Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Bancontact Sofort Delivery Smartphone

Gebruikershandleiding Nokia 8110 4G

Alle toestellen

Nokia 8110 4G

Toetsen en onderdelenUw telefoon instellen en inschakelenUw telefoon opladen
Contact maken met uw familie en vrienden

Contacten

Een contact toevoegen

Sla de telefoonnummers van uw vrienden op en orden deze.

1. Druk op de bladertoets en selecteer Contacten.
  2. Selecteer Nieuw en kies of u het contact op het telefoongeheugen of op de simkaart wilt opslaan.
  3. Voer naam en telefoonnummer van het contact in.
  4. Selecteer OPSLAAN.
Tip: Als u een contact een specifieke beltoon wilt geven, selecteer dan het contact en Opties > Bewerken. Blader naar beneden en selecteer Toevoegen > Beltoon toevoegen.

Contacten kopiëren

Contacten kopiëren tussen uw SIM-kaart en de telefoon.

Als u contacten wilt kopiëren tussen uw telefoon en de SIM-kaart, selecteer dan in de lijst met contacten Opties > Contacten kopiëren en kies of u contacten van uw telefoon of uw SIM-kaart wilt kopiëren.

Als u een contact met iemand wilt delen, selecteert u dat contact en kiest u Opties > Delen en vervolgens of u het contact via bijvoorbeeld e-mail, berichten of Bluetooth wilt delen.

Een contact bellen

U kunt een contact rechtstreeks bellen vanuit de contactenlijst.

1. Druk op de bladertoets en selecteer Contacten.
  2. Blader naar een contact en druk op .