Facebook Instagram YouTube Twitter 6.5

Nokia G10

Skip to main content

Rögzítsd és oszd meg a családi pillanatokat nagy képernyőn és nagy akkumulátorral.

Enlarge Éjszaka Nokia G10 from Front and Back
Enlarge Éjszaka Nokia G10 from Front
Enlarge Éjszaka Nokia G10 from Back
Enlarge Éjszaka Nokia G10 from Back
Enlarge Éjszaka Nokia G10 from Front and Back
Enlarge Éjszaka Nokia G10 from Front
Enlarge Éjszaka Nokia G10 from Back
Enlarge Éjszaka Nokia G10 from Front and Back
SzínÉjszaka
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia G10

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

  • MediaMarkt
  • Emag
  • BestByte
  • Aqua
Nokia G10 smartphone
Nokia G10 smartphone

Always on the go with the name you know

Nokia G10

A családi élethez energiára van szükséged. Rengeteg energiára. A Nokia G10-ben szerencsére megvan az, amire szükséged van, hiszen az akkumulátor napokig – nem csak órákig – bírja töltés nélkül. A nagy képernyő a teljes úton leköti a gyermekeket, a háromtagú hátlapi kamera és a jobb képalkotás pedig azt jelenti, hogy mindig készen fogsz állni arra, hogy rögzítsd a különleges pillanatokat, bármikor is történjenek. Ehhez jön még a legújabb Android™ 11, szoftverfrissítések két évig és biztonsági frissítések három évig, így a telefonod biztosan ki fogja állni az idő próbáját.

Részletes leírás

MI-vel támogatott akkumulátor²

Töltsd fel az akkumulátort, és az kitart melletted az egész hétvégén.

Nagyobb, 6,5 hüvelykes képernyő

Merülj el a nagy képernyőben, ami elég világos ahhoz, hogy megragadja a figyelmedet.

Háromtagú kamera MI módokkal

Rögzítsd a különleges családi pillanatokat minden szögből.

Biztonságos hozzáférés

Oldd fel egy pillanat alatt – elég egy pillantással vagy egy érintéssel.

Two color variants of Nokia G10

5050 mAh-es MI-vel támogatott akkumulátor²

Éjjel-nappal számíthatsz rá

A boldogság titka... a hosszan tartó akkumulátor. Ha lemerül a mobil, akkor lemaradsz a hívásokról, és abból nem származik jó. Ezért adjuk a Nokia G10-et olyan akkumulátorral, ami a töltések között akár 3 napig bírja.¹
Nokia G10 installing security updates

Rendszeres biztonsági frissítések

Biztonság, ami egyre erősebb

3 évig rendszeresen járnak a biztonsági frissítések, így a fájljaid, videóid, fényképeid és adataid biztonságban maradnak.

Nokia G10 starts with Android 11

Android™ 11

A szoftver, ami egyre jobb

Képben szeretnél maradni arról, hogy ki mit és mikor mondott? Az Android 11-gyel egy helyen láthatod több üzenetküldő alkalmazás beszélgetéseit, válaszolhatsz rájuk és irányíthatod őket. Két évig járnak szoftverfrissítések, így mindig rendelkezésre állnak majd a legújabb funkciók. Ez olyan, mintha már ma megkapnád a jövő telefonját.

The bright 6.5” screen on Nokia G10

Nagyobb, 6,5 hüvelykes képernyő

Családi méret, nagyképernyős szórakozás

A Nokia G10 nagy képernyőjének fényerejét elég világossá tettük ahhoz, hogy mindenki élvezni tudja a kedvenc filmjeit, tévéműsorait és alkalmazásait még fényes nappal is.
The triple rear camera on Nokia G10

Háromtagú kamera MI módokkal

Készíts képeket a családi életről

A családdal töltött idő izgalmas és szórakoztató, de gyorsan véget tud érni. A Nokia G10-zel és a háromtagú kamerával viszont mindig készen állsz arra, hogy rögzítsd a különleges emlékeket az iskolai előadásoktól kezdve a családi ünnepekig, és minden más helyzetben.
Nordic inspired color variants of Nokia G10

Dizájn

Strapabírónak terveztük

A skandináv formatervezés a minimalista, elegáns esztétikájáról ismert. És te pontosan ezt kapod, hiszen a csúcstechnológiát könnyű, vékony és strapabíró készülékházba építettük – és a készülék két különleges, skandináv ihletésű színben kapható: éjszaka és alkony.

Arcfeloldás

Oldd fel egy pillantással. Gondoskodj a családod biztonságáról.

Az oldalt lévő ujjlenyomat-olvasóval és az arcfelismeréssel egy pillanat alatt fel tudod oldani a telefont – ez a mindent eldöntő bizonyíték arra, hogy a szülőknek tényleg szuperképességeik vannak.

Secure face unlock technology on Nokia G10

love it, trust it, keep it

Finnországban egyszerűen viszonyulunk az élethez és a boldogsághoz – megőrizzük azokat a dolgokat, amiket szeretünk és amikben megbízunk. Amikor ezt a filozófiát alkalmazzuk egy telefon tervezésekor, az eredmény egyértelmű: egy mindennapi társ, amire számíthatunk, és ami kiállja az idő próbáját. A Nokia telefonjainak legújabb választéka sem kivétel. Az innovatív funkcióknak, a strapabíró kialakításnak, illetve a folyamatos szoftver- és biztonsági frissítéseknek köszönhetően hosszú-hosszú ideig kitartanak majd melletted.

Nokia G10, made to love, trust and keep.

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

További részletek
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1A háromnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni.