Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Longevity Globe Camera Zeiss Security

Nokia XR20

Hosszú távra terveztük. Úgy készítettük, hogy kibírja a mindennapok kihívásait.

1 év
Ingyenes kijelző csere az első évben
1 év
Ingyenes kijelző csere az első évben
Szín
Beállítások
6 GB RAM, 128 GB Belső memória, Kettős SIM
  • MediaMarkt
  • Extreme Digital
  • Euronics
  • Aqua
  • BestByte
  • Emag
  • Speedshop

4 év

Biztonsági frissítések

A havi biztonsági frissítések akár 4 évig gondoskodnak a biztonságodról, megvédenek a legújabb kémprogramoktól, a káros szoftverektől és a digitális fenyegetésektől.

3 years

Garancia és az Android™ rendszer frissítései

Megnyugodhatsz, mert 3 év garanciával adjuk. Élvezd az AndroidTM legújabb funkcióit most, és a 3 évig járó rendszerfrissítéseknek köszönhetően a jövőben is.

1 év

Kijelző csere¹

Ha bármi váratlan történne, ne aggódj. A vásárlástól számított 1 éven belül ingyen kicseréljük a kijelzőt. Tudj meg többet.
The durable Nokia XR20 enduring a spill
The durable Nokia XR20 enduring a spill

Ezt a telefont hosszú távra terveztük

Nézd meg most!

Nokia XR20

A Nokia XR20-at hosszú távra terveztük. Egy telefon, ami kibírja a mindennapok kihívásait – és közben még jól is néz ki. Rendkívül strapabíró tokkal rendelkezik, és a kijelzője a lehető legerősebb, ennek köszönhetően ellenáll a karcolásoknak és eséseknek, az extrém hőmérsékletnek, vízálló, és még a gyermekek és kisállatok sem fognak kárt tenni benne. Emellett 3 évig frissítjük az operációs rendszert, és 4 évig járnak hozzá havi biztonsági frissítések, így a telefonod még 2025-ben is naprakész lesz. Mivel hosszabb ideig fogod használni, a környezetnek is jót teszel vele. 1 évig ingyen kicseréljük a képernyőt¹, és három évre szól a garancia² – ha bármi váratlan történne.

Részletes leírás

A szépség és erő találkozása

Katonai erősség, művészi kidolgozás.

Jobb a bolygónak

A hosszabb élettartamú telefonok környezetünk számára is jobbak.

SpeedWarp kameramód

Rögzítsd és éld át újra az élményeidet egy teljesen új módon.

Biztonságos és megbízható

Havi biztonsági frissítések akár 4 évig.

The robust Nokia XR20 having taken a kick

Dizájn

Ezt a telefont hosszú távra terveztük

A Nokia XR20 jól néz ki, strapabíró és időtálló okostelefon. Az elegáns burkolatot a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint gyártjuk, és a kijelző is az eddigi legerősebb üvegből készült. Leejtheted, nedves lehet, és a legrosszabb időjárásban is felvételt tudsz készíteni a gyerek focimeccséről. Ha koszos, egyszerűen meg tudod tisztítani szappanos vízzel. A Nokia XR20-at 3 év garanciával adjuk². Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig használhatod, ami környezeti szempontból sokkal fenntarthatóbb.

Using the robust Nokia XR20 outdoors

Biztonság

Biztonságos és megbízható

A telefonunkon ott van a fél életünk. Ezért bíznunk kell abban, hogy ami rajta van, az bizalmas marad. A Nokia XR20-hoz 4 évig járnak havi biztonsági frissítések, így biztonságban tudhatod a reményeid, álmaid, ötleteid, képeid, jegyzeteid, napirendjeid és e-mailjeid 2025-ig. Bocsi, hackerek.

The Nokia XR20 screen with Corning® Gorilla™ Glass Victus™

Minőségi tervezés

Az erős kijelzők legerősebbike

Ez az eddigi legerősebb kijelzőnk – a Corning® Gorilla® Glass Victus™ elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a gyerekek szeszélyeinek, a nyálas kisállatoknak, a eséseknek és a karcolásoknak. Napsütésben is jól látható, és elég érzékeny ahhoz, hogy reagáljon a nedves ujjak és a kesztyű érintésére.

