Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock

Nokia G10

Rögzítsd és oszd meg a családi pillanatokat nagy képernyőn és nagy akkumulátorral.

Szín
Beállítások
3 GB RAM, 32 GB Belső memória, Kettős SIM
  • Yettel
  • Telekom
  • Emag
  • Euronics
  • BestByte
  • Aqua

Always on the go with the name you know

Nézd meg most!

Nokia G10

A családi élethez energiára van szükséged. Rengeteg energiára. A Nokia G10-ben szerencsére megvan az, amire szükséged van, hiszen az akkumulátor napokig – nem csak órákig – bírja töltés nélkül. A nagy képernyő a teljes úton leköti a gyermekeket, a háromtagú hátlapi kamera és a jobb képalkotás pedig azt jelenti, hogy mindig készen fogsz állni arra, hogy rögzítsd a különleges pillanatokat, bármikor is történjenek. Ehhez jön még a legújabb Android™ 11, szoftverfrissítések két évig és biztonsági frissítések három évig, így a telefonod biztosan ki fogja állni az idő próbáját.

Részletes leírás

MI-vel támogatott akkumulátor²

Töltsd fel az akkumulátort, és az kitart melletted az egész hétvégén.

Nagyobb, 6,5 hüvelykes képernyő

Merülj el a nagy képernyőben, ami elég világos ahhoz, hogy megragadja a figyelmedet.

Háromtagú kamera MI módokkal

Rögzítsd a különleges családi pillanatokat minden szögből.

Biztonságos hozzáférés

Oldd fel egy pillanat alatt – elég egy pillantással vagy egy érintéssel.

5050 mAh-es MI-vel támogatott akkumulátor²

Éjjel-nappal számíthatsz rá

A boldogság titka... a hosszan tartó akkumulátor. Ha lemerül a mobil, akkor lemaradsz a hívásokról, és abból nem származik jó. Ezért adjuk a Nokia G10-et olyan akkumulátorral, ami a töltések között akár 3 napig bírja.¹

Rendszeres biztonsági frissítések

Biztonság, ami egyre erősebb

3 évig rendszeresen járnak a biztonsági frissítések, így a fájljaid, videóid, fényképeid és adataid biztonságban maradnak.

Android™ 11

A szoftver, ami egyre jobb

Képben szeretnél maradni arról, hogy ki mit és mikor mondott? Az Android 11-gyel egy helyen láthatod több üzenetküldő alkalmazás beszélgetéseit, válaszolhatsz rájuk és irányíthatod őket. Két évig járnak szoftverfrissítések, így mindig rendelkezésre állnak majd a legújabb funkciók. Ez olyan, mintha már ma megkapnád a jövő telefonját.

Nagyobb, 6,5 hüvelykes képernyő

Családi méret, nagyképernyős szórakozás

A Nokia G10 nagy képernyőjének fényerejét elég világossá tettük ahhoz, hogy mindenki élvezni tudja a kedvenc filmjeit, tévéműsorait és alkalmazásait még fényes nappal is.

Háromtagú kamera MI módokkal

Készíts képeket a családi életről

A családdal töltött idő izgalmas és szórakoztató, de gyorsan véget tud érni. A Nokia G10-zel és a háromtagú kamerával viszont mindig készen állsz arra, hogy rögzítsd a különleges emlékeket az iskolai előadásoktól kezdve a családi ünnepekig, és minden más helyzetben.

Dizájn

Strapabírónak terveztük

A skandináv formatervezés a minimalista, elegáns esztétikájáról ismert. És te pontosan ezt kapod, hiszen a csúcstechnológiát könnyű, vékony és strapabíró készülékházba építettük – és a készülék két különleges, skandináv ihletésű színben kapható: éjszaka és alkony.

Arcfeloldás

Oldd fel egy pillantással. Gondoskodj a családod biztonságáról.

Az oldalt lévő ujjlenyomat-olvasóval és az arcfelismeréssel egy pillanat alatt fel tudod oldani a telefont – ez a mindent eldöntő bizonyíték arra, hogy a szülőknek tényleg szuperképességeik vannak.

love it, trust it, keep it

Finnországban egyszerűen viszonyulunk az élethez és a boldogsághoz – megőrizzük azokat a dolgokat, amiket szeretünk és amikben megbízunk. Amikor ezt a filozófiát alkalmazzuk egy telefon tervezésekor, az eredmény egyértelmű: egy mindennapi társ, amire számíthatunk, és ami kiállja az idő próbáját. A Nokia telefonjainak legújabb választéka sem kivétel. Az innovatív funkcióknak, a strapabíró kialakításnak, illetve a folyamatos szoftver- és biztonsági frissítéseknek köszönhetően hosszú-hosszú ideig kitartanak majd melletted.

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

További részletek
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1A háromnapos akkumulátortesztet a HMD Global valós körülmények között végezte el. A teszt keretében a készüléket napi 5 órán át használták új akkumulátorral. A használat többek között játékot, videolejátszást, hívásokat, SMS küldését, böngészést, illetve alkalmazások (pl. közösségi média, hírek, navigáció, zene) futtatását foglalta magába. A tesztet normál készülékbeállítások mellett, megvilágított beltéri környezetben végezték. A készüléket éjszakára készenléti módban hagyták. 2Az akkumulátor töltési ciklusainak száma véges, kapacitása pedig idővel csökken. Előfordulhat, hogy az akkumulátort a jövőben ki kell cserélni.