Nokia 6.2

‌‌

Nokia 6.2

Egy színesebb világ

PureDisplay

Drámai szín és tisztaság

Merülj el teljesen videóidban a kizárólag Nokia okostelefonokban megtalálható PureDisplay kijelzővel. Az összes felvétel valós időben válik nagy dinamikatartományúvá (HDR), ami élénkebb színeket és tisztább képet biztosít. Minden pillanatban élvezheted a lenyűgöző 6,3” Full HD+ képernyőt.

További részletek
További részletek
További részletek

Szoftver

Az Android ™ 10 már letölthető

Az egyszerűsített adatvédelmi beállítások, a gyorsabban írható válaszok és a mindenre kiterjedő fejlesztések természetesebbé teszik a telefon használatát - az Android 10 rengeteg új funkcióval rendelkezik, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatod ki Nokia okostelefonodból.

  • Sötét téma
  • Intelligens válasz

akkumulátor

Napokon át tartó akkumulátor

Unod már, hogy az akkumulátorod naponta lemerül? A Nokia 6.2-vel nyugodt lehetsz. Élvezz két teljes napot1 az akkumulátor feltöltése nélkül a nagy teljesítményű Qualcomm® Snapdragon™ 636 processzornak és a 3500 mAh akkumulátornak köszönhetően 2. A mesterséges intelligenciával támogatott adaptív akkumulátor a leginkább használt alkalmazások számára tartja fenn az üzemidejét.

Dizájn

Gondosan gyártva

A finn dizájn ihlette Nokia 6.2 tökéletes egyensúlyban van: ez az alapos tervezés és a prémium anyagok harmóniája. Jól átgondolt, időtálló dizájn, ami nemcsak stílusos, tartós is.

További részletek
További részletek
További részletek

Android™

Készen áll az Android 10-re és az újabb operációs rendszerekre

Egy telefon, ami egyre csak jobb és jobb lesz. A legújabb Android 9 Pie biztosítja, hogy a rendszer 2 évig kapja a frissítéseket, és 3 évig érkeznek a biztonsági javítások is.

A Counterpoint tanulmánya

A Nokia telefonjai a lista élén állnak a szoftverfrissítések és biztonság terén

A Nokia okostelefonokhoz 2 évig szoftverfrissítés és 3 évig havi biztonsági frissítések járnak. Mi teljesítjük az ígéretünket, így a lista élén állunk a szoftverfrissítések és a biztonság terén, megelőzve ezzel a többi okostelefon-márkát. További információkért olvasd el a Counterpoint tanulmányát.

A Google Asszisztens

Egy kis segítség, bárhová is mész

Tarts lépést felgyorsult életeddel a Google Segéd gomb használatával 2. Tegyél fel kérdéseket, nézd meg az időbeosztásodat, sőt, akár a szoba fényeit is állíthatod. Az asszisztens minden használat alkalmával tanul és egyre jobban alkalmazkodik - így még többet kihozhatsz az életedből úgy, hogy kevesebb feladatot végzel a telefonoddal

További részletek
További részletek
További részletek

Ambient Google Segéd

Még több dolgot intézhetsz érintés nélkül

A Google Segéd Ambient Mode-jában ellenőrizheted az időjárást, megnézheted a teendők listáját, és vezérelheted a zenét és az intelligens otthoni eszközöket. Ezenkívül töltés közben digitális képkeretté változtathatod a telefonodat.

Google One

Hozz ki többet a Google-ból a Google One-nal

3 hónapos, 100 GB-os Google One próbatagságot kapsz (690 Ft/hónap értékű), ha Nokia 6.24 telefont vásárolsz. A Google One tagsággal 100 GB-os felhőalapú tárhelyet kapsz a Google Drive-hoz, a Gmailhez és a Google Képek alkalmazáshoz, valamint a telefon automatikus biztonsági mentéséhez, emellett segítséget kérhetsz a Google szakértőitől is - mindezt egy megosztható családi csomagban.

Jellemzők

Nokia 6.2

Javítsd a látványt a Nokia 6.2 segítségével. Nézz videókat HDR minőségben a PureDisplay technológiájával. A tripla kamera és az MI-vel támogatott képalkotás kihozza belőled a kreatív fotóst. Mindez pedig remekül fut az Android 9 Pie szoftveren – amivel egyre csak jobb és jobb lesz.

Kijelző

Kijelző

6,3” Full HD+ kijelző PureDisplay technológiával. Valós idejű HDR konvertálás.

Kamerák

Kamerák

Tripla kamera MI-val támogatott képalkotással. A fényképeidhez Bokeh hatásokat is adhatsz.

akkumulátor

akkumulátor

Energiahatékony Qualcomm® Snapdragon™ 636 processor. Az akkumulátor üzemideje akár két nap¹.

Dizájn

Dizájn

A tömör fém és a Corning® Gorilla® Glass együtt biztosítja a könnyű, de strapabíró kialakítást.

Részletes leírás

Nokia 6.2

Már kapható

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a tárhely méretétől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Feliratkozom

Legyél az elsők között, akik megtudják a legújabb híreket.

A Google, az Android és más kapcsolódó jelölések és logók a Google LLC védjegyei. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei. Az USB Type-C™ és az USB-C™ az USB Implementers Forum védjegye. A kínálat eltérő lehet. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. Az összes felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

2Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat és előfordulhat, hogy cserélni kell.

3A Google Asszisztens bizonyos piacokon és nyelveken érhető el. Ahol a Google Asszisztens nem érhető el, a Google Search helyettesíti. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: https://support.google.com/assistant.

4Feltételek vannak érvényesben.

5Az előretelepített rendszerszoftver és alkalmazások a memória jelentős részét foglalják.

6 Amennyiben Android Oreo / Android 9 Pie rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 10. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.

(