Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Design Display 2.8 inches 2.8 Store 4G 4G

Társaság, 4G kapcsolat, és egy csepp kifinomultság.

Szín
Beállítások
512 MB RAM, 4 GB Belső memória, Kettős SIM
Vásárlás itt: , EmagEmag

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a memóriától és a tárhelytől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

Tedd hangulatossá

Nézd meg most!

Nokia 8000 4G

A Nokia 8000 4G-t könnyű használni - a szemet gyönyörködtető, precízen kidolgozott üvegszerű készülékház kiemelkedik a minőségi formáival. Drágakövek ihlette színek és elragadó, fémes krómozott keret gondoskodik az eleganciáról. A 2,8 hüvelykes képernyőt és a strapabíró 3D ívelt billentyűzetet a te kényelmedet szem előtt tartva terveztük meg. Ezek élvezetesebbé teszik a csevegést a WhatsAppon és a Facebookon, a videonézést a YouTube-on és az utak megtervezését a Google Térképével. 4G-vel minden sokkal gyorsabb. Jár hozzá Google Segéd is, megbízhatóan strapabíró, és hosszan tartó az akkumulátora, így összességében ez egy megbízható és stílusos készülék.

Részletes leírás

Dizájn

A fényes, drágakő ihlette külsőbe és a kényelmes, 3D ívelt billentyűzetbe könnyű beleszeretni.

Kijelző

A 2,8″-es képernyőn tisztán láthatók az alkalmazások és a műsorok.

A legfontosabbak

Használhatod a WhatsAppot, a Facebookot és a YouTube-ot – és kalandozz a Google Térképével.

4G és az internet megosztása

4G-vel egyszerűbb az élet: jobb a hívásminőség, gyorsabb az adatforgalom és megosztható az internet.

Dizájn

Kifinomult stílus

Prémium üvegszerű készülékházzal és drágakövek ihlette a színekkel, mint az opálfehér, az ónixfekete, a topázkék és a citrinsárga, hogy igazán ragyogjon. Elegáns krómozott középkeret teszi teljessé a képet.

Téged tükröz

A stílus nem a divatot követi, hanem a magadba vetett bizalmadat jelképezi. Egyedi, mint te és a briliáns ötleteid – kívül és belül. A Nokia 8000 4G a tökéletes társ a ragyogásodhoz.

4G és az internet megosztása

Kristálytiszta kapcsolat

A gyors 4G-vel felgyorsíthatod a videónézést, a csevegéseket és a böngészést. Wi-Fi elérési pont létrehozásával pedig meg tudod osztani az internetkapcsolatot a barátaiddal és családtagjaiddal.

2,8″ képernyő és 3D billentyűzet

Kívül-belül gyönyörű

A nagyméretű 2,8″-es képernyőn tisztán láthatod a csevegéseidet és a videókat. A strapabíró 3D ívelt billentyűzet oldalt hajlított, így kényelmesen lehet fogni.

Nagyszerű alkalmazások

Sok kicsi drágakő

A Nokia 8000 4G-vel nem fogsz unatkozni. A WhatsAppon és a Facebookon kapcsolatot tarthatsz a barátaiddal, a kedvenc műsoraidat és klipjeidet nézheted a YouTube-on, és útvonalat tervezhetsz a Google Térképén.

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A Google, a YouTube és Google Térkép a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni. 3Az előre telepített rendszerszoftverek és alkalmazások a memória jelentős részét elfoglalják.