Nokia 5.1

‌‌

Nokia 5.1

Egy időtálló klasszikus, újraértelmezve.

Vásárold meg most

Dizájn

Prémium kidolgozás

Android™ 9 Pie

Oszd be egyszerűbben az időd és használd ki az akkumulátor-élettartam előnyeit az Android 9 Pie rendszerrel

Az Android 9 Pie a mesterséges intelligencia funkciójával segít még többet kihozni Nokia 5.1 készülékedből. Alkalmazkodik hozzád és a telefonhasználati szokásaidhoz, idővel felismeri a kedvenc tartalmaidat és folyamatosan fejleszti magát, hogy hosszabb ideig biztosítsa számodra a problémamentes működést.

  • Adaptív akkumulátor
  • Intuitív felhasználói felületen alapuló mozdulatok.

Képernyő

Nagyobb képernyő, még nagyobb felbontás

További részletek
További részletek
További részletek

Képernyő

Nagyobb képernyő, még nagyobb felbontás

A Nokia 5.1 készülék nagy, Full HD+ 5,5’’ IPS kijelzője és a 18:9 képarány ideális a videók nézéséhez, a böngészéshez és a játékokhoz. A nagyobb felbontás pedig gondoskodik az élesebb és nagyobb tartalmakról.

  • 5,5’’ Full HD+ IPS kijelző
  • 18:9 képarány

Kamerák

Egyszerű csoportszelfi készítés

További részletek
További részletek
További részletek

Kamerák

Egyszerű csoportszelfi készítés

Az Nokia 5.1 készülék 16 MP főkamerája fázisérzékeléses autofókusz funkciója gyorsabb és megbízhatóbb automatikus fényképezési lehetőséget kínál, mellyel minden apró részletet rögzíthetsz. Emellett az előlapi 8 MP kamera 84,6 fokos látószöggel rendelkezik, így az egész buli elfér egy képen

  • 16 MP hátlapi kamera
  • 8 MP előlapi kamera

Hardver

Személyre szabott teljesítmény

Az Nokia 5.1 készülék 2,0 GHz-es Octa-Core processzora akadálytalanul kiszolgál akár üzenetküldés, böngészés, játék vagy egyszerre mindhárom váltogatása közben is. A neked tetsző RAM, tárhely és MicroSD kártya méretet is kiválaszthatod.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB tárhely¹

Szoftver

Az Android legjobbjai

További részletek
További részletek
További részletek

Szoftver

Az Android legjobbjai

Az Android One a Google által tervezett szoftveres élményt biztosítja az Nokia 5.1 felhasználói részére. Kapj meg mindent, amit csak szeretnél, és zárj ki mindent, amit nem. Ezt kínálja az egyszerűen használható felület és egy sor előre telepített alkalmazás, illetve az ingyenes, korlátlan Google Fotók tárhely2. Rendszeres biztonsági frissítéseket kínálunk, és két évig biztosítjuk az operációs rendszer frissítését, ami azt jelenti, hogy az Android One rendszert futtató új Nokia 5 biztonságos lesz és megkapja a legújabb Google újításokat, pl. a Google Asszisztens optimalizálását.

A Counterpoint tanulmánya

A Nokia telefonjai a lista élén állnak a szoftverfrissítések és biztonság terén

A Nokia okostelefonokhoz 2 évig szoftverfrissítés és 3 évig havi biztonsági frissítések járnak. Mi teljesítjük az ígéretünket, így a lista élén állunk a szoftverfrissítések és a biztonság terén, megelőzve ezzel a többi okostelefon-márkát. További információkért olvasd el a Counterpoint tanulmányát.

Nokia 5.1

Kiskereskedelmi forgalmazó választása

Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők

A Google, az Android, az Android One és más védjegyek a Google LLC védjegyei. Az Oreo a Mondelez International, Inc. csoport védjegye. A kínálat eltérő lehet, a készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül megváltozhat. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják. 2A Google Fotók alkalmazása korlátlan tárhelyet kínál a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges 3Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell. 4Tesztelése laboratóriumi körülmények között, háttéralkalmazások futtatása nélkül történik. 5Amennyiben Android Oreo rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 9 Pie-ra. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.