Facebook Instagram YouTube Twitter 6.2

Nokia 2.3

Skip to main content

Mesterséges intelligencia tetőtől talpig, akkumulátortól kameráig.

Enlarge Faszén Nokia 2.3 from Front and Back
Enlarge Faszén Nokia 2.3 from Front
Enlarge Faszén Nokia 2.3 from Back
Enlarge Faszén Nokia 2.3 from Back
Enlarge Faszén Nokia 2.3 from Front and Back
Enlarge Faszén Nokia 2.3 from Front
Enlarge Faszén Nokia 2.3 from Back
Enlarge Faszén Nokia 2.3 from Front and Back
SzínFaszén
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 2.3

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 2.3

Fedezd fel az MI erejét a Nokia 2.3-mal. Akár 2 napig üzemel1 az adaptív akkumulátoros technológiával, csodálatos felvételeket készít az MI segítségével - még gyenge fényviszonyok mellett is -, és egy pillanat alatt feloldhatod a készüléket. Kelts életre nagyszerű történeteket a lenyűgöző, 6,2 hüvelykes HD+ 19:9 képernyőn. Készen áll az Android 10-re és újabb verziókra, így számíthatsz rá, hogy 2 évig érkeznek a szoftverfrissítések és 3 évig a havi biztonsági frissítések.
Részletes leírás

Kijelző

6,2 hüvelykes HD+ In-Cell kijelző szelfiszigettel és 19:9 képaránnyal.

akkumulátor

Az MI-vel támogatott adaptív akkumulátoros technológiával egyetlen töltéssel akár 2 napra is nőhet az akkumulátor-üzemidő1.

13 MP-es és 2 MP-es kettős érzékelős hátlapi kamera, exkluzív bokeh hatások és fókuszbeállítás.

Arcfeloldás

Biometrikus arcfelismerés a telefon gyors és biztonságos feloldásáért.

Fedezd fel a mesterséges intelligencia erejét

Kettős kamera

Fényképezz úgy, mint egy profi

Engedd szabadon a benned rejlő fotóst - még sötétben is - a 13 MP-es és a 2 MP-es kettős érzékelős hátlapi kamerával és az MI-alapú képalkotással. Ezenkívül arra is számíthatsz, hogy a teljesen új, ajánlott felvétel funkcióval tökéletes képet kapsz.

Javasolt felvétel

Fények. Fényképezőgép. Akciófelvétel.

A hátraszaltó. A győztes gól. A családi fénykép, amin mindenki mosolyog. Mozgó fénykép készítésekor az ajánlott felvétel funkció automatikusan több képet is készít, majd felajánlja a legjobbat - még ha nem is pontosan a megfelelő pillanatban kattintasz a kioldás gombra.

Képalkotás gyenge fényviszonyok között

Egy fénykép a sötétben

A legszebb pillanatok néha napnyugta után történnek. Az éjszakai mód ötvözi a fejlett képalkotást és az expozíciók egymásra helyezését, így gyenge fényviszonyok között is káprázatos képeket készíthetsz élénk részletekkel.

Portré mód

Figyelj a lényegre

A 13 MP-es és 2 MP-es kettős érzékelővel felszerelt hátlapi kamerával egyedülálló portrékat készíthetsz elmosódott háttérrel, vagy exkluzív bokeh hatásokkal, mint például a klasszikus, a pillangó, a szív vagy csillag alakú stílusokkal. Szerkesztés közben kiigazíthatod a fókuszt, így szemet gyönyörködtetőbbek lesznek a képek.

Dizájn

Finn hagyományok ihlették a formatervezést

A formatervezés valóban időtálló, nemcsak jól néz ki, hanem tartós is. A 3D nanoszerkezetű tok biztonságosan nyugszik a kezedben és lenyűgöző a bevonata. Az öntött fém készülékház és a polimer burkolat szilárdabbá teszi a telefonodat.

Képernyő

Egy igazán lélegzetelállító képernyő

Kelts életre nagyszerű történeteket a nagy, 6,2 hüvelykes HD+ 19:9 képernyőn. Nemcsak a mérete lenyűgöző, hanem a kifinomult szelfisziget és az In-Cell kijelző is hozzájárul a kivételes vizuális élményhez.

Biometrikus arcfelismerő feloldás

Az arcod a jelszavad

Mondj búcsút az elfelejtett jelszavak miatti bosszankodásnak. A biometrikus arcfelismerés segítségével egy pillanat alatt feloldható a Nokia 2.3.

MI-vel támogatott adaptív akkumulátoros technológia

Intelligensebb, hosszabb akkumulátor-üzemidő

Az MI-vel támogatott adaptív akkumulátoros technológiának köszönhetően a Nokia 2.3 akár 2 napig is működhet egyetlen töltéssel1. Megtanulja, hogy mely alkalmazásokat használod legtöbbször és energiát biztosít nekik, így hosszabb ideig használhatod a kedvenc funkcióidat.

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz
Ismerd meg jobban az Android 10-et

A Google Asszisztens

Egy kis segítség, bárhová is mész

A Google Segéd2 gombbal lépést tarthatsz a felgyorsult életeddel. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg a napirended vagy ellenőrizd a forgalmat. A Segéd minden használat alkalmával tanul és egyre jobban alkalmazkodik - így többet törődhetsz az életeddel és kevesebbet a telefonoddal.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell. 4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják. 5Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.
* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.