Nokia 6.2

Nokia 6.2

Uživajte u boljem iskustvu gledanja

Prijava

PureDisplay

Dramatična boja i jasnoća

U potpunosti uživajte u svojim videozapisima zahvaljujući značajci PureDisplay koja je svojstvena jedino pametnim telefonima Nokia. Raspon svih snimki pretvara se u stvarnom vremenu u visokodinamički raspon (HDR) zbog čega su slike jasnije i bogate stvarnijim bojama. Osim toga, u svakom trenutku možete uživati u očaravajućem visokorazlučivom Full HD+ zaslonu veličine 6,3”.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Softver

Inačica 10 operativnoga sustava Android™ dostupna je za preuzimanje

Pojednostavljene postavke privatnosti, brže pisanje odgovora i sveukupna poboljšanja čine upotrebu telefona prirodnijom. Inačica 10 operativnoga sustava Android donosi brojne nove značajke kojima vam se omogućava da iskoristite u potpunosti potencijal svojeg pametnog telefona Nokia.

  • Tamna tema
  • Pametno odgovaranje

Baterija

Dugotrajna baterija

Dosadila vam je baterija koja traje jedan dan? Budite bezbrižni uz uređaj Nokia 6.2. Uživajte u dva dana bez punjenja baterije 1 zahvaljujući snažnom procesoru Qualcomm® Snapdragon™ 636 i bateriji od 3500 mAh2. Osim toga, značajka Prilagodljive baterije potpomognute umjetnom inteligencijom daje više baterije aplikacijama koje najčešće upotrebljavajte.

Dizajn

Detaljna izrada

Uređaj Nokia 6.2, čiji je dizajn nadahnut finskim dizajnom, predstavlja spoj vrhunske izrade i kvalitetnih materijala. Svaki je detalj zaseban i osmišljen u bezvremenskom dizajnu koji je moderan i trajan.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Android™

Podržava se Android 10 i novije inačice

Telefon koji s vremenom postaje sve bolji i bolji. Zahvaljujući uporabi najnovije inačice operativnoga sustava Android 9 Pie imate dvije godine ažuriranja operativnoga sustava i tri godine sigurnosnih ažuriranja.

Google Assistant

Malena pomoć gdje god idete

Gumbom za uslugu Google Assistant dovedite u red svoj iznimno ubrzani život 3. Postavljajte pitanja, pogledajte raspored ili čak prigušite svjetla. Vaš se Asistent usavršava i postaje bolji što ga više upotrebljavate kako biste što više uživali u životu, a manje se koristili svojim telefonom.

Saznajte više
Saznajte više
Saznajte više

Ambient Google Assistant

Obavite više uz hands-free

Uporabom ambijentalnoga načina stavke Google Assistant možete provjeriti vrijeme, pregledati svoj popis obaveza, upravljati glazbenim i pametnim kućanskim uređajima. Osim toga, pretvorite svoj telefon u digitalni okvir za fotografije dok se uređaj puni.

Google One

Dobijte više od Googlea uz Google One

Iskoristite besplatni tromjesečni paket od 100 GB na usluzi Google One (16.00 kn/mjesečno) kada kupite uređaj Nokia 6.24. Kao korisnik usluge Google One dobivate 100 GB prostora za pohranu u oblaku za stavke Google Drive, Gmail i Google Photos, automatsko sigurnosno kopiranje telefona i pristup Googleovim stručnjacima — sve u jednom obiteljskom paketu koji se može dijeliti.

Značajke

Nokia 6.2

Uživajte u boljem iskustvu gledanja na uređaju Nokia 6.2. Gledajte videozapise u HDR formatu sa značajkom PureDisplay. Izrazite svoju kreativnost u fotografiranju uporabom trostruke kamere potpomognute umjetnom inteligencijom. Osim toga, besprijekoran rad uređaja omogućuje Android 9 Pie sustav.

Zaslon

Zaslon

Visokorazlučivi Full HD+ zaslon veličine 6,3” sa značajkom PureDisplay. HDR konverzija u stvarnom vremenu.

Kamere

Kamere

Trostruka kamera potpomognuta umjetnom inteligencijom. Uredite svoje fotografije primjenom Bokeh efekata zamagljivanja.

Baterija

Baterija

Energetski učinkoviti procesor Qualcomm® Snapdragon™ 636. Baterija koja traje¹ do dva dana.

Dizajn

Dizajn

Kombinacija čvrstog metala i stakla Corning® Gorilla® Glass omogućuje čvrstu izradu.

Cjelovite tehničke značajke

Registriraj me

Među prvima saznajte najnovije vijesti.

Google, Android i ostale robne marke te logotipi zaštitni su znaci poduzeća Google LLC. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. USB Type-C™ i USB-C™ zaštitni su znaci USB Implementers Foruma. Ponude se mogu razlikovati. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Sve su slike samo u ilustrativne svrhe.

1.Dvodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja s novom baterijom pet sati dnevno. Korištenje je uključivalo npr. igranje, strujanje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći.

2.Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti.

3Usluga Google Assistant dostupna je na odabranim tržištima i jezicima. Gdje usluga Google Assistant nije dostupna, zamjenjuje se uslugom Google Search. Provjerite dostupnost na https://support.google.com/assistant.

4Uvjeti primjenjuju se.

5. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije zauzimaju značajni dio memorije.

6 Ako se isporučuje s operativnim sustavom Android Oreo / Android 9 Pie, može se nadograditi na inačicu 10 operativnoga sustava Android. Napominjemo vam da zbog toga može doći do dodatne potrošnje mobilnoga podatkovnog prometa.

* Prema studiji za 2020. godinu koju je provelo udruženje Counterpoint Research.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram YouTube Twitter