Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia XR20

Skip to main content

Hosszú távra terveztük. Úgy készítettük, hogy kibírja a mindennapok kihívásait.

Enlarge Gránitszürke Nokia XR20 from Front and Back
Enlarge Gránitszürke Nokia XR20 from Front
Enlarge Gránitszürke Nokia XR20 from Back
Enlarge Gránitszürke Nokia XR20 from Back
Enlarge Gránitszürke Nokia XR20 from Front and Back
1 év
Ingyenes kijelző csere az első évben
Enlarge Gránitszürke Nokia XR20 from Front
Enlarge Gránitszürke Nokia XR20 from Back
Enlarge Gránitszürke Nokia XR20 from Front and Back
1 év
Ingyenes kijelző csere az első évben
SzínGránitszürke
Beállítások
Értesítést kérek

Értesítést kérek, amikor ez a termék kapható lesz: Nokia XR20

Add meg alul az e-mail-címedet, és értesíteni fogunk, amikor kapható lesz ez a termék.

Vásárlás itt: , EmagEmag

Az árak kereskedőnként, illetve a termékjellemzőktől, például a memóriától és a tárhelytől függően változhatnak. A HMD Global az Amazon társaként az értékesítések után bevételt szerez.

The durable Nokia XR20 enduring a spill
The durable Nokia XR20 enduring a spill

Ezt a telefont hosszú távra terveztük

4 év⁵

Biztonsági frissítések

A havi biztonsági frissítések akár 4 évig gondoskodnak a biztonságodról⁵, megvédenek a legújabb kémprogramoktól, a káros szoftverektől és a digitális fenyegetésektől.

3 years⁵

Garancia és az Android™ rendszer frissítései

Megnyugodhatsz, mert 3 év garanciával adjuk⁵. Élvezd az AndroidTM legújabb funkcióit most, és a 3 évig járó rendszerfrissítéseknek köszönhetően a jövőben is⁵.

1 év

Kijelző csere¹

Ha bármi váratlan történne, ne aggódj. A vásárlástól számított 1 éven belül ingyen kicseréljük a kijelzőt. Tudj meg többet.

Nokia XR20

A Nokia XR20-at hosszú távra terveztük. Egy telefon, ami kibírja a mindennapok kihívásait – és közben még jól is néz ki. Rendkívül strapabíró tokkal rendelkezik, és a kijelzője a lehető legerősebb, ennek köszönhetően ellenáll a karcolásoknak és eséseknek, az extrém hőmérsékletnek, vízálló, és még a gyermekek és kisállatok sem fognak kárt tenni benne. Emellett 3 évig frissítjük az operációs rendszert, és 4 évig járnak hozzá havi biztonsági frissítések⁵, így a telefonod még 2025-ben is naprakész lesz. Mivel hosszabb ideig fogod használni, a környezetnek is jót teszel vele. 1 évig ingyen kicseréljük a képernyőt¹, és három évre szól a garancia² – ha bármi váratlan történne.

Részletes leírás

A szépség és erő találkozása

Katonai erősség, művészi kidolgozás.

Jobb a bolygónak

A hosszabb élettartamú telefonok környezetünk számára is jobbak.

SpeedWarp kameramód

Rögzítsd és éld át újra az élményeidet egy teljesen új módon.

Biztonságos és megbízható

Havi biztonsági frissítések akár 4 évig⁵.

The robust Nokia XR20 having taken a kick

Dizájn

Ezt a telefont hosszú távra terveztük

A Nokia XR20 jól néz ki, strapabíró és időtálló okostelefon. Az elegáns burkolatot a MIL-STD-810H katonai szabvány szerint gyártjuk, és a kijelző is az eddigi legerősebb üvegből készült. Leejtheted, nedves lehet, és a legrosszabb időjárásban is felvételt tudsz készíteni a gyerek focimeccséről. Ha koszos, egyszerűen meg tudod tisztítani szappanos vízzel. A Nokia XR20-at 3 év garanciával adjuk². Ez azt jelenti, hogy hosszabb ideig használhatod, ami környezeti szempontból sokkal fenntarthatóbb.

Using the robust Nokia XR20 outdoors

Biztonság

Biztonságos és megbízható

A telefonunkon ott van a fél életünk. Ezért bíznunk kell abban, hogy ami rajta van, az bizalmas marad. A Nokia XR20-hoz 4 évig járnak havi biztonsági frissítések, így biztonságban tudhatod a reményeid, álmaid, ötleteid, képeid, jegyzeteid, napirendjeid és e-mailjeid 2025-ig. Bocsi, hackerek.

The Nokia XR20 screen with Corning® Gorilla™ Glass Victus™

Minőségi tervezés

Az erős kijelzők legerősebbike

Ez az eddigi legerősebb kijelzőnk – a Corning® Gorilla® Glass Victus™ elég erős ahhoz, hogy ellenálljon a gyerekek szeszélyeinek, a nyálas kisállatoknak, a eséseknek és a karcolásoknak. Napsütésben is jól látható, és elég érzékeny ahhoz, hogy reagáljon a nedves ujjak és a kesztyű érintésére.

És ha bármi váratlan történne, akkor 1 évig ingyen kicseréljük a kijelzőt.

