Facebook Instagram YouTube Twitter 6.26

Nokia 3.2

Skip to main content

A nagyobb képernyő nem jelent magasabb árat.

Enlarge Fekete Nokia 3.2 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 3.2 from Front
Enlarge Fekete Nokia 3.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 3.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 3.2 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 3.2 from Front
Enlarge Fekete Nokia 3.2 from Back
Enlarge Fekete Nokia 3.2 from Front and Back
SzínFekete
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 3.2

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 3.2

Többet látsz a nagyméretű, 6,26”-es HD+ képernyőn, és több munkát végezhetsz az akár 2 napig kitartó akkumulátorral1. A 13 MP-es és az 5 MP-es kamerával akár gyenge fényviszonyok között is rögzítheted a legszebb pillanatokat. Az arcfelismerő funkcióval egy pillanat alatt feloldhatod a telefonodat. A Google Segéd segít elvégezni a feladatokat.
Részletes leírás

Kijelző

6,26" HD+ kijelző 19:9 kijelzőaránnyal.

Arcfelismerés

13 MP-es hátlapi kamera autofókusszal. Arcfelismerésre képes 5 MP-es előlapi kamera.

akkumulátor

Az akkumulátor egyetlen töltéssel akár két nap üzemidőt biztosít¹.

A Google Asszisztens

A Google Assistant gombbal könnyen hozzáférhetsz a Google Segéd felülethez.

Nézz többet, végezz el többet

Nagyobb és jobb

It’s big and it’s clever

Nézd a kedvenc tartalmaidat egy komoly streamelésre tervezett képernyőn, amely beltérben és a szabadban is alkalmazkodik a környezetedhez. Élvezd a bármilyen megvilágítás mellett működő kamerákat korlátozás nélkül, és takarékoskodj a memóriával a belső és külső tárhelylehetőségek segítségével. Mindezt pedig arcfelismerő kioldással teheted biztonságossá.

Kijelző

Nagyméretű képernyő, amely hozzád alkalmazkodik

Ugorj az akció kellős közepébe lenyűgöző 6.26" méretű HD+ képernyőnkkel, egyetlen pillanatot se szalassz el a 19:9 képaránnyal és az optimális élességet biztosító adaptív fényerővel. Tökéletes kijelző a rengeteg emlékezetes pillanat számára.

Kamera

Kamera korlátok nélkül

A tűpontos 13 MP-es autofókuszos hátlapi kamera beltérben és a szabadban is fantasztikusan működik. Az 5 MP-es előlapi kamera pedig bármilyen napszakban csodálatos felvételeket készít.

Arcfelismerés

Vess egy pillantást a gyorsabb kioldásra

Ezzel is szolgálhatunk. A fejlett arcfelismerésnek köszönhetően telefonod még alacsony megvilágítás mellett is két másodpercen belül kiold. Továbbfejlesztett mesterséges intelligenciájának, például a nyitott szem felismerésnek és a mélytanulási algoritmusoknak köszönhetően biztonságos, kényelmes és másodperceken belül működik.

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz
Ismerd meg jobban az Android 10-et

akkumulátor

Energia egész nap

Hagyd otthon a töltődet a hétvégére. A Nokia 3.2 akkumulátora akár 2 napig is kibírja egyetlen feltöltéssel1. Ezt a mesterséges intelligencia (MI) segítségével éri le, amely megtanulja, hogyan lehet az alkalmazások és az energiafelhasználás minimálisra csökkentésével úgy használni a telefont, hogy az akkumulátor az átlagosnál hosszabb ideig bírja.
Akkumulátor kapacitása

Számold az akkumulátor-élettartamot napokban, ne csak órákban.

Az óriási, 4000 mAh-s akkumulátor2 egyetlen feltöltéssel akár kétnapos akkumulátor-élettartamot garantál1. De nem csak nagy teljesítményű, hanem az Android™ 9 Pie rendszernek köszönhetően okos is. Az adaptív akkumulátor kezeli a háttérben futó alkalmazásokat, és megtanulja telefonhasználati szokásaidat. Nyugodtan elfelejtheted tehát a töltőt.
Teljesítmény

Teljesítményre született

A Qualcomm® Snapdragon™ 429 négymagos processzort 12 nanométerben gyártják. Lenyűgözően hangzik, igaz? Az is, mivel még jobb teljesítményt és jelentős akkumulátor-megtakarítást tesz lehetővé.

Jelzőfény

A világod egyetlen pillantással

Időbe telik a kapcsolódás? A zárolt Nokia 3.2 bekapcsológombja természetes fénnyel világít, és a lazításod félbeszakítása nélkül figyelmeztet az értesítésekre.

A Google Asszisztens

Kérj segítséget út közben vagy otthon, mindössze egyetlen érintéssel.

Szédületes sebességre kapcsol az élet a Google Asszisztens nyomógombbal3. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg az időbeosztásodat, sőt akár halványítsd a megvilágítást. Ráadásul minél többet használod a Segédet, annál többet megtanul. Így még többet kihozhatsz az életedből úgy, hogy kevesebb feladatot végzel a telefonoddal.

Vizuális pillanatkép

Láss többet

Vizuális pillanatkép két érintéssel. Proaktív javaslatokkal és személyre szabott adatokkal az összes olyan információt látni fogod, amikkel könnyedén összeállíthatod a napirended. A találkozók időpontjától a napi beosztásodig mindent megtalálhatsz.

És a legjobb az egészben: minél többet használod, annál többet tanul. Így gondoskodik a tökéletes asszisztenciáról a hétköznapjaidban.

Walkie-talkie üzemmód

Te csak beszélj, a többiről a telefonod gondoskodik

Szeretnél gyorsabban beszélni a Google Asszisztens alkalmazással? Nyomd meg hosszan a Google Asszisztens gombot, és azonnal felteheted a kérdéseidet és utasításokat adhatsz neki műveletek elvégzésére.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A Google, az Android és más, kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódjon a helyben forgalmazoptt termékekről. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.
2Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.
3A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant). 4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.