Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 110

Skip to main content

Beszélj, játssz, fotózz - mi másra van szükséged?

Enlarge Fekete Nokia 110 (2019) from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 110 (2019) from Front
Enlarge Fekete Nokia 110 (2019) from Back
Enlarge Fekete Nokia 110 (2019) from Back
Enlarge Fekete Nokia 110 (2019) from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 110 (2019) from Front
Enlarge Fekete Nokia 110 (2019) from Back
Enlarge Fekete Nokia 110 (2019) from Front and Back
SzínFekete
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 110 (2019)

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Vásárlás itt: , EmagEmag

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a memóriától és a tárhelytől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Beszélgess többet. Játssz többet.

Nokia 110

Egész napos szórakozás az MP3-lejátszóval, az FM-rádióval2, a Kígyóval és a többi izgalmas játékkal. Az akkumulátor hosszabb üzemidejének köszönhetően pedig mindezt még tovább élvezheted. Örökítsd meg a körülötted lévő világot a hátlapi kamerával. Egy telefon, ami igazán alkalmazkodik az életstílusodhoz.
Részletes leírás

Zene

Hallgasd a számaidat vagy hangolj rá egy helyi rádióállomásra2.

Játékok

Előre feltelepítettük a Kígyót, és néhány játékdemót.

Tartósság

Kemény polikarbonátból készült, és úgy terveztük, hogy kényelmesen illeszkedjen a kezedbe.

akkumulátor

Akár 14 óra beszélgetési idő egyetlen töltéssel.

Zene

Háttérzene minden pillanatban

Tarts több ezer dalt a zsebedben a beépített MP3-lejátszóval és az akár 32 GB méretű kártyát is fogadni képes MicroSD foglalattal1. A hosszan tartó akkumulátornak köszönhetően pedig napkeltétől napnyugtáig hallgathatod a legújabb slágereket.
FM-rádió

Összhangban veled

Csatlakoztasd a fejhallgatót, kapcsold be az FM-rádiót2 és legyél naprakész kedvenc adód legújabb híreivel és slágereivel.

Játékok

Döntsd meg a rekordod

Szerezz magadnak vidám pillanatokat a Kígyóval. Ha pedig végre el tudsz szakadni ettől a legendás játéktól, próbáld ki a másik négy, hasonlóképp magával ragadó játékdemót is, többek között a Doodle Jump és a Football Cup nevű játékot.

akkumulátor

Beszélj, amennyit csak szeretnél

Csevegj hosszabb ideig. Egyetlen töltéssel akár 14 órán át beszélgethetsz – ha pedig végeztél a csevegéssel, csak töltsd fel a készüléket egy hagyományos Micro USB-s töltővel.

hátlapi kamera

Örökítsd meg a körülötted lévő világot

Látsz valamit, ami tetszik? Készíts róla felvételt. Alakítsd a pillanatot örök emlékké a hátlapi kamerával készült fényképpel vagy videóval.

Dizájn

Időtálló telefon. Időtálló stílus.

Ellenáll a mindennapos használatból adódó kopásnak: a Nokia 110 kemény polikarbonátból készült, kialakítása révén pedig tökéletesen illeszkedik a markodba. A három választható színnek köszönhetően pedig biztos lehetsz benne, hogy a stílusodhoz is illik.

Nokia 110

Nyertes: iF DESIGN AWARD 2020

A hannoveri iF International Forum Design GmbH nemrégiben a Nokia 110-nek ítélte oda a világhírű formatervezési díjat, az iF DESIGN AWARD-ot.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 A memóriakártyát külön kell megvásárolni. 2Az FM rádió használatához kompatibilis fülhallgatóra van szükség, ami külön kapható. 3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják. 4Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.