Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 2.2

Skip to main content

Nem csak csúcskategóriás telefonoknak jár mesterséges intelligencia.

Enlarge Fekete Nokia 2.2 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 2.2 from Front
Enlarge Fekete Nokia 2.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 2.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 2.2 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 2.2 from Front
Enlarge Fekete Nokia 2.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 2.2 from Front and Back
SzínFekete
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 2.2

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 2.2

A legújabb AI technológia és az Android 9 Pie rendszer gondoskodik arról, hogy a telefon már a dobozból kivéve is gördülékeny legyen. A havonta érkező biztonsági frissítések segítségével pedig egyre csak jobb és jobb lesz. Az 5,71" HD+ kijelzőnek és a mesterséges intelligenciának köszönhetően a gyenge fényviszonyok között készült képek még jobban mutatnak majd. Csak nyomd meg a Google Segéd gombot, és mondd: „Take a selfie!”

Részletes leírás

AI technology

A Google Segéd gombjával csak egy koppintásra van a segítség1

13 MP-es hátlapi kamera és profi képalkotás gyenge fényviszonyok között.

Tartozékok

A Nokia Xpress-on fedlapokkal új külsőt adhatsz a telefonodnak*

Dizájn

Erős polikarbonát készülékház és fényes külső gondoskodik arról, hogy stílusos és strapabíró legyen

Kerülj lépéselőnybe a mesterséges intelligenciával

A Google Asszisztens

Kérj segítséget út közben vagy otthon, mindössze egyetlen érintéssel.

Szédületes sebességre kapcsol az élet a Google Asszisztens nyomógombbal1. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg az időbeosztásodat, sőt akár halványítsd a megvilágítást. Ráadásul minél többet használod a Segédet, annál többet megtanul. Így még többet kihozhatsz az életedből úgy, hogy kevesebb feladatot végzel a telefonoddal.

A Google Asszisztens

Végeztesd el a teendőidet egyetlen gombnyomással.

A speciális Google Asszisztens gomb megnyomásával elvégeztetheted a teendőidet, és akár út közben, az autódban vagy az otthonodban is tarthatod magad a terveidhez - mindezt csupán a hangod segítségével.

Legyen szó akár bevásárlólistáról vagy a sporteredmények megtekintéséről, minden eddiginél gyorsabban intézheted el mindennapi teendőidet.

Vizuális pillanatkép

Láss többet

Vizuális pillanatkép két érintéssel. Proaktív javaslatokkal és személyre szabott adatokkal az összes olyan információt látni fogod, amikkel könnyedén összeállíthatod a napirended. A találkozók időpontjától a napi beosztásodig mindent megtalálhatsz.

És a legjobb az egészben: minél többet használod, annál többet tanul. Így gondoskodik a tökéletes asszisztenciáról a hétköznapjaidban.

Walkie-talkie üzemmód

Te csak beszélj, a többiről a telefonod gondoskodik

Szeretnél gyorsabban kapcsolatba lépni a Google Asszisztens alkalmazással? Nyomd meg hosszan a Google Asszisztens gombot, és azonnal felteheted a kérdéseidet és utasításokat adhatsz műveletek elvégzésére.

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz
Ismerd meg jobban az Android 10-et

Láss jobban a sötétben

Az este az új barátod a 13 MP-es hátlapi kamera segítségével, mely lehetővé teszi a gyenge fényviszonyok közötti fejlett képalkotást. Bárhová is sodor az este, utad során jobb képeket készíthetsz.

Kijelző

Magabiztos szelfi

Az 5.71" HD+ kijelzőnek és a szelfi-szigetnek köszönhetően még könnyebb megmutatni a legjobb énedet.

Biometrikus arcfelismerő feloldás

Feloldás egy pillantással

A fejlett, mesterséges intelligenciával vezérelt biometrikus arcfelismerő biztosítja, hogy a "jelszavad" olyan egyedi legyen, mint te. Biztonság és kényelem: a funkció gépi tanulás segítségével ismeri fel az arcodat, és csak téged enged be.

Kiegyensúlyozott technológia

Tökéletes harmónia

A legújabb energiatakarékos technológiának és a legújabb platformnak köszönhetően a Nokia 2.2 a funkciók és az akkumulátor-élettartam ideális egyensúlyát kínálja kedvező áron.

Xpress-on tokok

Fejezd ki magad

Találd meg a stílusodat a cserélhető Nokia Xpress-on tokokkal! A tokok segítségével, amelyek ugyanazzal a precizitással és aprólékossággal készültek, mint maga a telefon, a hangulatodhoz igazíthatod a telefonod megjelenését.

Vess rá egy pillantást!

Dizájn

Kiváló minőség. Lenyűgöző dizájn.

A telefont Európában tervezték, és úgy alkották meg, hogy a legmagasabb minőségi elvárásoknak is megfeleljen. Erős polikarbonát anyagának és a magas fényű bevonatnak köszönhetően a szépség és az erő tökéletes ötvözete.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A kínálat eltérő lehet, A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Minden felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

A Google, az Android, a Google Lens, a kapcsolódó logók és más jelzések a Google LLC védjegyei.

1A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 2Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memória jelentős részét használják. 3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

*Xpress-on covers sold separately.

* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.