Why Android and Nokia make the perfect match

Iz Finske, s ljubavlju

Android™ koji postaje sve bolji i bolji

Saznajte više

Naša priča

Iz Finske, s ljubavlju.

Naša priča

Iz Finske, s ljubavlju.

Naša priča započinje u Finskoj gdje se telefoni Nokia dizajniraju s posebnim naglaskom na stil i trajnost koji ne blijede s vremenom – kao i naša inačica operativnoga sustava Android.

Svaki kut precizno je oblikovan. Nema ničega nepotrebnog – kao i u našoj inačici Androida.

Nema nepotrebnog. Nema beskorisnih aplikacija. Samo čisti doživljaj koji ostaje siguran i vremenom postaje sve bolji – i to vrijedi za svaki Nokia pametni telefon. Jednostavno.

Čisti Android

Ponekada manje je više. Više, ali puno više.

Čisti Android

Ponekada manje je više. Više, ali puno više.

Postoje male stvari u svakodnevnom životu koje nas zadržavaju: promet, vrijeme, trgovina koju zaboravite posjetiti. Ali kada upotrijebite svoj telefon za odgovore, zadnje što vam treba je nešto što vas usporava.

Ne dodajemo nepotrebne aplikacije kojima se troši vaša baterija. Ne dodajemo nebitne stvari kojima se smanjuje brzina obrade. Pametni telefoni Nokia isporučuju se s operativnim sustavom Android. Čisti i cjeloviti Android. Ništa što ne želite, nikakva prepreka na vašem putu.

s najboljim nadogradnjama i ažuriranjima

I postaje sve bolji i bolji

s najboljim nadogradnjama i ažuriranjima

I postaje sve bolji i bolji

Kada ga izvadite iz kutije, vaš je pametni telefon Nokia spreman da se pokaže u najboljem svjetlu. Nekoliko se godina već njime koristite, i znate što? I dalje je izvrstan. To je moguće jer vam isporučujemo mjesečna sigurnosna ažuriranja tijekom tri godine.

Ako već razmišljate o budućoj inačici operativnoga sustava Android, ne brinite se – jer je to naša briga. Tijekom dvije godine Nokia pametni telefoni nadograđuju se ažuriranjima platforme kako bi se pokretali najnovijim i najboljim inačicama operativnoga sustava Android koje krase najnovije Googleove značajke. Nemojte se iznenaditi ako prođe godina ili dvije, a vi još pričate o svojem "novom" telefonu.

Android 9 Pie

Snaga umjetne inteligencije

Pametna inteligencija u svojem punom potencijalu pokazuje se na pametnom telefonu Nokia koji pokreće Android 9 Pie. Što ga više upotrebljavate, značajka pametne inteligencije postaje bolja. Budući da je opremljen značajkama Prilagodljiva baterija i Prilagodljiva svjetlina, uređaj pamti vaše osobne postavke kako bi se radnje odvijale nesmetano kroz dulji vremenski period.

Telefoni Nokia i usluga Google One

Korištenje uslugom Google One tijekom tri mjeseca¹

Nedovoljan prostor stvar je prošlosti. Kao korisnik usluge Google One imate 100 GB prostora za pohranu u oblaku za usluge Google Disk, Gmail i Google Photos te automatsko sigurnosno kopiranje vaših fotografija, kontakata i dodatnih stavki. Osim toga, možete dijeliti svoj paket s članovima svoje obitelji i olakšati svima pohranjivanje. Navedenom ponudom možete se koristiti tri mjeseca s odabranim pametnim telefonima Nokia

1Uvjeti primjenjuju se.

* Prema studiji za 2020. godinu koju je provelo udruženje Counterpoint Research.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Arrow upward HMD Global External link small Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter Location