Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Android 11 i Nokia telefoni

Skip to main content

Nokia telefoni i Android™ 11. Odlična stvar.

Uvijek donosi najnovije

Pouzdanost, sigurnost i trajnost – to je obećanje koje se daje Nokia telefonima te obećanje na kojem se zasniva najnovija i najbolja inačica operativnog sustava Android. Tu je Android 11 u kojem su vaša čavrljanja, privatnost i vaša dobrobit na prvom mjestu.

Razmjenjivanje poruka

Razgovor bez prepreka

Nema više skakanja iz aplikacije u aplikaciju – šaljite odgovore u čavrljanja na jednom mjestu. Poruke vaših najvažnijih kontakata mogu se prikazati na zaključanom zaslonu kako ne biste nikada propustili poruku najbližih i najdražih osoba.

Razmjenjivanje poruka

Mjehurići

Prikvačite razgovore da se prikazuju iznad ostalih aplikacija. Što god da radite, čavrljanje vam je dostupno uz samo jedan dodir.

Dopuštenja za aplikacije

Vi ste šef

Zadržite kontrolu dok koristite na najbolji način svoje aplikacije. Odobrite jednokratan pristup mikrofonu, kameri ili lokaciji tako da sljedeći put kada se aplikacijom zahtijeva pristup, ponovno ustupite dopuštenje.

Sigurnost

Apsolutno sigurno. Jednostavno.

Android 11 sada donosi ispravke za sigurnost i privatnost na isti način kao što se ažuriraju aplikacije iz trgovine Google Play. Također, zahvaljujući mjesečnim ažuriranjima Nokia telefona možete biti mirni jer znate da je telefon zaštićen najnovijom sigurnosnom zaštitom.

Google Assistant

Pomoć u pokretu

Usluga Google Assistant na mobilnom uređaju uvijek je uz vas kako biste brzo obavljali stvari i planirali unaprijed te bili usredotočeni na ono što vam je najvažnije. Koristeći se glasom upravljajte zadacima i popisima obveza, primajte upute za kretanje i budite u kontaktu s drugima dok ste u pokretu.

Digitalno blagostanje

Dobro jutro započinje dobrim snom

Oslobodite se dnevnih napora uz način spavanja koji automatski smanjuje glasnoću telefona i mijenja zaslon u nijanse sive boje. Započnite novi dan novim i poboljšanim satom – probudite se uz omiljenu pjesmu i postupno osvjetljavanje zaslona dok se reproducira alarm Izlazak Sunca.

Značajke Enterprise

Usredotočite se na posao

Koristite se kombiniranim prikazom radnih i osobnih stvari na mjestima poput kalendara i podsjetnika. A s novim značajkama upravljanja stavkama, informacijsko-tehnološki odjeli mogu zajamčiti sigurnost na telefonima poduzeća, a da korisnici i dalje imaju uvid u svoje osobno korištenje.

Za poduzeća

HMD Global Oy ekskluzivni je nositelj licence za telefone i tablete trgovačke marke Nokia. Nokia je registrirani zaštitni znak poduzeća Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube i ostale robne marke zaštitni su znaci poduzeća Google LLC.