Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Camera Display 6.5 inches 6.5 Android One Battery Play Arrow right

Nokia 2.4

Okos képalkotás és akkumulátor találkozik a nagy képernyővel.

Szín
Beállítások
2 GB RAM , 32 GB Belső memória , Kettős SIM
  • Telecom
  • Emag
  • Emag
  • Bestbyte

Nokia 2.4

A Nokia 2.4 csak rád vár. Az adaptív akkumulátoros technológia akár 2 nap üzemidőt biztosít, éles éjszakai fotókat készíthetsz az MI segítségével, valamint ujjlenyomattal és arcfeloldással is hozzáférhetsz a telefonhoz. A lenyűgöző, 6,5” méretű HD+ 20:9 képernyő életre kelti a történeteket. A Nokia 2.4 készen áll az Android 11-re és az újabb verziókra, így 2 évig számíthatsz az Android frissítéseire és 3 évig a havi biztonsági frissítésekre.

Részletes leírás

Fotózz este éjszakai módban, és készíts lenyűgöző szelfiket portré módban.

Kijelző

Bármit is csinálnál, azt a 6,5”-es HD+ képernyőn nagyobb méretben teheted.

Android One

Évekig érkeznek a legújabb biztonsági frissítések és az új Android funkciók.

akkumulátor

Az okosabb akkumulátor ritkább töltést jelent, akár 2 napig is üzemel.

Nagyobb, okosabb, rád szabva

Nézd meg most!

Éjszakai mód

Részletek a sötétben

Nem csak nappal vannak pillanatok, amikről úgy érzed, hogy muszáj megörökítened. Az éjszakai mód fejlett képalkotással és a felvételek egymásra halmozásával biztosítja, hogy gyenge fényviszonyok között is élénken részletes képeket tudj készíteni.

Portré mód

Mutass egy pózt

A portré mód egyéni alakzataival és elmosódott háttereivel művészi képeket készíthetsz. Ráadásul az új portrészerkesztővel akár a fotózás után is újrafókuszálhatod és szerkesztheted a képeket.

Kétnapos akkumulátor-élettartam¹

Csak jobb és jobb...

A Nokia 2.4 akkumulátora egyetlen feltöltéssel akár két nap üzemidőt biztosít1. A 4500 mAh2-es, MI-vel támogatott adaptív akkumulátor a legtöbbet használt alkalmazásokra összpontosítja az energiát, így többet használhatod a kedvenceidet.

6,5” HD+ teljes képernyő

Válts nagyra

Nézz, tanulj és alkoss a 6,5”-es HD+ teljes képernyőn – a szelfisziget maximalizálja a képernyő méretét.

ujjlenyomat-olvasó

Könnyű hozzáférés

Gyorsan és egyszerűen feloldhatod a készüléket a kényelmes ujjlenyomat-olvasóval, vagy használd az MI-vel támogatott arcfelismerést – így a telefonhoz csak te férhetsz hozzá.

Dizájn

Erőteljes finn gyökerek

A 3D nanoszerkezetű borításnak köszönhetően biztonságosan fekszik a kezedben, és lenyűgöző a bevonata. Az öntött fém készülékháznak és a polikarbonát burkolatnak köszönhetően kényelmes, stabil a fogása.

Android One

Állj készen a jövőre

Letisztult, egyszerű felhasználói felület, és nincsenek felesleges előre telepített alkalmazások. Kiélvezheted a legújabb Android™ funkcióit, hiszen 3 évig kapsz havi biztonsági frissítéseket és 2 évig szoftverfrissítéseket.

A Google Segéd gomb³

Egy kis segítség, bárhová is mész

A mobilos Google Segéd mindig veled van, így a hangoddal gyorsabban el tudod végezni a feladatokat. Egy gombnyomással feladatokat kezelhetsz, létrehozhatsz listákat, és útmutatást kérhetsz.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban⁵

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px

Olvasd el a tanulmányt

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. A Google, az Android és más kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. Az akkumulátor üzemideje a beállításoktól, a használattól és más tényezőktől függően jelentősen változik.

2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni.

3A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Segéd nem érhető el, ott a Google Keresés helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant

4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.