‌‌

Nokia 8.1

Várj el többet

Vásárold meg most

Kamera

Fantasztikus szelfik éjjel-nappal

További részletek

Fantasztikus látvány

Az adaptív 6,18'' Full-HD+ PureDisplay kijelző hűen visszaadja a színeket, és még verőfényes napsütésben is láthatóvá teszi a tartalmakat. A HDR10 támogatás, a 96%-os színtartomány és az 1:1500 kontrasztaránynak köszönhetően videóid pedig még élesebb részletekkel és élénkebb színekkel rendelkeznek majd. Ráadásul az Android 9 Pie rendszer új adaptív fényerő funkciója felismeri és megjegyzi a kedvenc fényerő-beállításaidat a képernyőn és automatikusan ennek megfelelően állítja be a legmegfelelőbb értékeket.

  • 6,18’’ Full-HD+ kijelző
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Dizájn

Kifinomult formatervezés

Hardver

Napokig tartó energia

A nagy teljesítményű, mesterséges intelligenciával működő Qualcomm™ Snapdragon® 710 processzor biztosítja számodra a szükséges sebességet, az Android 9 Pie rendszer új adaptív akkumulátor funkciója pedig kétnapos1 akkumulátor-élettartamot tesz lehetővé.

  • Android 9 Pie Adaptív akkumulátor
  • 18 W gyorstöltés

Android 9 Pie

Oszd be egyszerűbben az időd és használd ki az akkumulátor-élettartam előnyeit az Android 9 Pie rendszerrel

Az Android 9 Pie a mesterséges intelligencia funkciójával segít még többet kihozni Nokia 8.1 okostelefonodból. Alkalmazkodik hozzád és a telefonhasználati szokásaidhoz, idővel felismeri a kedvenc tartalmaidat és folyamatosan fejleszti magát, hogy hosszabb ideig biztosítsa számodra a problémamentes működést.

  • Adaptív akkumulátor
  • Intuitív felhasználói felületen alapuló mozdulatok.

Android One

Az Android legjobbjai

Az Android One családba olyan telefonok tartoznak, melyek megfelelnek a Google által támasztott magas szoftverkövetelményeknek. A Nokia 8.1 Plus az Android One család tagja, és az egyszerű, könnyen használható felületének, a válogatott, előre telepített alkalmazásoknak, valamint a Google Képek2 ingyenes, korlátlan, kiváló minőségű fényképtárhelyének köszönhetően felesleges dolgok nélkül mindent biztosít, amire csak szükséged lehet. Rendszeres biztonsági frissítéseket kínálunk, és két évig biztosítjuk az operációs rendszer frissítését, ami azt jelenti, hogy az Android One rendszert futtató Nokia 8.1 nemcsak biztonságos, hanem megkapja a Google legújabb újításait, pl. a Google Segéd optimalizálását is.

Nokia 8.1

Kiskereskedelmi forgalmazó választása

Ez az ár a készülék Nokia telefonáruházból való online vásárláskor érvényes. Az ár különböző lehet, más kiskereskedőktől való vásárlás esetén, és a memória, szín és egyéb változók függvényében is eltérő lehet.

Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők
Részletes műszaki jellemzők

A Google, az Android és más védjegyek a Google LLC védjegyei. A Qualcomm Snapdragon a Qualcomm Technologies Inc. és/vagy leányvállalatainak terméke. Az USB Type-C™ az USB Implementers Forum védjegye. A kínálat eltérő lehet. A készülékek elérhetőségét az adott országban ellenőrizheti. Minden műszaki jellemző, funkció és egyéb terméktulajdonság előzetes értesítés nélkül változhat. Minden felhasznált kép kizárólag illusztrációs célokat szolgál.

1 A kétnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS-küldést, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet alap készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták.

2 Ingyenes, korlátlan tárhely a kiváló minőségű fotók számára; ehhez Google-fiók és internetkapcsolat szükséges.

3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.

4Az akkumulátornak korlátozott újratöltési ciklusai vannak és kapacitása csökken az idő múlásával. Az akkumulátor elhasználódhat, és előfordulhat, hogy cserélni kell.

5Amennyiben Android Oreo rendszerrel szállították, korszerűsíthető Android 9 Pie-ra. Felhívjuk a figyelmet, hogy ez további mobiladat-fogyasztással járhat.