Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch 5G 5G Camera Display 6.82 inches6.82 Battery Play

Nokia G50

Egy 5G okostelefon ma, ami készen áll a holnapra, és jobb a pénztárcádnak is.

Szín
Beállítások
4 GB RAM, 128 GB Belső memória, Kettős SIM
  • Yettel
  • Emag
  • Aqua

Nokia G50

Egy jobb minőségű telefon jobb neked, jobb a pénztárcádnak és jobb a bolygónak. Ez az elv a Nokia G50 mögött: ez egy jövőbiztos okostelefon, ami nagyszerű ma, és készen áll a holnapra. A Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobileplatformmal 5G kapcsolatra¹ is képes. A Nokia G50 olyan akkumulátorral van felszerelve, ami napokig kitart, a 48 MP-es háromtagú kameráját MI támogatja és stabilizálja a képeket. Skandináv megbízhatóság és minőségi tervezés jellemzi, a legújabb Android™ 11-gyel érkezik, 2 évig frissítjük az operációs rendszert, és 3 évig adunk hozzá havi biztonsági frissítéseket.

Részletes leírás

5G kapcsolatra alkalmas

A legújabb Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilplatformmal van felszerelve

48 MP-es háromtagú kamera

Fotózz az MI segítségével és tegyél vízjelet a képeidre

Nagyméretű kijelző

Erős, 6,82 hüvelykes HD+ kijelző, amit hosszú távra terveztünk

Hosszan tartó akkumulátor

Akár két napig is kibírja egy töltéssel

The sleek body of the Nokia G50
The sleek body of the Nokia G50

Egy 5G okostelefon ma, ami készen áll a holnapra, és jobb a pénztárcádnak is.

Nézd meg most!
Taking a photo with Nokia G50

Kamera

Örökítsd meg a szépet mindenben

Mindig a szépet keresed a világban? Mostantól káprázatos részletességgel tudod megörökíteni. A 48 MP-es háromtagú kamerával felszerelt Nokia G50 lélegzetelállítóan részletes képeket tud készíteni, amit imádni fogsz.

Nokia G50 running Android 11

Android 11

Idővel egyre jobb lesz

Nem jó érzés sokáig megőrizni egy telefont, ha már egy év után lassúnak és elavultnak érződik. Ezért bár a Nokia G50-et a legújabb Android 11-gyel adjuk, készen áll majd a következő verziókra is – 3 évig adunk havi biztonsági frissítéseket, és 2 évig frissítjük az operációs rendszert. Ez igazán okos megoldás.

Talking on Nokia G50

Készen áll az 5G-re

Egy jövőbiztos okostelefon

A Nokia G50 már most is nagyszerű, de még ennél is többre rendeltetett. Mert csak még jobb lesz, amikor csatlakozik az 5G hálózathoz¹ a Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilplatformjának segítségével, amit a jövőbeni technológia optimalizálására terveztek. Mondhatjuk, hogy ez egy okosabb okostelefon.

Vízjel

Tegyél vízjelet a képeidre

A vízjelzés, ami lehet néhány szó vagy egy logó, lehetőséget ad arra, hogy egy egyedi aláírással sajátként jelöld meg a képeidet.

Taking a selfie with Nokia G50

Szelfik stabilizálása

Stabilizáld a szelfijeidet

A tökéletes szelfipillanat nem mindig vár meg. A szelfivideókat stabilizáló móddal mindig képben maradsz, akkor is, ha a karod megremeg. És ha inkább éjjeli bagoly vagy, akkor a Szuper éjjeli szelfi mód segít nagyszerű önarcképeket készíteni gyenge fényviszonyok között.

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

További részletek
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

1 Előfordulhat, hogy az 5G lefedettsége korlátozott, és nem támogatja a hálózati szolgáltatód. A tényleges sebesség a hálózattól és más tényezőktől függ.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android a Google LLC védjegye. A Qualcomm és a Snapdragon a Qualcomm Incorporated Egyesült Államokban és más országokban bejegyzett védjegyei.