Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 6.1

Skip to main content

Jól bírja az ütéseket és még szemrevaló is

Enlarge Fekete Nokia 6.1 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 6.1 from Front
Enlarge Fekete Nokia 6.1 from Back
Enlarge Fekete Nokia 6.1 from Back
Enlarge Fekete Nokia 6.1 from Front and Back
Enlarge Fekete Nokia 6.1 from Front
Enlarge Fekete Nokia 6.1 from Back
Enlarge Fekete Nokia 6.1 from Front and Back
SzínFekete
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia 6.1

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Nokia 6.1

A gondos odafigyeléssel megtervezett új Nokia 5 újradefiniálja a prémium kidolgozás fogalmát. A Full HD+ 5,5’’ IPS kijelzőnek és a 18:9 képaránynak köszönhetően a látvány élesebb és minőségibb A 16 MP hátlapi kamera fázisérzékelős autofókusszal részletes felvételeket készít, a 8 MP előlapi kamera 84,6 fokos látószögével pedig tökéletes a csoportszelfikhez.

Hardver

Impressive performance from the Qualcomm® Snapdragon™ 630 processor

16 MP rear camera

With ZEISS Optics and 4K video recording

Two microphones

High-fidelity spatial audio recording

Solid design

Sleek yet durable aluminium unibody

Egy telefon, amire számíthatsz

Kamerák

Posztolásra készen

Az új Nokia 6 ZEISS optikájával és kéttónusú vakujával minden kép azonnal kész a megosztásra. Vagy készíts 4K videót és válassz ki belőle kiváló minőségű fotókat egy pillanat alatt, majd nagyítsd képeidet vagy vágd ki a fontos részleteket minőségromlás nélkül.

Kamerák

Lépj be a színfalak mögé

Rögzítsd egyszerre, mi történik a kamera előtt és mögött Dual-Sight módban. Majd posztold az osztott képernyőd tartalmát közvetlenül a Facebook Live™-on vagy a YouTube Live-on.

Dizájn

Olyan mint egy tank

Precíziós megmunkálással, egyetlen alumíniumtömbből készült, strapabíró okostelefon, így mindenhol megállja a helyét. Az új Nokia 6 erejére mindig számíthatsz, bármilyen viszontagságos is az élet.

Gyémántvágott szélek és telt, hangsúlyos színek

Tartós 6000-es sorozatú alumínium tömb

Ergonomikusan elhelyezett ujjlenyomat érzékelő

Kéttónusú eloxálás

Nagy fényerő, magas kontraszt 5,5" FullHD kijelző
Corning® Gorilla® Glass védőüveg a képernyő védelme érdekében

As awarded 
by the Chicago Athenaeum: 
Museum of Architecture and Design

Nokia 6.1: a Good Design®-díj nyertese 2017-2018-ban

Good Design logo

Hardver

A maximális energia, amire szükséged lehet

Az új Nokia 6 Qualcomm® Snapdragon™ 630 mobilplatformmal és 3 GB RAM-mal érkezik. Ez azt jelenti, hogy kevesebbet vársz majd az alkalmazások betöltődésére, így több időd marad arra, hogy a barátaiddal megoszd az élményeidet.

  • Több mint 60%-kal nagyobb teljesítmény a Nokia 6-hoz képest

Hardver

Indulj gyorsabban

Charge up to 50% in 30 minutes with USB type-C charging.

Android Enterprise Recommended

A minőség bélyege

Az Android Enterprise Recommended garancia arra, hogy az Android telefonok teljesítménye, biztonsága és rugalmassága megfelel cége igényeinek. Az ezzel a jelöléssel ellátott készülékek a Google szigorú tesztelésén estek át, garantálva azt, hogy megfelelnek egy sor különleges követelménynek.

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz

Hang

Több hang, kevesebb zaj

Nincs helye a kifogásoknak, ha mindenki pontosan hallotta, mi és hogyan történt. Az új Nokia 6 térbeli audiofelvételt készít minden videófelvételedhez két mikrofon segítségével.

A Counterpoint tanulmánya

Immár második éve első helyezett a bizalmi rangsortban*

„A Nokia vezeti a bizalmi rangsort a szoftver, a biztonsági frissítések és a gyártás minősége terén egyaránt“

A havi biztonsági frissítéseket 3 éven át biztosítjuk, és 2 éven keresztül adunk ki szoftverfrissítéseket, ennek köszönhető, hogy a Nokia okostelefonjai újra élen állnak a Counterpoint Research 2020. évi tanulmányában. Az ipari átlagon túlmutató készülékteszteknek köszönhetően a gyártási minőség terén is megelőzzük a többi okostelefon-gyártót. Olvasd el a kutatást, ha többet szeretnél tudni.

logo-Counterpoint-black-180px
Olvasd el a tanulmányt
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A Google, az Android, az Android One és más védjegyek a Google LLC védjegyei. Az Oreo a Mondelez International, Inc. csoport védjegye. A kínálat eltérő lehet, a készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül megváltozhat. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét lekötik. 2Az új Nokia 6 kettős hibrid SIM-kártyafoglalattal rendelkezik: a második kártya SIM vagy MicroSD lehet. 3Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni. 5Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat. * A Counterpoint Research 2020. évi tanulmánya szerint.