Nokia 2.3

‌‌

Nokia 2.3

Fedezd fel a mesterséges intelligencia erejét

Feliratkozás

Hosszan tartó szórakozás

Szórakozz egész nap

Merülj el kedvenc sorozataidban és filmjeidben hosszabb ideig az MI-vel támogatott 2 napos akkumulátor-üzemidőnek köszönhetően1. És kelts életre nagyszerű történeteket a nagy, 6,2 hüvelykes HD+ 19:9 képernyőn.

További részletek

Modern külső és alapvető eszközök

Téged szem előtt tartva tervezték

Nokia 2.3 - jól néz ki és érzed, hogy erős. A biometrikus arcfeloldással olyan egyedi a jelszavad, mint te magad - egy pillanat alatt beléphetsz.

További részletek
További részletek
További részletek

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz

Android™

Készen áll az Android 10-re és az újabb operációs rendszerekre

A telefon, ami egyre csak jobb lesz. Az Nokia 2.3 Android One-t futtat, ami letisztult szoftveres élményt nyújt egyszerű felhasználói felülettel, felesleges előre telepített alkalmazások nélkül. Szoftverfrissítések 2 évig, havi biztonsági frissítések 3 évig járnak hozzá, így biztonságos marad és ugyanolyan jól fog működni, mintha új lenne.

A Google Asszisztens

Egy kis segítség, bárhová is mész

A Google Segéd2 gombbal lépést tarthatsz a felgyorsult életeddel. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg a napirended vagy ellenőrizd a forgalmat. A Segéd minden használat alkalmával tanul és egyre jobban alkalmazkodik - így többet törődhetsz az életeddel és kevesebbet a telefonoddal.

Jellemzők

Nokia 2.3

Fedezd fel az MI erejét a Nokia 2.3-mal. Akár 2 napig üzemel1 az adaptív akkumulátoros technológiával, csodálatos felvételeket készít az MI segítségével - még gyenge fényviszonyok mellett is -, és egy pillanat alatt feloldhatod a készüléket. Kelts életre nagyszerű történeteket a lenyűgöző, 6,2 hüvelykes HD+ 19:9 képernyőn. Készen áll az Android 10-re és újabb verziókra, így számíthatsz rá, hogy 2 évig érkeznek a szoftverfrissítések és 3 évig a havi biztonsági frissítések.

Kijelző

Kijelző

6,2 hüvelykes HD+ In-Cell kijelző szelfiszigettel és 19:9 képaránnyal.

akkumulátor

akkumulátor

Az MI-vel támogatott adaptív akkumulátoros technológiával egyetlen töltéssel akár 2 napra is nőhet az akkumulátor-üzemidő1.

Kamerák

Kamerák

13 MP-es és 2 MP-es kettős érzékelős hátlapi kamera, exkluzív bokeh hatások és fókuszbeállítás.

Arcfeloldás

Arcfeloldás

Biometrikus arcfelismerés a telefon gyors és biztonságos feloldásáért.

Részletes leírás

Nokia 2.3

Már kapható

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

2A Google Segéd csak bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

5Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.

(