Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Delivery Smartphone

Nokia 2720 felhasználói kézikönyv

Skip to main content
Minden eszköz

Nokia 2720

Hasznos linkek

PDFSzoftverfrissítések

Országok és nyelvek

A termékekhez számos nyelven kínálunk felhasználói útmutatókat a különböző régiókban, ezért előfordulhat, hogy átirányítunk a Nokia telefonok weboldalára, ami a választott helyszíneden kívül van.

Nyelv kiválasztása
Gombok és részekA telefon beállítása és bekapcsolásaA telefon töltése
Alapok

Akadálymentes mód

Akadálymentes módban a telefon kijelzőjén megjelenő szöveg nagyobb, és a riasztások hangosabbak. Ha a telefon beállításakor nem kapcsolta be az akadálymentes módot, nyomja meg a lapozógombot az alkalmazáslista megnyitásához, majd válassza a Beállítások > Készülék > Akadálymentes mód > Be lehetőséget.

Vészhelyzeti információk megadása

SOS-hívás kezdeményezéséhez adja meg a vészhelyzeti információkat. Személyes információk megadásához nyomja meg a lapozógombot, és válassza a Beállítások > Készülék > Vészhelyzeti információk lehetőséget. Az SOS-hívás fogadóinak megadásához nyomja meg a lapozógombot, és válassza a Beállítások > Készülék > Vészhelyzeti információk > Opciók > Értesítendő névjegy létrehozása lehetőséget. Ne feledje, hogy nem adhat meg hivatalos segélyhívószámot értesítendő névjegyként.

Segélyhívás kezdeményezése

Az akadálymentes mód bekapcsolása és az értesítendő névjegyek hozzáadása után kezdeményezhet SOS-hívást. Híváskezdeményezéshez nyomja meg és tartsa lenyomva az SOS-hívás gombot három másodpercig, vagy gyorsan nyomja meg kétszer az SOS-hívás gombot. A telefon felhívja az első értesítendő névjegyet. Ha a hívott fél nem fogadja a hívást 25 másodpercen belül, a telefon felhívja a következő névjegyet, és 10 alkalommal hívja fel a névjegyeket, mígnem valamelyik hívott fél nem fogadja a hívást, vagy Ön meg nem nyomja a befejezés gombot.

Megjegyzés: Amikor fogadják az SOS-hívást, a telefon kihangosított módba lép. Ne tartsa közel a füléhez a telefont, mivel a hangerő igen magas lehet.

SOS-üzenet küldése

Lehetősége van SOS-üzenetet küldeni, ha senki nem fogadja SOS-hívását. Nyomja meg a lapozógombot, és válassza a Beállítások > Készülék > Akadálymentes mód > SOS-hívás > SOS-üzenet > Be lehetőséget. Az előre megadott üzenet szerkesztéséhez válassza az SOS-üzenet > Szerkesztés lehetőséget.

Tipp: Ha bekapcsolva szeretné tartani az akadálymentes módot, de nem akar SOS-hívást kezdeményezni, nyomja meg a lapozógombot, és lépjen a Beállítások > Készülék > Akadálymentes mód > SOS-hívás > Ki elemre.
Hasznosnak találtad?

Országok és nyelvek

Nyelv kiválasztása

Továbbra is segítségre van szükséged?

Kapcsolat az ügyfélszolgálattal

Élő csevegés

Élő csevegés

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

Csevegj velünk

Mielőtt az ügyfélszolgálatunkkal csevegést kezdeményeznél, add meg az elérhetőséged.

A csillaggal jelölt mezőket kötelező kitölteni.

Küldj nekünk e-mailt

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

Hogyan segíthetünk?

Mondd el a problémádat, és értesíteni fogunk e-mailben.

*Kérjük, töltsd ki legalább ezeket a mezőket.

Segítség és súgó

Javítás vagy csere

Próbáltad megoldani a problémát, de a telefon továbbra sem működik? Bízd ránk.

Javítás vagy csere

Tudjuk, hogy kényelmetlenséget jelenthet beküldeni a készüléket javítás céljából. Megnyugtatásképpen válaszolunk néhány gyakran feltett kérdésre.

A megoldások többsége megtalálható a súgóközpontunkban, de ha meg kell javítani a készülékedet, mindent megteszünk, hogy azt napokon belül visszajuttassuk hozzád.

4 egyszerű lépésben történik a készülék beküldése javítás céljából:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Javítás vagy csere

Megvizsgáljuk a készülékedet, és helyben megjavítjuk, vagy (ha ez nem lehetséges, akkor) kicseréljük.

Termék elküldve

A javítás vagy csere után általában egy napon belül visszaküldjük neked a készüléket.

Kezdő lépések

Újrahasznosítás

Küldd el nekünk a felesleges telefonjaidat, hogy biztonságosan ártalmatlaníthassuk őket.

Újrahasznosítás

Ne dobd ki a régi telefonodat. Hasznosítsd újra, és tegyél valami jót a bolygódért.

Küldd el nekünk a felesleges telefonod, és nyugodt lehetsz afelől, hogy biztonságosan ártalmatlanítani fogjuk. Neked semmibe sem kerül, és mi gondoskodunk arról, hogy a nyersanyagokat újra felhasználják.

A részletes tájékoztatás kedvéért válaszolunk a gyakran ismételt kérdésekre. Ha további információra van szükséged arról, hogyan hasznosítjuk újra a telefonodat, és hogyan tudod azt elküldeni nekünk, keress fel minket élő cseten vagy e-mailben.

Két egyszerű lépésben:

Online űrlap kitöltése

Töltsd ki a szükséges adatokat a készülékedről, és add meg az adataidat.

Átvétel futárral

Egyeztess egy neked megfelelő időpontot, amikor átveszik tőled a már becsomagolt készüléket, vagy add le egy jóváhagyott begyűjtési ponton.

Kezdő lépések