Nokia XR20 running bloat-free Android™

Android™

Maradj naprakész évekig

A Nokia XR20-at túlélésre terveztük – kívül-belül egyaránt. Tehát nemcsak a legújabb, leggyorsabb és legbiztonságosabb AndroidTM 11-gyel adjuk, hanem 3 évig frissítjük az operációs rendszert, és 4 évig érkeznek rá a havi biztonsági frissítéseket, hogy a telefonod még 2025-ben is naprakész legyen. 1 évig ingyen kicseréljük a kijelzőt¹, és három évre szól a garancia² – ha bármi váratlan történne.

A Nokia XR20 shooting with SpeedWarp

Kamera

Készíts felvételt a legszebb pillanatokról

Ha egy okostelefon elég strapabíró ahhoz, hogy szembenézzen a kalandokkal, akkor kell egy kamera is, ami rögzíti azokat. A Nokia XR20 kéttagú hátlapi kamerájának egyike egy 48 MP-es, a másik pedig egy 13 MP-es ultraszéles kamera és egy vaku, amivel a fényviszonyoktól függetlenül éles felvételeket tudsz készíteni. Az új SpeedWarp mód és a szuperstabilizáló funkció segít előretekerni a fontos pillanatokhoz, eközben pedig az OZO térhangzású hangfelvétele és szélzajt szűrő funkciója biztosítja, hogy csak azt rögzítsd, amit szeretnél.

A Nokia XR20 with OZO Playback and stereo speakers

Hangrögzítő

Hagyd, hogy lenyűgözzön az OZO Playback és a hangos sztereó hangszórók.

A Nokia XR20 OZO Playback technológiájának köszönhetően minden apró hangot hallani fogsz az extra hangos sztereó hangszórókon. Merülj el a szórakoztató hangrendszerben.

5G kapcsolat³

Oszd meg a kalandjaid szupergyors 5G-vel

A szaggatásoktól mentes videózás és a gyors feltöltés már nem luxus, hanem igény. Az 5G a leggyorsabb, legmegbízhatóbb kapcsolat, akár 20-szor gyorsabb kapcsolatot biztosít, mint a 4G⁷. Bármerre is vigyen az utad, nem fog problémát jelenteni, hogy a világ is láthassa a kalandjaidat.

A Nokia XR20 connected with 5G
The programable button and accessory loop on Nokia XR20

További részletek

Igen, ez hasznos

A Nokia XR20 rengeteg hasznos funkcióval érkezik, amelyek megkönnyítik az életed. A vezeték nélküli töltésnek és a 18 W-os gyorstöltésnek köszönhetően búcsút inthetsz a vezetékeknek, és gyorsabban feltöltheted a telefonodat. A programozható felső gomb segítségével könnyebben el tudod érni a leggyakrabban használt funkciókat. És ha épp nem tudod használni a kezed, akkor szerencséd van, mert a Nokia XR20 Google Segédje⁴ segít elvégezni a feladatokat akár útközben is. Ráadásul a telefonhoz jár egy olyan kiegészítő, amihez hozzáköthető egy pánt, így a telefonod mindig egy karnyújtásnyira lesz.

Minden, amit hallgatni szeretnél, és még annál is több

Minden zene és podcast, amit ismersz és szeretsz — és még több millió, ami felfedezésre vár. A Nokia okostelefonjain mostantól előre telepítve van a Spotify, a világ legnépszerűbb zenei streaming szolgáltatása. Így már csak néhány koppintásra vagy a világ legismertebb előadóinak legismertebb dalaitól. Hallgasd a Spotify-t minden héten.

További részletek
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Tedd még biztonságosabbá telefonod az ExpressVPN-nel

Az ExpressVPN egy plusz biztonsági réteggel erősíti az internetkapcsolatodat, és megvédi az adataidat az illetéktelenektől, függetlenül attól, hogy wifin vagy mobilhálózaton keresztül csatlakozol a netre. Most kizárólag bizonyos Nokia telefonokon 30 napig ingyen kipróbálhatod az ExpressVPN-t.

További részletek
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

A HMD Global Oy a Nokia márka kizárólagos licencbirtokosa a telefonok és táblagépek területén. A Nokia a Nokia Corporation bejegyzett védjegye. Az Android, a Google és más kapcsolódó jelek és logók a Google LLC védjegyei. A kínálat eltérő lehet. Tájékozódj a helyben forgalmazott termékekről. A megadott jellemzők, funkciók és egyéb termékadatok értesítés nélkül módosulhatnak. A felhasznált képek kizárólag illusztrációs célokat szolgálnak.

1 Ha a vásárlástól számított egy éven belül eltörik a kijelző, akkor ingyen kicseréljük. [Olvasd el a részletes feltételeket és kikötéseket.](https://www.nokia.com/phones/hu_hu/screen-replacement-promo-terms) 2 Tájékozódj a gyártói jótállásról. 3 Előfordulhat, hogy az 5G lefedettsége korlátozott, és nem támogatja a hálózati szolgáltatód. A tényleges sebesség a hálózattól és más tényezőktől függ. 4 A Google Segéd nem érhető el bizonyos nyelveken és országokban. Az elérhetőséget itt ellenőrizheted: [https://support.google.com/assistant](https://support.google.com/assistant).