten yli ja napauta kohtaa SULJE KAIKKI.