Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Nokia 23 M user guide

Alle toestellen

Nokia 23 M

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Instellingen voor dubbele simkaarten

Als u een variant met dubbele simkaarten hebt, kunt u twee simkaarten in uw telefoon hebben, bijvoorbeeld één voor uw werk en één voor privégebruik.

Let op: Op apparaten met de mogelijkheid voor dubbele simkaarten ondersteunen SIM1- en SIM2-sleuven 4G-netwerken. Als uw SIM1 en SIM2 echter beide LTE-simkaarten zijn, ondersteunt de primaire simkaart 4G/3G/2G-netwerken terwijl de secondaire simkaart alleen 3G/2G kan ondersteunen. Neem voor meer informatie over uw simkaarten contact op met uw serviceprovider.

Kiezen welke simkaart u wilt gebruiken

Bij het bellen kunt u bijvoorbeeld kiezen welke simkaart u wilt gebruiken door op de bijbehorende knop SIM 1 of SIM 2 te tikken nadat u het nummer hebt gekozen.

Uw telefoon geeft de netwerkstatus voor beide simkaarten apart weer. Beide simkaarten zijn tegelijkertijd beschikbaar wanneer het apparaat niet wordt gebruikt, maar wanneer één simkaart actief is, bijvoorbeeld om een oproep te plaatsen, is de andere mogelijk niet beschikbaar.

Uw simkaarten beheren

Wilt u niet dat werk uw vrije tijd verstoort? Of hebt u op één simkaart een goedkopere gegevensverbinding? U kunt beslissen welke simkaart u wilt gebruiken.

Tik op Instellingen > Netwerk en internet > Simkaarten.

De naam van een simkaart wijzigen

Tik op de simkaart waarvan u de naam wilt wijzigen en typ de gewenste naam.

Selecteren welke simkaart u voor oproepen of een gegevensverbinding gebruikt

Tik onder Voorkeurssimkaart voor op de instelling die u wilt wijzigen en selecteer de simkaart.