Nokia 3.2

‌‌

Nokia 3.2

Nézz többet, végezz el többet

Feliratkozás

Nagyobb és jobb

Nagy és okos.

Nézd a kedvenc tartalmaidat egy komoly streamelésre tervezett képernyőn, amely beltérben és a szabadban is alkalmazkodik a környezetedhez. Élvezd a bármilyen megvilágítás mellett működő kamerákat korlátozás nélkül, és takarékoskodj a memóriával a belső és külső tárhelylehetőségek segítségével. Mindezt pedig biometrikus arcfelismerő kioldással teheted biztonságossá.

Válts nagyobbra
Válts nagyobbra
Válts nagyobbra

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz

Akkumulátor

Energia egész nap

Hagyd otthon a töltődet a hétvégére. A Nokia 3.2 akkumulátora akár 2 napig is kibírja egyetlen feltöltéssel1. Ezt a mesterséges intelligencia (MI) segítségével éri le, amely megtanulja, hogyan lehet az alkalmazások és az energiafelhasználás minimálisra csökkentésével úgy használni a telefont, hogy az akkumulátor az átlagosnál hosszabb ideig bírja.

Tarts ki napokig

A Google Asszisztens

Kérj segítséget út közben vagy otthon, mindössze egyetlen érintéssel.

Szédületes sebességre kapcsol az élet a Google Asszisztens nyomógombbal3. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg az időbeosztásodat, sőt akár halványítsd a megvilágítást. Ráadásul minél többet használod a Segédet, annál többet megtanul. Így még többet kihozhatsz az életedből úgy, hogy kevesebb feladatot végzel a telefonoddal.

Nézd meg, mire képes!

Android™

Mindig csak egyre jobb

A Nokia 3.2 letisztult Android élményt nyújt az Android 9 Pie rendszeren futó Android One-nal. Feleslegesen a háttérben futó, harmadik féltől származó szoftverek nélkül, ingyenes havi biztonsági frissítésekkel, amelyek meglepő módon nem lassítják le a telefonod.

Nézd meg, hogyan!

A Counterpoint tanulmánya

A Nokia telefonjai a lista élén állnak a szoftverfrissítések és biztonság terén

A Nokia okostelefonokhoz 2 évig szoftverfrissítés és 3 évig havi biztonsági frissítések járnak. Mi teljesítjük az ígéretünket, így a lista élén állunk a szoftverfrissítések és a biztonság terén, megelőzve ezzel a többi okostelefon-márkát. További információkért olvasd el a Counterpoint tanulmányát.

Jellemzők

Nokia 3.2

Többet látsz a nagyméretű, 6,26”-es HD+ képernyőn, és több munkát végezhetsz az akár 2 napig kitartó akkumulátorral1. A 13 MP-es és az 5 MP-es kamerával akár gyenge fényviszonyok között is rögzítheted a legszebb pillanatokat. Az arcfelismerő funkcióval egy pillanat alatt feloldhatod a telefonodat. A Google Segéd segít elvégezni a feladatokat.

Kijelző

Kijelző

6,26" HD+ kijelző 19:9 kijelzőaránnyal.

Arcfelismerés

Arcfelismerés

13 MP-es hátlapi kamera autofókusszal. Arcfelismerésre képes 5 MP-es előlapi kamera.

Akkumulátor

Akkumulátor

Az akkumulátor egyetlen töltéssel akár két nap üzemidőt biztosít¹.

The Google Assistant

The Google Assistant

A Google Assistant gombbal könnyen hozzáférhetsz a Google Segéd felülethez.

Részletes leírás

Nokia 3.2

Láss többet a nagyméretű, 6.26”-es HD+ képernyővel, és teljesíts többet az akár 2 napig kitartó akkumulátorral1. Igen, 2 napig. Örökítsd meg az összes szép emléked az akár rossz fényviszonyok közötti is kiválóan működő 13 MP-es és 5 MP-es kamerákkal, és férj hozzá egy szempillantás alatt a telefonodhoz a gyorskioldó arcfelismerő azonosítással. Szervezd a napod a Google Asszisztens alkalmazással, és élvezd minden percét az Android 9 Pie rendszerrel – mindezt ingyenes havi frissítésekkel, hogy soha ne lassuljon le, hanem egyre jobbá és jobbá válhasson a telefonod.

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Google, az Android és más, kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódjon a helyben forgalmazoptt termékekről. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

2Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

3A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.