Discover Android 9 Pie

‌‌

Android™ 9 Pie

Android 9 Pie rendszerű Nokia telefonok

Fejlett mesterséges intelligencia áll a szolgálatodra. Az Android 9 Pie alkalmazkodik hozzád és Nokia telefonod használatához, idővel megtanulja a kedvenc beállításaidat, hogy gyorsabb és problémamentesebb élményt nyújthasson számodra.

Letisztult Android

App Actions

Fedezd fel

Hardver

Hozzád igazítva

Hardver

Hozzád igazítva

Az adaptív akkumulátor megtanulja, hogyan szereted használni a kedvenc alkalmazásaidat, és előnyben részesíti ezeket a ritkábban használt alkalmazásokhoz képest, meghosszabbítva ezáltal az akkumulátor-élettartamot. Az ideális képernyő-beállítások biztosításához pedig az Android 9 Pie rendszer az adaptív fényerő funkciót használja, amely megtanulja és automatikusan beállítja a fényerőt a használati preferenciáid alapján.

Slices

Több információ, gyorsabban

Akár információkat ellenőrzöl, ütemtervet nézel vagy ételt rendelsz, a Slices alkalmazással sokkal gyorsabban megtalálhatod, amire szükséged van. Automatikusan felszínre hozza a kedvenc alkalmazásaidat, akkor és úgy, ahogy szükséged van rá.

Felhasználói felület

A könnyű út

Az Android 9 Pie jobb felhasználói felületet biztosít számodra fokozott biztonsággal és intuitív navigációval. Gombok helyett gesztusokkal válthatsz az alkalmazások között, ez könnyebb és gyorsabb.

Digital Wellbeing

Jobb életminőség

Deríts ki többet arról, hogyan használod Nokia okostelefonodat – nézd meg, hány értesítést kapsz, mennyi időt töltesz az alkalmazások használatával, és milyen gyakran nézed meg a telefonod. Könnyen beállíthatsz napi korlátokat, vagy Ne zavarj! üzemmódba kapcsolva bármikor lecsatlakozhatsz.

(