Facebook Instagram YouTube Twitter

IFA launch announcements

Skip to main content

Új készülékek – és még sok más

Sok mindennel készültünk az idei IFA-ra. Itt egy rövid beszámoló a legújabb termékekről és bejelentésekről.

Nokia X30 5G

Szívügye a környezetvédelem, ezért a készülékház 100%-ban újrahasznosított alumíniumból és 65%-ban újrahasznosított műanyagból készült. Ráadásul az eddigi legjobb PureView kamerával van felszerelve.

További részletek

Nokia G60 5G

Nem csak a teljesítményével bizonyít: 60%-ban újrahasznosított műanyagot felhasználva még tartósnak is gyártottuk. Ha mindez nem elég, akkor pedig a 6,58 hüvelykes FHD+ 120 Hz-es kijelzőt is imádni fogod.

További részletek

Nokia C31

Láss többet és készíts még jobb képeket a káprázatos 6,7 hüvelykes HD+ kijelzőn, a háromtagú hátlapi kamerával, a szelfikamerával és a Camera from Google alkalmazással.

További részletek

Nokia T21

Végezd el a feladataidat a kategóriájában legjobb táblagéppel. A Nokia Agent ki fog tartani melletted a strapabíró kialakításának, a 3 évig járó havi biztonsági frissítéseknek és az Android két rendszerfrissítésének köszönhetően.1
További részletek

Nokia Portable Wireless Speaker 2

Fedezd fel a nagyszerű hangzású vezeték nélküli hangszórót. A Nokia Portable Wireless Speaker 2 vezeték nélküli hangszórójának külső foglalata 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, és 5 W teljesítményre is képes – ez lenyűgöző a kis méretéhez viszonyítva.

További részletek

Nagy lépés a fenntarthatóság felé

A Nokia telefonjait nem kell olyan gyakran lecserélni, mint másokét, és a legújabb készülékeink ráadásul újrahasznosított anyagokat használnak. És ez még nem minden. Tudj meg többet arról, hogyan gyártjuk a telefonjainkat téged és a bolygót szem előtt tartva.

További részletek

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

¹ From the global launch date of the device.