Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch

Nokia Rugged kihajtható tok

Védelem a készülékednek és állvány a kéz nélküli használathoz.

Szín

Nokia Rugged kihajtható tok

A Nokia Rugged kihajtható tok érdes hatású ütésálló redői növelik a védelmet a leesésekkel és karcolásokkal szemben. Olyan anyagokból készítettük, hogy kellemes legyen a fogása, és különlegesen puha tapintású filc bélés gondoskodik arról, hogy a készüléked hosszabb ideig nézzen ki jól.

A levehető, kihajtható tok elegáns védelmet nyújt a képernyőnek is csukott állapotban. Az alvó és ébresztő funkciókkal a készüléked energiát takarít meg, amikor a tok be van csukva, a készülék pedig tettre kész, amikor kinyitod. Ha útközben szeretnél nézni valamit, könnyen átalakíthatod állvánnyá.

Részletes leírás

Színek

Kék

Csatlakoztathatóság

Kompatibilitás:

Nokia T20

Anyagok

Jellemzők:

Premium PU, TPU + PC

Környezeti profil

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

*Orders placed on a weekend, public holiday, after 12:00 PM US Central Time, or on the last business day of the week will be shipped on the following business day. You can return your device up to 15 days after delivery, as long as your order value is above $45. If your order value is less than $45, please contact support at www.nokia.com/phones/en_us/support for additional return/refund information.