Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

IFA launch announcements

Skip to main content

Novi uređaji — i više

Imali smo puno toga za donijeti na IFA ove godine. Evo kratkog pregleda naših najnovijih proizvoda i najava.

Nokia X30 5G

Ekološki prihvatljiv do svoje srži, s kućištem izrađenim od 100 % recikliranog aluminija i 65 % reciklirane plastike. Osim toga, pruža najbolje iskustvo kamere PureView do sada.

Saznajte više

Nokia G60 5G

Ne samo da ima dobru radnu izvedbu, već je i napravljen da traje duže uporabom 60 % reciklirane plastike. Ako to nije dovoljno, sigurno ćete voljeti zaslon FHD+ od 6,58” s osvježavanjem od 120 Hz.

Saznajte više

Nokia C31

Vidite jasnije na blistavom zaslonu HD+ od 6,7 inča i snimajte bolje trostrukom stražnjom kamerom i kamerom za autoportrete koju pruža Google.

Saznajte više

Nokia T21

Svoje zadatke napravite na tabletu koji je jedan od najboljih u svojoj klasi. Uređaj Nokia T21 prati vas svojom izdržljivom konstrukcijom uz tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja i dvije nadogradnje operativnog sustava Android.1
Saznajte više

Prijenosni bežični zvučnik Nokia 2

Otkrijte bežični zvučnik koji zvuči sjajno i radi izvrsno. Prijenosnim bežičnim zvučnikom Nokia druge generacije s vanjskim pokrovom od 100 % recikliranog materijala emitira se snažan zvuk od 5 W koji je impresivan za njegovu kompaktnu veličinu.

Saznajte više

Korak dalje uz održivost

Telefone Nokia ne treba mijenjati tako često kao neke druge, a naši najnoviji uređaji izrađeni su od recikliranih materijala. Ali to nije sve. Saznajte više o tome kako proizvodimo telefone pri čemu pazimo na vas i planet.

Saznajte više

Ne propustite. Registrirajte se i prvi primite vijesti i ponude za Nokia telefone.

¹ From the global launch date of the device.