Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Language Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Nokia 1 felhasználói kézikönyv

Skip to main content
Minden eszköz

Nokia 1

Hasznos linkek

PDFSzoftverfrissítések

Országok és nyelvek

A termékekhez számos nyelven kínálunk felhasználói útmutatókat a különböző régiókban, ezért előfordulhat, hogy átirányítunk a Nokia telefonok weboldalára, ami a választott helyszíneden kívül van.

Nyelv kiválasztása
Alapok

Akkumulátoridő

Az akkumulátoridő meghosszabbítása

Energiatakarékos módszerek:

  1. Az akkumulátort mindig teljesen töltse fel.
  2. Némítsa el a szükségtelen hangokat, például az érintési hangokat. Koppintson a Beállítások > Hang > Speciális lehetőségre, és az Egyéb hangok és rezgések szakaszban válassza ki a használni kívánt hangokat.
  3. Hangszóró helyett használjon vezetékes heasdsetet.
  4. Állítsa be úgy a telefon képernyőjét, hogy rövid idő elteltével kikapcsoljon. Koppintson a Beállítások > Megjelenítés > Alvó mód lehetőségre, és válassza ki az időtartamot.
  5. Koppintson a Beállítások > Megjelenítés > Fényerőszint. Ügyeljen arra, hogy az Alkalmazkodó fényerő lehetőség ki legyen kapcsolva. A fényerőt a fényerőszint csúszka mozgatásával állíthatja be.
  6. A háttérben futó alkalmazások leállítása: Koppintson a check_box_outline_blank elemre, és zárja be azokat az alkalmazásokat, amelyekre nincs szüksége.
  7. Kapcsolja be az energiatakarékos módot: Koppintson a Beállítások > Akkumulátor > Akkumulátorkímélő mód lehetőségre, és kapcsolja Be.
  8. Kapcsolja ki a helyalapú szolgáltatásokat, ha nem használja azokat: koppintson a Beállítások > Biztonság és hely > Hely lehetőségre, és kapcsolja Ki.
  9. Csak a szükséges hálózati kapcsolatok használata: A Bluetooth funkciót csak szükség esetén kapcsolja be. Internetkapcsolat létrehozásához mobil adatkapcsolat helyett használjon inkább Wi-Fi-kapcsolatot. Kapcsolja ki a telefonon az elérhető vezeték nélküli hálózatok keresése funkciót. Koppintson a Beállítások > Hálózat és internet > Wi-Fi lehetőségre, és kapcsolja Ki. Ha zenét hallgat, vagy más módon használja a telefont, de nem szeretne hívásokat indítani vagy fogadni, akkor váltsa át a telefont repülős üzemmódra. Koppintson a Beállítások > Hálózat és internet > Repülős üzemmód lehetőségre. A Repülős üzemmód megszünteti a mobilhálózati kapcsolatokat, és kikapcsolja az eszköz vezeték nélküli funkcióit.
Hasznosnak találtad?

Országok és nyelvek

Nyelv kiválasztása

Továbbra is segítségre van szükséged?

Kapcsolat az ügyfélszolgálattal

Élő csevegés

Élő csevegés

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

Csevegj velünk

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Küldj nekünk e-mailt

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

Segítség és súgó

Javítás vagy csere

Próbáltad megoldani a problémát, de a telefon továbbra sem működik? Bízd ránk.

Javítás vagy csere

Tudjuk, hogy kényelmetlenséget jelenthet beküldeni a készüléket javítás céljából. Megnyugtatásképpen válaszolunk néhány gyakran feltett kérdésre.

A megoldások többsége megtalálható a súgóközpontunkban, de ha meg kell javítani a készülékedet, mindent megteszünk, hogy azt napokon belül visszajuttassuk hozzád.

4 egyszerű lépésben történik a készülék beküldése javítás céljából:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Javítás vagy csere

Megvizsgáljuk a készülékedet, és helyben megjavítjuk, vagy (ha ez nem lehetséges, akkor) kicseréljük.

Termék elküldve

A javítás vagy csere után általában egy napon belül visszaküldjük neked a készüléket.

Kezdő lépések

Újrahasznosítás

Küldd el nekünk a felesleges telefonjaidat, hogy biztonságosan ártalmatlaníthassuk őket.

Újrahasznosítás

Ne dobd ki a régi telefonodat. Hasznosítsd újra, és tegyél valami jót a bolygódért.

Küldd el nekünk a felesleges telefonod, és nyugodt lehetsz afelől, hogy biztonságosan ártalmatlanítani fogjuk. Neked semmibe sem kerül, és mi gondoskodunk arról, hogy a nyersanyagokat újra felhasználják.

A részletes tájékoztatás kedvéért válaszolunk a gyakran ismételt kérdésekre. Ha további információra van szükséged arról, hogyan hasznosítjuk újra a telefonodat, és hogyan tudod azt elküldeni nekünk, keress fel minket élő cseten vagy e-mailben.

Két egyszerű lépésben:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Kezdő lépések