Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Explore the latest Nokia phones

Ismerd meg a legújabb, legkörnyezetbarátabb készülékeinket

Bemutatjuk az IFA-n bejelentett vadonatúj Nokia eszközöket és vezeték nélküli hangszórót.

Összes megtekintése
The 2K display on Nokia T20

Nokia T20Egy táblagép, amit hosszú távra terveztünk

További részletek

Nokia G50Egy 5G okostelefon ma, ami készen áll a holnapra, és jobb a pénztárcádnak is.

Vásárold meg most
The triple camera and HD display on Nokia G50

Ez is érdekelhet

Összes okostelefon megtekintése

love it, trust it, keep it

Megérkezett a telefonok teljesen új választéka. Fedezd fel a legújabb telefonokat, amelyek segítenek neked otthon, a munkahelyeden, és mindenhol máshol.

Nézd meg a telefonokat

Hamarosan érkezik az Android™ 12

A továbbfejlesztett adatvédelmi vezérlőknek, a jobb kisegítő eszközöknek és az új testreszabási beállításoknak köszönhetően az Android 12 az eddigi legszemélyesebb verzió. Ismerd meg a Nokia telefonokra érkező funkciók teljes körét.

Vess rá egy pillantást!
A Nokia smartphone with Google apps

Letisztult Android

A kevesebb néha több. Sokkal, sokkal több.

Mindennapjaink tele vannak hátráltató tényezőkkel: a forgalom, az időjárás, a bolt, ahova elfelejtettünk elmenni. Tehát amikor a telefonunkhoz fordulunk segítségért, az utolsó dolog, amire szükségünk van, hogy az lelassítson bennünket.

Telefonjaink mentesek az akkumulátor gyorsabb merüléséért felelős kéretlen szoftverektől. Nem szórjuk tele őket alkalmazásokkal, amelyek lassítják a működést. A Nokia okostelefonok Android rendszerrel kaphatók. Tiszta, teljes Androiddal. Szükségtelen, akadályozó dolgok nélkül.

Ez is érdekelhet

Összes klasszikus telefon mutatása

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.