Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Nokia 23 M user guide

Alle toestellen

Nokia 23 M

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Geheugen vrijmaken op uw telefoon

Als uw telefoongeheugen volloopt, kunt u bestanden naar een geheugenkaart verplaatsen of niet-noodzakelijke bestanden verwijderen.

Bestanden naar een geheugenkaart verplaatsen

Tik op Bestanden > Afbeeldingen om foto's van uw telefoongeheugen naar een geheugenkaart te verplaatsen. Houd de foto die u wilt verplaatsen ingedrukt en tik op more_vert > Verplaatsen naar SD-kaart.

Tik op Bestanden > Documenten en overige als u documenten en bestanden wilt verplaatsen. Tik op keyboard_arrow_down naast de bestandsnaam en tik op Verplaatsen naar SD-kaart.

Als u niet-noodzakelijke bestanden van uw telefoon wilt verwijderen, tikt u op Bestanden > Opschonen en selecteert u de bestanden die u wilt verwijderen.