Više slobode uz uslugu Google One

Telefoni Nokia i usluga Google One

Više prostora za pohranu znači i više slobode

Uživajte u tromjesečnom članstvu za uslugu Google One koje je dostupno za odabrane pametne telefone Nokia1.

Vaša pohrana

Više pohrane za sva vaša sjećanja

Uživajte u pohrani od 100 GB dostupna u uslugama poput Google Drive, Gmail i Google Photos. Osim toga, možete pozvati do pet dodatnih članova obitelji kako biste dijelili svoj paket bez dodatnih troškova i pojednostavnili pohranjivanje za cijelu obitelj.

Vaše sigurnosne kopije

Stalno se izrađuje sigurnosna kopija vašeg telefona

Ako je na vašem telefonu, onda vam je to i važno. Uporabom usluge Google One vaše se fotografije, kontakti, poruke i ostale datoteke automatski sigurnosno kopiraju u oblak. Čak i ako izgubite svoj telefon ne gubite svoje datoteke koje jednostavno možete dohvatiti na novom uređaju.

Vaše prednosti

Googleovi su vam stručnjaci na dohvat ruke

Zatražite pomoć kada vam je potrebna pristupanjem izvrsnoj Googleovoj podršci. Stručnjaci za uslugu Google One stvarne su osobe dostupne putem razgovora, poziva ili elektroničke pošte kako bi vam pomogle odgovorom na bilo koje pitanje koje imate o Googleovim proizvodima i uslugama. Posjetite mrežnu stranicu usluge Google One kako biste saznali više.

Android, Google i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC.

Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve tehničke specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1Uvjeti primjenjuju se.