Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Nokia 23 M user guide

Alle toestellen

Nokia 23 M

Houd uw telefoon up-to-dateToetsen en onderdelenDe simkaarten en geheugenkaart plaatsenUw telefoon opladenUw telefoon inschakelen en instellenInstellingen voor dubbele simkaartenUw telefoon vergrendelen of ontgrendelenHet aanraakscherm gebruiken

Download apps op Google Play

U kunt uw Android-telefoon echt optimaal benutten met Google Play, waar apps, muziek, films en boeken voor uw entertainment in overvloed aanwezig zijn.

Een Google-account aan uw telefoon toevoegen

1. Tik op Instellingen > Accounts > Account toevoegen > Google. Bevestig de vergrendelingsmethode van uw apparaat als hierom wordt gevraagd.
  2. Typ de aanmeldingsgegevens van uw Google-account en tik op Volgende of tik op Account maken om een nieuw account te maken.
  3. Volg de instructies op uw telefoon.

Apps downloaden

Profiteer optimaal van de mogelijkheden van uw telefoon: er wachten duizenden apps in de Google Play Store die u daarbij kunnen helpen.1
  1. Tik op Play Store.
  2. Tik op de zoekbalk en zoek naar apps of selecteer apps uit uw aanbevelingen.
  3. Tik in de beschrijving van de app op Installeren om de app te downloaden en installeren.

Als u uw apps wilt weergeven, gaat u naar het startscherm en veegt u tweemaal omhoog vanaf de onderkant van het scherm.