Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right External link Facebook Instagram YouTube Twitter Arrow right

Explore the latest Nokia phones

Skip to main content

Ismerd meg a legújabb, legkörnyezetbarátabb készülékeinket

Bemutatjuk az IFA-n bejelentett vadonatúj Nokia eszközöket és vezeték nélküli hangszórót.

The 2K display on Nokia T20

Nokia T20Egy táblagép, amit hosszú távra terveztünk

Nokia G50Egy 5G¹ okostelefon ma, ami készen áll a holnapra, és jobb a pénztárcádnak is.

The triple camera and HD display on Nokia G50

Ez is érdekelhet

Összes okostelefon megtekintése

love it, trust it, keep it

Megérkezett a telefonok teljesen új választéka. Fedezd fel a legújabb telefonokat, amelyek segítenek neked otthon, a munkahelyeden, és mindenhol máshol.

Hamarosan érkezik az Android™ 12

A továbbfejlesztett adatvédelmi vezérlőknek, a jobb kisegítő eszközöknek és az új testreszabási beállításoknak köszönhetően az Android 12 az eddigi legszemélyesebb verzió. Ismerd meg a Nokia telefonokra érkező funkciók teljes körét.

A Nokia smartphone with Google apps

Letisztult Android

A kevesebb néha több. Sokkal, sokkal több.

Mindennapjaink tele vannak hátráltató tényezőkkel: a forgalom, az időjárás, a bolt, ahova elfelejtettünk elmenni. Tehát amikor a telefonunkhoz fordulunk segítségért, az utolsó dolog, amire szükségünk van, hogy az lelassítson bennünket.

Telefonjaink mentesek az akkumulátor gyorsabb merüléséért felelős kéretlen szoftverektől. Nem szórjuk tele őket alkalmazásokkal, amelyek lassítják a működést. A Nokia okostelefonok Android rendszerrel kaphatók. Tiszta, teljes Androiddal. Szükségtelen, akadályozó dolgok nélkül.

Ez is érdekelhet

Összes klasszikus telefon mutatása

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.