Nokia 5.1

Nokia 5.1

Egy időtálló klasszikus, újraértelmezve.

Vásárold meg most

Dizájn

Prémium kidolgozás

Android™ 9 Pie

Oszd be egyszerűbben az időd és használd ki az akkumulátor-élettartam előnyeit az Android 9 Pie rendszerrel

Az Android 9 Pie a mesterséges intelligencia funkciójával segít még többet kihozni Nokia 5.1 készülékedből. Alkalmazkodik hozzád és a telefonhasználati szokásaidhoz, idővel felismeri a kedvenc tartalmaidat és folyamatosan fejleszti magát, hogy hosszabb ideig biztosítsa számodra a problémamentes működést.

  • Adaptív akkumulátor
  • Intuitív felhasználói felületen alapuló mozdulatok.

Képernyő

Nagyobb képernyő, még nagyobb felbontás

További részletek
További részletek
További részletek

Képernyő

Nagyobb képernyő, még nagyobb felbontás

A Nokia 5.1 készülék nagy, Full HD+ 5,5’’ IPS kijelzője és a 18:9 képarány ideális a videók nézéséhez, a böngészéshez és a játékokhoz. A nagyobb felbontás pedig gondoskodik az élesebb és nagyobb tartalmakról.

  • 5,5’’ Full HD+ IPS kijelző
  • 18:9 képarány

Kamerák

Egyszerű csoportszelfi készítés

További részletek
További részletek
További részletek

Kamerák

Egyszerű csoportszelfi készítés

Az Nokia 5.1 készülék 16 MP főkamerája fázisérzékeléses autofókusz funkciója gyorsabb és megbízhatóbb automatikus fényképezési lehetőséget kínál, mellyel minden apró részletet rögzíthetsz. Emellett az előlapi 8 MP kamera 84,6 fokos látószöggel rendelkezik, így az egész buli elfér egy képen

  • 16 MP hátlapi kamera
  • 8 MP előlapi kamera

Hardver

Személyre szabott teljesítmény

Az Nokia 5.1 készülék 2,0 GHz-es Octa-Core processzora akadálytalanul kiszolgál akár üzenetküldés, böngészés, játék vagy egyszerre mindhárom váltogatása közben is. A neked tetsző RAM, tárhely és MicroSD kártya méretet is kiválaszthatod.

  • 2/3 GB RAM
  • 16/32 GB tárhely¹

Nokia 5.1

A gondos odafigyeléssel megtervezett új Nokia 5 újradefiniálja a prémium kidolgozás fogalmát. A Full HD+ 5,5’’ IPS kijelzőnek és a 18:9 képaránynak köszönhetően a látvány élesebb és minőségibb A 16 MP hátlapi kamera fázisérzékelős autofókusszal részletes felvételeket készít, a 8 MP előlapi kamera 84,6 fokos látószögével pedig tökéletes a csoportszelfikhez.

Kiskereskedelmi forgalmazó választása

Részletes leírás
Részletes leírás
Részletes leírás

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Google, az Android, az Android One és más védjegyek a Google LLC védjegyei. Az Oreo a Mondelez International, Inc. csoport védjegye. A kínálat eltérő lehet, a készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül megváltozhat. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

4Az előretelepített rendszer szoftver és alkalmazások a memória egy jelentős részét használják.

3Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

4Tesztelése laboratóriumi körülmények között, háttéralkalmazások futtatása nélkül történik.

5Amennyiben Android Oreo rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 9 Pie-ra. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.

* A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.

Shopping bag with items Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Location External link Facebook Instagram LinkedIn YouTube Twitter