Nokia 7 Plus

Nokia 7 plus

Postaje još i bolje

Prijava

Zaslon

Prikaži više

Doživljaj korištenja zaslona
Doživljaj korištenja zaslona
Doživljaj korištenja zaslona

Dizajn

Ljepota u snazi

Hardver

Baterija koja traje dva dana¹

Istražite bateriju
Istražite bateriju
Istražite bateriju

Hardver

Baterija koja traje dva dana¹

Uređaj Nokia 7 Plus opremljen je mobilnom platformom Qualcomm® Snapdragon™ 660 koja vam pruža su potrebu snagu. Zahvaljujući bateriji od 3800mAh2 u kombinaciji s novom značajkom Prilagodljive baterije u operativnom sustavu Android 9 Pie uživajte u bateriji koja traje dva dana uz samo jedno punjenje1.

Softver

Inačica 10 operativnoga sustava Android™ dostupna je za preuzimanje

Pojednostavljene postavke privatnosti, brže pisanje odgovora i sveukupna poboljšanja čine upotrebu telefona prirodnijom. Inačica 10 operativnoga sustava Android donosi brojne nove značajke kojima vam se omogućava da iskoristite u potpunosti potencijal svojeg pametnog telefona Nokia.

  • Tamna tema
  • Pametno odgovaranje

Nokia 7 plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Zvuk

Od šapta do bogatog zvuka

Neovisno o tome gdje se nalazite i koja je razina decibela trima se visokokvalitetnim mikrofonima hvata svaka nijansa zvuka uporabom značajke Nokia za prostorni zvuk.

Nokia 7 plus

Pojedinosti

Prijava
Cjelovite tehničke značajke
Cjelovite tehničke značajke
Cjelovite tehničke značajke
Još uvijek tražite?

Pronađite savršeni telefon za sebe

Pogledajte sve telefone

Google, Android, Android One i ostali zaštitni znaci vlasništvo su poduzeća Google LLC. Oreo je zaštitni znak u vlasništvu grupacije Mondelez International, Inc. Qualcomm i Snapdragon zaštitni su znaci poduzeća Qualcomm Incorporated koji su registrirani u Sjedinjenim Američkim Državama i drugim državama. Ponude se mogu razlikovati. Provjerite lokalnu raspoloživost. Sve specifikacije, značajke i ostali podaci o proizvodu mogu se promijeniti bez prethodne obavijesti. Slike su namijenjene samo u ilustrativne svrhe.

1. Dvodnevno testiranje baterije u svakodnevnim uvjetima korištenja obavilo je poduzeće HMD Global. Testiranje je uključivalo aktivno korištenje uređaja pet sati dnevno s novom baterijom. Korištenje je uključivalo npr. igranje, strujanje videozapisa, pozivanje, slanje kratkih tekstualnih poruka, pregledavanje interneta i uporabu aplikacija (poput društvenih mreža, vijesti, navigacije i glazbe). Testiranje je obavljeno korištenjem uređaja s normalnim postavama u svijetlom unutarnjem okruženju. Uređaj je bio u stanju mirovanja tijekom noći.

2.Baterija ima ograničeni broj ciklusa punjenja i njezin kapacitet smanjuje se tijekom vremena. Baterija će se možda trebati zamijeniti. Baterija se možda treba zamijeniti

3. Prethodno instalirani softver sustava i aplikacije upotrebljavaju značajni dio memorije.4. Uređaj Nokia 7 s dvije SIM kartice ima utor za hibridnu karticu, drugu SIM karticu ili karticu MicroSD

5. Usluga Google Photos, kojom se pruža neograničeni i visokokvalitetni prostor za pohranjivanje fotografija, zahtijeva Google račun i internetsku vezu.

6Ako se isporučuje s operativnim sustavom Android Oreo / Android 9 Pie, može se nadograditi na inačicu Pie operativnoga sustava Android 10. Napominjemo vam da zbog toga može doći do dodatne potrošnje mobilnoga podatkovnog prometa

* Prema studiji za 2020. godinu koju je provelo udruženje Counterpoint Research.