És ha bármi váratlan történne, akkor 1 évig ingyen kicseréljük a kijelzőt.

Nokia XR20 running bloat-free Android™

Android™

Maradj naprakész évekig

A Nokia XR20-at túlélésre terveztük – kívül-belül egyaránt. Tehát nemcsak a legújabb, leggyorsabb és legbiztonságosabb AndroidTM 11-gyel adjuk, hanem 3 évig frissítjük az operációs rendszert, és 4 évig érkeznek rá a havi biztonsági frissítéseket, hogy a telefonod még 2025-ben is naprakész legyen. 1 évig ingyen kicseréljük a kijelzőt¹, és három évre szól a garancia² – ha bármi váratlan történne.

A Nokia XR20 shooting with SpeedWarp

Kamera

Készíts felvételt a legszebb pillanatokról

Ha egy okostelefon elég strapabíró ahhoz, hogy szembenézzen a kalandokkal, akkor kell egy kamera is, ami rögzíti azokat. A Nokia XR20 kéttagú hátlapi kamerájának egyike egy 48 MP-es, a másik pedig egy 13 MP-es ultraszéles kamera és egy vaku, amivel a fényviszonyoktól függetlenül éles felvételeket tudsz készíteni. Az új SpeedWarp mód és a szuperstabilizáló funkció segít előretekerni a fontos pillanatokhoz, eközben pedig az OZO térhangzású hangfelvétele és szélzajt szűrő funkciója biztosítja, hogy csak azt rögzítsd, amit szeretnél.

A Nokia XR20 with OZO Playback and stereo speakers

Hangrögzítő

Hagyd, hogy lenyűgözzön az OZO Playback és a hangos sztereó hangszórók.

A Nokia XR20 OZO Playback technológiájának köszönhetően minden apró hangot hallani fogsz az extra hangos sztereó hangszórókon. Merülj el a szórakoztató hangrendszerben.

5G kapcsolat³

Oszd meg a kalandjaid szupergyors 5G-vel

A szaggatásoktól mentes videózás és a gyors feltöltés már nem luxus, hanem igény. Az 5G a leggyorsabb, legmegbízhatóbb kapcsolat, akár 20-szor gyorsabb kapcsolatot biztosít, mint a 4G. Bármerre is vigyen az utad, nem fog problémát jelenteni, hogy a világ is láthassa a kalandjaidat.

The programable button and accessory loop on Nokia XR20

További részletek

Igen, ez hasznos

A Nokia XR20 rengeteg hasznos funkcióval érkezik, amelyek megkönnyítik az életed. A vezeték nélküli töltésnek és a 18 W-os gyorstöltésnek köszönhetően búcsút inthetsz a vezetékeknek, és gyorsabban feltöltheted a telefonodat. A programozható felső gomb segítségével könnyebben el tudod érni a leggyakrabban használt funkciókat. És ha épp nem tudod használni a kezed, akkor szerencséd van, mert a Nokia XR20 Google Segédje⁴ segít elvégezni a feladatokat akár útközben is. Ráadásul a telefonhoz jár egy olyan kiegészítő, amihez hozzáköthető egy pánt, így a telefonod mindig egy karnyújtásnyira lesz.

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

További részletek
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Ne maradj le róla. Regisztrálj, hogy az elsők között értesülj a Nokia telefonokkal kapcsolatos hírekről és ajánlatokról.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 Ha a vásárlástól számított egy éven belül eltörik a kijelző, akkor ingyen kicseréljük. [Olvasd el a részletes feltételeket és kikötéseket.](https://www.nokia.com/phones/hu_hu/screen-replacement-promo-terms) 2 Tájékozódj a gyártói jótállásról. 3 Előfordulhat, hogy az 5G lefedettsége korlátozott, és nem támogatja a hálózati szolgáltatód. A tényleges sebesség a hálózattól és más tényezőktől függ. 4 A Google Segéd nem érhető el bizonyos nyelveken és országokban. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant).