Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Mindent tud. És minden mást is a Google Assistant segéddel.

A Google Asszisztens

Kérj segítséget út közben vagy otthon, mindössze egyetlen érintéssel.

Szédületes sebességre kapcsol az élet a Google Asszisztens nyomógombbal1. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg az időbeosztásodat, sőt akár halványítsd a megvilágítást. Ráadásul minél többet használod a Segédet, annál többet megtanul. Így még többet kihozhatsz az életedből úgy, hogy kevesebb feladatot végzel a telefonoddal.

Dizájn

Megemeltük a szintet a formatervezésben, majd tovább tökéletesítettük

Gyönyörű kivitelezés még a hétköznapokra is. A 8,4 mm vékony, elől és hátul is prémium minőségű, ívelt 2.5D üvegből készült telefont öröm kézben tartani. Az 5.71" méretű, 19:9 képarányú HD+ képernyőnek köszönhetően pedig nézni is öröm. Tartós, hozzád alkalmazkodó akkumulátorával ráadásul nem csak jól néz ki, hanem okosan is gondolkodik.

Fedezd fel a formatervezést!

képalkotás

Még soha nem néztek ki ilyen jól az emlékeid

Örökítsd meg az egész történetet. A dupla kamerás képalkotásnak és a széles látószögű kamerának köszönhetően mindenki rajta lesz a képen. Ezután használd ki a kreativitásodat az olyan korszerű képalkotási funkciókkal, mint például a Bokeh mód és a speciális felvételmódosítások.

Android™

Mindig csak egyre jobb

A Nokia 4.2 letisztult Android élményt nyújt az Android 9 Pie rendszeren futó Android One-nal. Feleslegesen futó alkalmazások, és harmadik féltől származó szoftverek nélkül, ingyenes havi biztonsági frissítésekkel, amelyek nem lassítják le a telefonod.

Ehhez jön még a telefonhasználatodat megtanuló mesterséges intelligencia, valamint a prediktív parancsikonok az alkalmazásokhoz és a jobb életminőséget biztosító eszközökhöz, amelyek együttesen olyan Android élményt nyújtanak, amik miatt alig tudod majd letenni a telefonod.

Nézd meg, hogyan!
Nézd meg, hogyan!
Nézd meg, hogyan!

A Counterpoint tanulmánya

A Nokia telefonjai a lista élén állnak a szoftverfrissítések és biztonság terén

A Nokia okostelefonokhoz 2 évig szoftverfrissítés és 3 évig havi biztonsági frissítések járnak. Mi teljesítjük az ígéretünket, így a lista élén állunk a szoftverfrissítések és a biztonság terén, megelőzve ezzel a többi okostelefon-márkát. További információkért olvasd el a Counterpoint tanulmányát.

Nokia 4.2

Kérdések, útirányok és javaslatok; minden a Google Asszisztens nyomógomb egyetlen megnyomásával. Mindez egy 5.71" méretű HD+ kijelzőn, lenyűgöző, ívelt 2.5D üvegből készült kivitellel. Tökéletes az egykezes használathoz. Mesterséges intelligencián alapuló, tartós, 3000 mAh-s akkumulátorral2. A kattintások valódi fényképekké változnak a kettős 13 MP-es és 2 MP-es hátlapi kamerával és a profi szerkesztési eszközökkel. A biometrikus arcfelismerős kioldással pedig kényelmesen, másodperceken belül feloldhatod telefonod zárolását. Mindez Android 9 Pie rendszerrel futó, ingyenes havi frissítésekkel, amelyek nem lassítják le, hanem folyamatosan javítják a telefonodat.

Ez az ár a készülék Nokia telefonáruházból való online vásárláskor érvényes. Az ár különböző lehet, más kiskereskedőktől való vásárlás esetén, és a memória, szín és egyéb változók függvényében is eltérő lehet.

Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők

A Google, az Android és más, kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Az aptX a Qualcomm Technologies International, Ltd. védjegye, amely az Egyesült Államokban és más országokban van bejegyezve. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni.

3A Google Fotók korlátlan tárhelyet kínál a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges.

4Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.