‌‌

Nokia 8

VPN

Yrityksen intranetin, sähköpostin tai muun resurssin käyttö saattaa edellyttää VPN-yhteyttä (Virtual Private Networking). Voit myös hyödyntää VPN-palvelua henkilökohtaisessa käytössä.

Pyydä tiedot tarvittavista VPN-asetuksista työpaikkasi IT-järjestelmänvalvojalta tai tarkista lisätiedot VPN-palvelun sivustosta.

Käytä suojattua VPN-yhteyttä

1. Napauta Asetukset > Lisää > VPN.
  2. Lisää VPN-profiili napauttamalla kohtaa add.
  3. Kirjoita profiilitiedot IT-järjestelmänvalvojalta tai VPN-palvelusta saatujen ohjeiden mukaan.

Muokkaa VPN-profiilia

1. Napauta kohtaa settings profiilin nimen vieressä.
  2. Muuta tarvittavat tiedot.

Poista VPN-profiili

1. Napauta kohtaa settings profiilin nimen vieressä.
  2. Napauta UNOHDA VPN.