Nokia 8.1

‌‌

Nokia 8.1

Verwacht meer

Inschrijven

Superieur kijken

Het adaptieve full-HD+ 6,18’’ PureDisplay scherm zorgt voor levensechte kleuren en duidelijk zichtbare content – zelfs bij fel zonlicht. Dankzij de HDR10-ondersteuning, het kleurengamma van 96% en de contrastverhouding van 1:1500 geniet je van video's met scherpe details en rijke kleuren. Daarnaast zorgt Adaptive Brightness van Android 9 Pie voor de ideale scherminstellingen, waarbij de helderheid van je toestel automatisch wordt aangepast aan jouw voorkeuren.

  • 6,18’’ Full-HD+ scherm
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

Ontwerp

Verfijnd design

Hardware

Dagenlang batterij

De krachtige AI-aangedreven Qualcomm™ Snapdragon® 710 processor levert je de snelheid die je nodig hebt, terwijl Adaptive Battery van Android 9 Pie je helpt om een batterijduur van 2 dagen1 te behalen.

  • Android 9 Pie Adaptieve batterij
  • 18 W snel opladen

Android 9 Pie

Bespaar tijd en batterij met Android 9 Pie

Android 9 Pie legt zijn focus op kunstmatige intelligentie om meer te halen uit je Nokia 8.1 smartphone. Het toestel leert zich aanpassen aan jouw telefoongebruik en jouw voorkeuren en blijft zich verbeteren.

  • Adaptieve batterij
  • Intuïtieve UI op basis van gebaren

Android One

Het beste van Android

Android One bestaat uit een reeks smartphones die voldoen aan de hogere software-eisen van Google. Nokia 8.1 Plus is een Android One-smartphone die alles biedt wat je nodig hebt. Hij heeft een gestroomlijnde, gebruiksvriendelijke interface en is voorzien van zorgvuldig geselecteerde apps. Via Google Foto's kun je bovendien gratis en onbeperkt foto's in hoge kwaliteit opslaan.2 Dankzij regelmatige beveiligingsupdates en twee jaar lang upgrades van het besturingssysteem blijft de nieuwe Nokia 3.1 Plus met Android One veilig en voorzien van de nieuwste Google innovaties, zoals optimalisatie voor Google Assistant.

Counterpoint onderzoek

Nokia telefoons worden als de beste beoordeeld op het gebied van software updates en beveiliging

Nokia telefoons krijgen 2 jaar software-upgrades en 3 jaar maandelijkse beveiligingsupdates. Het nakomen van deze belofte betekent dat we als hoogste beoordeeld worden voor software-updates en beveiliging, waardoor we een voorsprong hebben op andere smartphonemerken. Lees het onderzoek van Counterpoint voor meer informatie.

Functies

Nokia 8.1

Verwacht meer van je telefoon. Maak verbluffende foto's met een 12 MP en 13 MP dubbele camera of met de 20 MP-selfiecamera, allemaal uitgerust met ZEISS-lenzen. En met de batterijduur van 2 dagen1 gaat je bekroonde Nokia 8.1 nog langer mee.

Camera's

Camera's

Dubbele camera's met ZEISS-lenzen aan de achterkant en een 20 MP-selfiecamera.

Scherm

Scherm

6.18" Full-HD+ scherm met PureDisplay en HDR10-ondersteuning.

Batterij

Batterij

Energiezuinige Qualcomm® Snapdragon™ 710-processor. Batterijduur tot wel 2 dagen.¹

Creatieve fotografie

Creatieve fotografie

Portretten met verlichting in studiostijl. Voeg blur effecten toe met de live Bokeh-functie.

Volledige specificaties

Inschrijven

Wees als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws.

Google, Android™ en andere handelsmerken zijn handelsmerken van Google LLC. Qualcomm Snapdragon is een product van Qualcomm Technologies Inc. en/of diens dochterondernemingen. USB Type-C™ zijn handelsmerken van USB Implementers Forum. Verschillen in aanbod zijn mogelijk. Controleer de lokale beschikbaarheid. Alle specificaties, kenmerken en overige productinformatie mogen zonder kennisgeving gewijzigd worden. Afbeeldingen dienen slechts ter illustratie.

1De 2-daagse batterijtest is uitgevoerd via een test in het dagelijks leven door HMD Global. De test omvatte actief gebruik van het toestel gedurende 5 uur per dag met een nieuwe batterij. Gebruik omvatte onder andere gaming, videostreaming, bellen, versturen van SMS'jes, browsen en het gebruik van apps (zoals social media, nieuws, navigatie en muziek). De test werd uitgevoerd met normale toestelinstellingen in een verlichte omgeving binnenshuis. Het toestel werd 's nachts op stand-by gezet.

2 Vrije opslag met hoge kwaliteit, vereist een Google-account en internetverbinding.

3 Vooraf geïnstalleerde systeemsoftware en apps gebruiken een aanzienlijk deel van het interne geheugen.

4 De batterij heeft een beperkt aantal oplaadcycli en de batterijcapaciteit neemt mettertijd af. Uiteindelijk moet de batterij mogelijk vervangen worden.