Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play 5G 5G Camera Display 6.82 inches 6.82 Battery

Nokia G50

Skip to main content

Egy 5G okostelefon ma, ami készen áll a holnapra, és jobb a pénztárcádnak is.

Enlarge Óceánkék Nokia G50 from Back
Enlarge Óceánkék Nokia G50 from Front and Back
Enlarge Óceánkék Nokia G50 from Front
Enlarge Óceánkék Nokia G50 from Back
Enlarge Óceánkék Nokia G50 from Front and Back
SzínÓceánkék
Modell
4 GB RAM, 128 GB Belső memória, Kettős SIM
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia G50

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

  • Emag
  • Aqua
The sleek body of the Nokia G50
The sleek body of the Nokia G50

Egy 5G okostelefon ma, ami készen áll a holnapra, és jobb a pénztárcádnak is.

Nokia G50

Egy jobb minőségű telefon jobb neked, jobb a pénztárcádnak és jobb a bolygónak. Ez az elv a Nokia G50 mögött: ez egy jövőbiztos okostelefon, ami nagyszerű ma, és készen áll a holnapra. A Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobileplatformmal 5G kapcsolatra¹ is képes. A Nokia G50 olyan akkumulátorral van felszerelve, ami napokig kitart, a 48 MP-es háromtagú kameráját MI támogatja és stabilizálja a képeket. Skandináv megbízhatóság és minőségi tervezés jellemzi, a legújabb Android™ 11-gyel érkezik, 2 évig frissítjük az operációs rendszert, és 3 évig adunk hozzá havi biztonsági frissítéseket.

Részletes leírás

5G kapcsolatra alkalmas

A legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilplatformmal van felszerelve

48 MP-es háromtagú kamera

Fotózz az MI segítségével és tegyél vízjelet a képeidre

Nagyméretű kijelző

Erős, 6,82 hüvelykes HD+ kijelző, amit hosszú távra terveztünk

Hosszan tartó akkumulátor

Akár két napig is kibírja egy töltéssel

Taking a photo with Nokia G50

Kamera

Örökítsd meg a szépet mindenben

Mindig a szépet keresed a világban? Mostantól káprázatos részletességgel tudod megörökíteni. A 48 MP-es háromtagú kamerával felszerelt Nokia G50 lélegzetelállítóan részletes képeket tud készíteni, amit imádni fogsz.

Nokia G50 running Android 11

Android 11

Idővel egyre jobb lesz

Nem jó érzés sokáig megőrizni egy telefont, ha már egy év után lassúnak és elavultnak érződik. Ezért bár a Nokia G50-et a legújabb Android 11-gyel adjuk, készen áll majd a következő verziókra is – 3 évig adunk havi biztonsági frissítéseket, és 2 évig frissítjük az operációs rendszert. Ez igazán okos megoldás.

Talking on Nokia G50

Készen áll az 5G-re

Egy jövőbiztos okostelefon

A Nokia G50 már most is nagyszerű, de még ennél is többre rendeltetett. Mert csak még jobb lesz, amikor csatlakozik az 5G hálózathoz¹ a Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilplatformjának segítségével, amit a jövőbeni technológia optimalizálására terveztek. Mondhatjuk, hogy ez egy okosabb okostelefon.

Vízjel

Tegyél vízjelet a képeidre

A vízjelzés, ami lehet néhány szó vagy egy logó, lehetőséget ad arra, hogy egy egyedi aláírással sajátként jelöld meg a képeidet.

Watermarking a photo on Nokia G50
Taking a selfie with Nokia G50

Szelfik stabilizálása

Stabilizáld a szelfijeidet

A tökéletes szelfipillanat nem mindig vár meg. A szelfivideókat stabilizáló móddal mindig képben maradsz, akkor is, ha a karod megremeg. És ha inkább éjjeli bagoly vagy, akkor a Szuper éjjeli szelfi mód segít nagyszerű önarcképeket készíteni gyenge fényviszonyok között.

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

További részletek
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

1 Előfordulhat, hogy az 5G lefedettsége korlátozott, és nem támogatja a hálózati szolgáltatód. A tényleges sebesség a hálózattól és más tényezőktől függ.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android a Google LLC védjegye. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.