Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Ima sve. Čak i više uz uslugu Google Assistant.

Prijava

Google Assistant

Samo jednim dodirom pomaže vam u svakodnevnom životu ili kod kuće

Gumbom za uslugu Google Assistant1 dovedite u red svoj iznimno ubrzani život. Postavljajte pitanja, pogledajte raspored ili čak prigušite svjetla. Navedeni pomoćnik radi sve za vas. Čak se i usavršava u svojem poslu što ga više upotrebljavate. Kako biste više uživali u životu, a manje koristili svoj telefon.

Pogledajte što može napraviti

Dizajn

Unaprijedili smo dizajn, a zatim ga dotjerali

Savršena izrada, čak i za svakodnevnu uporabu. Telefon se odlično drži u jednoj ruci zbog svoje debljine od 8,4 mm, vrhunskog zakrivljenog prednjeg i zadnjeg stakla od 2,5D. A zaslon HD+ veličine 5,71" s omjerom prikaza od 19:9 omogućava užitak promatranja. I na kraju, dugotrajna baterija koja se prilagođava vama, ne samo da izgleda dobro, već i pametno razmišlja.

Istražite dizajn

Snimanje

Vaše uspomene nikada nisu izgledale ovako dobro

Snimite cijelu priču. S dvostrukom kamerom i širokokutnim selfie fotoaparatom svi su na slici. Zatim izrazite svoju kreativnost korištenjem naprednih značajki kao što su efekt Bokeh i dodatna mijenjanja snimke.

Zaronite u doživljaj snimanja
Zaronite u doživljaj snimanja
Zaronite u doživljaj snimanja

Softver

Inačica 10 operativnoga sustava Android™ dostupna je za preuzimanje

Pojednostavljene postavke privatnosti, brže pisanje odgovora i sveukupna poboljšanja čine upotrebu telefona prirodnijom. Inačica 10 operativnoga sustava Android donosi brojne nove značajke kojima vam se omogućava da iskoristite u potpunosti potencijal svojeg pametnog telefona Nokia.

  • Tamna tema
  • Pametno odgovaranje

Android™

Postaje još i bolje

Uređaj Nokia 4.2 donosi čisti Android doživljaj uz Android One, koji se pokreće sustavom Android 9 Pie. Čist sustav bez aplikacija drugih proizvođača i besplatna mjesečna ažuriranja koja – za divno čudo – ne usporavaju vaš telefon.

Osim toga umjetna inteligencija uči kako koristite telefon, a uz predvidive prečace za aplikacije i alate za vašu dobrobit uživajte u neodoljivom Android doživljaju.

Pogledajte kako

Nokia 4.2

Pobjednik: nagrada Good Design® za 2019. godinu

Uređaj Nokia 4.2. nositelj je nagrade Good Design za 2019. koju mu je dodijelio The Chicago Athenaeum: muzej arhitekture i dizajna u kategoriji elektroničkih uređaja zbog njegovog dizajna i pristupačne cijene koje pruža ovaj telefon s najnovijim inovacijama.

Pogledajte profil nagrade Good Design

Studija Counterpointa

Telefoni Nokia ocijenjeni su kao najbolji kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti

Pametni telefoni Nokia imaju dvije godine ažuriranja softvera i tri godine mjesečnih sigurnosnih ažuriranja. Uzimajući u obzir navedenu činjenicu znači da smo vodeći proizvođač kada je riječ o ažuriranjima softvera i sigurnosti po čemu se izdvajamo od ostalih proizvođača pametnih telefona. Pogledajte studiju Counterpointa kako biste saznali više.

Značajke

Nokia 4.2

Pomoć vam je na dohvat ruke gumbom za Google Assistant. Uživajte u gledanju videozapisa i igranju igrica na HD+ zaslonu veličine 5,71" postavljenom u očaravajući dizajn 2.5D zakrivljenog stakla. Brze snimke izgledaju kao prekrasne fotografije zahvaljujući dvostrukoj stražnjoj kameri od 13 MP i 2 MP te profesionalnim alatima za uređivanje. Biometrijskim otključavanjem lica jednostavno se otvara telefon u nekoliko sekundi.

The Google Assistant

The Google Assistant

Brzo pristupanje usluzi Google Assistant posebnim gubom za Google Assistant.
Zaslon

Zaslon

Zakrivljeno staklo 2.5D na prednjem i stražnjem dijelu uređaja s HD+ zaslonom veličine 5,71".
Kamere

Kamere

Dvostruka stražnja kamera i prednja kamera od 8 MP. Uređujte fotografije primjenom značajke Bokeh.
Prepoznavanje lica

Prepoznavanje lica

Brzo i sigurno otključajte telefon biometrijskim otključavanjem lica.
Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Google, Android i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Ponude se mogu razlikovati. aptX je zaštitni znak poduzeća Qualcomm Technologies International, Ltd. koji je registriran u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve tehničke specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

2. Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

3. Usluga Google Photos, kojom se pruža neograničeni i visokokvalitetni prostor za pohranjivanje fotografija, zahtijeva Google račun i internetsku vezu.

4. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.

5. Ako se isporučuje s operativnim sustavom Android Oreo / Android 9 Pie, može se nadograditi na inačicu 10 operativnoga sustava Android. Napominjemo vam da zbog toga može doći do dodatne potrošnje mobilnoga podatkovnog prometa.