Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 2660 Flip

Skip to main content
Nokia 2660 Flip in Pop Pink

Nokia 2660 FlipAz élet napos oldala

Nokia 2660 Flip

Menj digitális elvonóra, és helyezd előtérbe a valódi életet. A mellékhatások közé tartozhat a jobb közérzet és a pillanatnak élés.

További részletek
Talking on the Nokia 2660 Flip

Flip mód: aktiválva

Hívásokat tud indítani, szöveges üzeneteket küld és fotókat készít. Vaku és FM-rádió is van rajta, és... nagyjából ez minden.

Felejtsd el a pániktöltéseket,és a zavaró értesítéseket – itt a hosszú ideig üzemelő akkumulátor, a kikapcsolódás a közösségi oldalakról, és eredeti retró fotózás. Ez az élet napos oldala.

Ne aggódj amiatt, hogy lemaradsz valamiről. Élvezd ki!

Ping. Valaki közzétett egy képet. Ping. Valaki írt egy hozzászólást. Ping. E-mailt kaptál. Ó, nézd csak, még három üzenet. Ping, ping, ping. Nos, nem a Nokia 2660 Flip telefonon. Élvezd velünk a nyugalmat, és egy idő után észre sem fogod venni, hogy lemaradsz valamiről.

Opening the Nokia 2660 Flip in Lush Green
Opening the Nokia 2660 Flip in Lush Green

Csapd le!

Valószínűleg nem sokat gondolkodsz azon, hogyan fejezd be a hívásokat. Megnyomsz egy gombot, és kész is. De lehet, hogy van erre egy jobb mód? Bemutatjuk: a csapást! Egyszerűen csak csapd be a telefonodat, és a közeledben mindenki tudni fogja, hogy elintéztél mindent.

The inner screen of Nokia 2660 Flip
The inner screen of Nokia 2660 Flip

Digitális élet 🔁 Valódi élet

A végtelenségig pörgethetjük a közösségi oldalakat, mégsem érünk a végére. Inkább felejtsd el a görgetést és az olyan emberek megosztásait, akiket alig ismersz. Menj ki, élj a jelenben, és helyezd előtérbe a valódi életet. A macskás videók nem tűnnek el az internetről, míg hazaérsz.

The outer screen of Nokia 2660 Flip
The outer screen of Nokia 2660 Flip

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.